Facebook / Фейсбук – 7

• 42 067
  • 736
  •   1
Отговори
# 330
Момичета, днес забелязах този проблем, незнам от кога е там защото не чатя често през лаптопа на фейсбук. Но като отворя чат прозорчето на месинджъра после не мога да го затворя??? Натискам хикса, натискам да се минимизира, нищо не става? При някой случва ли се това. Пробвам и през другите браузъри да влезна във Фейсбук, но се получава същото. Седи си така отворен чат прозореца, колкото и да отворя.

# 331
  • София
Момичета, днес забелязах този проблем, незнам от кога е там защото не чатя често през лаптопа на фейсбук. Но като отворя чат прозорчето на месинджъра после не мога да го затворя??? Натискам хикса, натискам да се минимизира, нищо не става? При някой случва ли се това. Пробвам и през другите браузъри да влезна във Фейсбук, но се получава същото. Седи си така отворен чат прозореца, колкото и да отворя.

И при мен е така. Затвари страницата на фейсбук и евентуално ще се затвори.
Скъсах си нервите днес с тоя месинджър

# 332
 И при мен е така..

# 333
  • София

Това е бъг на фейса и се е появил при много хора, по всяка вероятност ще го отстранят всеки момент.

# 334
С бутон ESC пробвай да затвориш, при мен работи.

# 335
С бутон ESC пробвай да затвориш, при мен работи.

Благодаря! Само с това сработи!
Иначе не просто трябва да затворя страницата на Фейсбук, а целият браузър, защото ако затворя страницата и отворя наново, като натисна нещо друго, чат прозорчето отново пак се отваря ....

# 336
Пиша отново дано някой ми помогне .
Знаете ли защо не мога да качвам нищо по групите ,нямах този проблем до скоро .
Изхвърля ме директно и го поства е нов профил .
От тел съм .

# 337

И при мен е така. Затвари страницата на фейсбук и евентуално ще се затвори.
Скъсах си нервите днес с тоя месинджър
От днес е май, аз редовно ползвам, същото е и при мен. Както и изобщо не мога да направя обаждания.

# 338
От днес е и при мен това, да не мога да затворя чата.
Благодаря за идеята с esc, Eфибуш!

# 339
Пиша отново дано някой ми помогне .
Знаете ли защо не мога да качвам нищо по групите ,нямах този проблем до скоро .
Изхвърля ме директно и го поства е нов профил .
От тел съм .
Виж дали няма актуализация приложението, която не си активирала. При мен започват да забиват всички приложения, ако не съм ги актуализирала.

# 340
Пиша от браузъра пак ли е от значение?

# 341
Здравейте. Не мога да виждам реакции. Лаковете също. Виждам колко са на брой, но това колко палеца , колко сърца и тн не . Някой има ли такъв проблем

# 342
Това не е проблем, а настройка, която всеки може да си сложи на неговия профил. Ако аз не искам да се виждат броя реакции на моите постове - мога да ги скрия.

# 343
Тя не пита това Казва,че вижда общия брой реакции,но не и разбити по вид.

# 344
Здравейте,да попитам. Искам да си обновя снимката на профила със стара такава,която преди е била профилна. Проблема е че ми я качва на ново,а не ми обновява въпросната стара профилна снимка. Знаете ли защо така се получава?🙄

Общи условия

Активация на акаунт