Facebook / Фейсбук – 7

• 42 015
  • 736
  •   1
Отговори
# 375
Как да си променя името в фейса ?
Благодаря
От личните данни в акаунта.

# 376
Как да си променя името в фейса ?
Благодаря
От личните данни в акаунта.

Да намерих го и в бързината изпуснах една буква и два месеца няма промяна 😥

# 377
Има ли нормална причина един и същи човек с един и същи профил ЕДНОВРЕМЕННО да се изписва с различни имена пред различни потребители?
Обяснявам конкретно: Прочитам във ФБ коментар от потребителя Кумчо Вълчо.
Пиша на моя позната: Какъв е този Кумчо Вълчо, написа някаква страхотна глупост.
Тя ми казва: Да, видях коментра, само дето го е написал Зайо Байо.
Почваме да спорим и да сравняваме кой какво вижда - аз го виждам с име Кумчо Вълчо, а тя Зайо Байо, иначе вътре в профила всичко еднакво.
Въвличаме трета наша позната, понеже е от ФБ контактите на въпросния Вълчо/Зайо (ние първите две НЕ сме) и тя го вижда и по двата начина, в зависимост от това дали е логната или го гледа от друг браузър.

За първи път забелязвам подобно нещо и се чудя нормално ли е за ФБ или обяснението е нещо по-странно?

* Имената на приказните герои са сменени, но действително и в двата варианта човекът използва подобни псевдоними от детски приказки, а не реално име.

# 378
  • Sofia
Според мен, тук няма кой да ти отговори на този въпрос. Simple Smile Това или е някакъв бъг, или приятелките ти си правят бъзик с теб.
Няма как да си сменяш имената за определена аудитория във FB.

# 379
Не, пращахме си взаимно скрийншотове, докато се обяснявахме кой какво вижда Simple Smile))

# 380
Няма как да си сменяш имената за определена аудитория във FB
Има, въведоха го наскоро, но до неотдавна беше тест само за някои потребители.

# 381
  • Sofia
А, добре, извинявам се тогава за категоричността си. Simple Smile

Звучи като поредното безумно решение.

# 382
Eфибуш, а дали знаеш как се нарича тази функция? Искам да я потърся и да прочета, след цялото чудене, което падна...

Звучи като поредното безумно решение.
Потенциална златна мина за тролски профили. Simple Smile

# 383
  • Sofia
Хората с раздвоение на личността ще са в екстаз. Grinning

# 384
  • София
Не само за тези с раздвоената самоличност. Например ако си с име, изписамо на кирилица, но пишеш в международни групи, можеш да го променяш.
Или път хората със семейни профили: Пенчо и Пенка Петрови - да се разграничават кога пише Пенчо, кога Пенка.

Аз скоро си съкратих фамилията, така че да не прилича на славянска. Първото ми име е международно. Оказа се, че ме възприемат по друг начин в интернационалните групи. Преди админи ми спираха постове, не ми отговаряха на въпроси. Сега забелязвам коренна разлика. Никога не съм спамила или продавала нещо. Просто сме много прецакани географски, исторически и политически. Това е тъжната истина.

# 385
Eфибуш, а дали знаеш как се нарича тази функция? Искам да я потърся и да прочета, след цялото чудене, което падна...
Има възможност за добавяне на още няколко имена и после от настройките правиш ограниченията кой какво може да вижда, тези дето не ти виждат алтернативните имена ще видят основното или обратно.

# 386
В един чат в Месинджър са ми изчезнали съобщенията от последните няколко дни. Не съм трила, не е включена функцията за изчезващи съобщения, в другите чатове всичко си стои. Какъв може да е проблемът? 🤔

# 387
Влез с ПИН кода.

# 388
  • София
При смяна на снимките на корицата, те са публични. Как на някои хора не се виждат на стената от не приятелите?

# 389
Аз например нямам корица.

Общи условия

Активация на акаунт