Facebook / Фейсбук – 7

• 42 107
  • 736
  •   1
Отговори
# 315
Това съобщение идва в папката където получаваме останали съобщения ..не говоря за Месинджър.

# 316
Аз реших, че е прозорец в самото приложение на фейсбук.
Каква и къде е тази папка за "останали съобщения"?

# 317
Това съобщение изобщо не е от ФБ, ето какво е RCS
https://www.androidbg.com/google-messages-begins-rolling-out-rcs … port-in-bulgaria/
Не е измама, но няма връзка с паролата във ФБ.

# 318

Spam ,message reques това са  .

# 319
Голяма простотия забелязах тези дни за сторитата. Когато някой ми реагира, ми го изписва с последното изречение, което сме си писали (с един светъл шрифт под името му). Sweat Smile

# 320
V.I.P., явно е бъг. 😅😅

Spam ,message reques това са .
Разбирам, останах с впечатление, че въобще не говориш за Месинджър.✌️

# 321
Как да не виждаме на линия човек, който не е в списъка ни с приятели? Примерно съм писала на човек за дадена обява, но сега като е на линия човека ми излиза в месинджър,  в полето с активните приятели.

# 322
Как да не виждаме на линия човек, който не е в списъка ни с приятели? Примерно съм писала на човек за дадена обява, но сега като е на линия човека ми излиза в месинджър,  в полето с активните приятели.
Това и преди е коментирано. Задържаш пръст върху иконката, показана горе, и избираш Hide contact.

# 323
Получих пак мейл за смяна на парола. Но парола в новото приложение не съм получила.

# 324
Получих пак мейл за смяна на парола. Но парола в новото приложение не съм получила.
Да и аз не спирам да ги получавам тия мейли. Сложих двуфакторно удостоверяване , смених си всички контакти и паролата и друго не знам какво да направя . За мен е бъг в системата , нямам друго обяснение . Всеки ден някой да се опитва да влиза в профила ми без успех … явно не го бива много 😁. Освен това както писах по-горе, мейлите които получавам са с 8 цифрен код, а ако аз задам смяна на парола - 6 цифрен . Също така моите мейли са в папка “сигурност “, а тези които получавам в папка “други”.

# 325
Мейли в Месинджър ли получавате?

# 326
В последно време има много разбити профили.
Ежедневно получавам покани от непознати чужденци, мъже, жени, с очеизвадни фалшиви профили. Направо блокирам.

# 327
Аз съм ограничила само приятели на приятели и не получавам такива покани.

# 328
Мейли в Месинджър ли получавате?
На електронната поща получавам , а във Фейсбук в настройките има опция да видиш историята на мейлите.

# 329
Здравейте ,в групите защо  не мога да качвам това което  продавам -дрехи ?
Не съм търговец ,няколко се пробвах да кача,защото не ми стават .
Но не ми ги приема .Качва ги в моя профил .

Общи условия

Активация на акаунт