Facebook / Фейсбук – 7

• 43 833
  • 736
  •   1
Отговори
# 150
Членувам в две групи и искам да публикувам анонимно ,но на мен не ми дава изобщо такава опция? Къде да я търся ?

Някои групи въобще нямат тази опция за анонимно публикуване активна.

P.S. ''Арабският'' ми Фейсбук вече се върна в обичайното си състояние, предният ми пост не е актуален вече. Явно е бил временен бъг.
При мен въпросът с анонимното публикуване още стои. Другите членове могат, а аз не. Нямам идея какъв е проблема

И аз съм го изпитвала на свой гръб в няколко групи. Явно по някакъв алгоритъм, само определени участници могат да използват тази опция.

Последна редакция: пн, 27 ное 2023, 22:49 от Soray@

# 151
Членувам в две групи и искам да публикувам анонимно ,но на мен не ми дава изобщо такава опция? Къде да я търся ?

Някои групи въобще нямат тази опция за анонимно публикуване активна.

P.S. ''Арабският'' ми Фейсбук вече се върна в обичайното си състояние, предният ми пост не е актуален вече. Явно е бил временен бъг.
При мен въпросът с анонимното публикуване още стои. Другите членове могат, а аз не. Нямам идея какъв е проблема

И аз съм го изпитвала на свой груп в няколко групи. Явно по някакъв алгоритъм, само определени участници могат да използват тази опция.
При мен тогава явно по този алгоритъм не мога да публикувам анинимно в нито една група във фейса…

# 152
  • София
Случвало ми се е да промени езика, ако влезна с линк от гугъл от някакво търсене. Явно постът е на човек със съответния език. Затварям го, влизам си по стандартния начин и се оправя.

# 153
Мога ли да блокирам някого с когото не сме приятели.Ако го блокирам-той ще разбере ли?Има ли някаква настройка с която ако този човек напише името ми в търсачката,профила ми да не се появи(все едно ме няма във фейсбук?)

# 154
Мога ли да блокирам някого с когото не сме приятели.Ако го блокирам-той ще разбере ли?Има ли някаква настройка с която ако този човек напише името ми в търсачката,профила ми да не се появи(все едно ме няма във фейсбук?)
Може да блокираш, който си поискаш дори да не ти е приятел. Който и да е няма да разбере. И да - нищо твое няма да му излиза никъде.

# 155
Естествено,че ще разбере!
Като не му излизаш в търсачката,ще се досети,че си го блокирала.

# 156
Ако има някакви коментари под снимка, те си излизат и дори да си блокирал по- късно човек, просто не можеш да му отвориш профила.

# 157
Ще разбере, ако ти види профила през чужд профил.
Аз съм блокирала някои хора, не са ми приятели.

# 158
  • Пловдив
Ако има някакви коментари под снимка, те си излизат и дори да си блокирал по- късно човек, просто не можеш да му отвориш профила.
Това отскоро ли е? Преди като блокираш някого, не можеше да видиш нищо от него (снимки, тагвания, коментари), независимо дали са публикувани преди или след блокирането

# 159
Това отскоро ли е? Преди като блокираш някого, не можеше да видиш нищо от него (снимки, тагвания, коментари), независимо дали са публикувани преди или след блокирането

Не се вижда нищо!

# 160
Видяхте ли новия "+" горе, вдясно до лупата?

# 161

За играене на игри е.

# 162

За играене на игри е.

Не. Бърз бутон за публикации, история, лента или лайф Wink

# 163
  • Пловдив
Е, то този плюс го имам над година и май никога не съм го използвала Joy

# 164
Е, то този плюс го имам над година и май никога не съм го използвала Joy

верно ли?!? аз днес го забелязах...

Общи условия

Активация на акаунт