Facebook / Фейсбук – 7

• 42 868
  • 736
  •   1
Отговори
# 105
Като се сменя снимка на корица и натисна да не се показва в новинарския поток, тя все пак се показва на някои, нали? Аз не искам да виждат, че съм си я сменила пък предния път даже имах няколко харесвания...

# 106
  • София
Мисля ,че не може в обявите да се споменават марки на определени брандове , така ми бяха свалили една обява с боти на Calvin Klein, не знам дали не е от гледна точка на реплики / мойте не бяха /

# 107
показва им се, само на твоята стена не излиза, ако влезе някой там
миналата седмица сменях моята със стара и имах около 10 нови лайка

# 108
Възможността да се слага URL (линк) на стори май не е възможна вече? Или аз не я виждам къде е.... Rolling Eyes

# 109
Възможността да се слага URL (линк) на стори май не е възможна вече? Или аз не я виждам къде е.... Rolling Eyes
В обикновен пост ли? Просто си пишеш линка и то се показва автоматично.

# 110
Не, за стори питам.
В Инстаграм има, ето как изглежда:

# 111
Сега забелязах Smiley Ами направили са го за едни да може за други да не може, не знам на какъв принцип. Обаче може да го направиш по заобиколен път. Може първо да публикуваш в инста, от там да шернеш в стори във фейса и после да изтриеш поста в инста ако не искаш да се дублира. Другият вариянт е да тръгнеш да пишеш линка във фейса като обикновен пост, като се появи картинката от линка (преди да е публикувано) триеш самото урл и публикуваш. След публикуването си го шерваш в стори.

# 112
  • София
Как да изтрия втори профил към същия акаунт, без основният профил да пострада?

# 113
Получих и аз нотификация за избор на платен/безплатен ФБ. Обаче не мога и не мога да направя нищо, все ме връща на изходния въпрос. Къде греша? Махнах си ад блока, мислех, че той е проблем, пак не става. За пълна версия говоря, от лаптоп. През телефона с Лайт версията още не ме е питал какво искам и си влизам.

# 114
  • Euskal Herria
С ад блок съм, пълна версия - през лаптопа, нямаше проблеми.
Какво ти изписва - има ли някакво съобщение, или направо те връща?

# 115
Направо ме връща.

# 116
Когато се появява въпросът за безплатен или платен Фейсбук, има два бутона под него и трябва да се натисне тази опция, която искаш да ползваш. Успяваш ли да натиснеш съответния бутон?

# 117
Да, натискам бутона безплатно.

# 118
Не съм съвсем сигурна, но май след като избереш вариант, се появяваше прозорец да се съгласиш с Общите условия. Да не би затова да те връща?

# 119
Ето, това ми излиза, от едното на другото ме прехвърля, до безкрайност.

Общи условия

Активация на акаунт