Facebook / Фейсбук – 7

• 42 025
  • 736
  •   1
Отговори
# 390
При смяна на снимките на корицата, те са публични. Как на някои хора не се виждат на стената от не приятелите?
Крият я? С опцията "hide post".

# 391
Списъкът ми с приятели е видим за приятелите ми, една моя приятелка обаче вижда в профила ми само общите ни такива. Проверих в настройките си, там всичко е наред, видим е за приятели. Следваме се взаимно, приятели сме от началото на февруари, не сме се рестриктвали. Помолих други две познати да проверят, при тях се вижда нормално (виждат общите ни приятели, но и всичките ми други приятели). Недоумявам защо само при тази жена ми излиза като привейтнат списъка, дори когато натисне на "всички приятели" на моя профил, й изписва, че списъкът ми е поверителен

# 392
Имам профил от 10 години  - бях с една фамилия, преди няколко години я смених с друга, но при търсене на името ми със старата фамилия излиза името ми с новата. Има ли начин това да го променя и да не ми излиза сегашният профил, като се търси името ми със старата фамилия?

# 393
Имам профил от 10 години  - бях с една фамилия, преди няколко години я смених с друга, но при търсене на името ми със старата фамилия излиза името ми с новата. Има ли начин това да го променя и да не ми излиза сегашният профил, като се търси името ми със старата фамилия?
Изчисти си бисквитките.

# 394
Благодаря!
Стигам до Политика за бисквитки - Ако имате акаунт във Facebook - и след това не знам къде да пипна?

Последна редакция: вт, 05 мар 2024, 17:18 от Летен полъх

# 395
  • Стара Загора
Здравейте, току що се случи нещо супер странно - изхвърли от профила от всички устройства и не мога да влезна. Нищо не съм получила като смс за опит за влизане/ хакване.

# 396
  • Сливен
И при мен е така.. Нещо пак му"правят" на този Фейсбук...

# 397
Охх, значи не е само при мен...

# 398
Ох, успокоих се.
С триста зора се сетих за паролата и вътре- нищо.

# 399
Стигам до Политика за бисквитки - Ако имате акаунт във Facebook - и след това не знам къде да пипна?
Два профила ли са или един със сменено име? На теб може да ти показва стари резултати заради бисквитки, но на други хора може да не излиза така. Ако е от телефон, пробай да отвориш списъка с приложения, намираш Фейсбук и там опция за чистене на кеш. И питай някой познат да направи същото търсене от тяхния телефон да се види дали наистина излиза така.

# 400
  • Стара Загора
Помислих, че нещо при мен е проблема. Добре, че не натиснах забравена парола. Grinning

# 401
  • Сливен
Нали искаха да го правят платен - и него, и Инстаграм.. 😆

# 402
Цялата Мета се скапа нещо.

# 403
  • Стара Загора
сикрет, станат ли платени, аз приключвам с тях. Grinning
Иначе и инстаграма се срина по същото време, когато фейса ме изхвърли.

# 404
You tube - и там за момент се бъгна.
Брей, всичко накуп днес!

Общи условия

Активация на акаунт