Есенната фея орисва в коремче, едно момиченце или едно момченце. ~бебеправене 422~

• 33 769
  • 813
  •   1
Отговори
# 165
Привет момичета,
Благодарности на rave за прекрасната есенна тема, дано донесе много положителни тестове!
Благодарности и на mlqs за орисването! Историята ти е вдъхновяваща и доказателство, че всичко се случва когато трябва, не когато искаме!

И сега с питането, някой запознат ли е с тестове за овулация на FertilAid, по-точно - овулационен микроскоп? Нещо не ми стана ясно как със слюнка определя фертилните дни...
https://fertilaid.bg/produkt/fertile-focus/

# 166
  • София
И сега с питането, някой запознат ли е с тестове за овулация на FertilAid, по-точно - овулационен микроскоп? Нещо не ми стана ясно как със слюнка определя фертилните дни...
https://fertilaid.bg/produkt/fertile-focus/

аз си признавам, че сега за първи път чувам за това нещо Grinning

# 167
  • София
2402 , кой ти гледа истмоцелето?
И аз имам,Калчев твърди че няма нужда от корекция.Ти имаш ли някакви симптоми,кръвотечение или нещо?
 Аз след хистеро преди бременността със сина ми имах един цикъл изчакване.
shan^tall , децата усещат настроенията на родителите.
Миналата година много дечица от групата на сина ми се сдобиха с братчета и сестричета,и той имаше период в който много питаше,точно съвпадна с кухото ми яйце и ми беше малко криво,сега е затихнал и ми е по-добре.
Не сме говорили пред него,когато ме е питал ,винаги съм казвала, че трябва да сме търпеливи и когато дойде момента ще си имаме бебе,тези неща не могат да се плануват с точност, за да му дам отговор,но един ден и той ще стане батко.Разбра ме,ако се случи да попита-напомням пак в този дух😁 Гледам да не показвам,че темата е трудна,или че ме натъжава като пита за това.
монитаи аз за пръв път чувам.
Че какво им е на уринарните?Мен не ме бърка да си пишкам 😂

# 168
Момичета препоръчайте някакво хубаво омега 3? И колко време го пиете?

За омега-3-то, аз съм доволна от ето тази (писала съм я и друг път някъде):
https://vitamag.bg/magazin/zein-pharma/ribeno-maslo-i-omega/omeg … dition-za-mozaka/

# 169
Благодаря на rave за прекрасната тема. Heart

Мъжът ми ще ходи да си прави спермограма. В Стара Загора има само една клиника, в която може. Звъня по телефона и не може да се свърже с тях, за да запази час. В петък ще ходи до Пловдив по работа и си говорихме, че може и там да отиде. Може ли да препоръчате в коя клиника там е най-добре да иде?

# 170
То и аз за първи път чувам за такива тестове и просто ми стана интересно дали някой ги е ползвал. Съвсем случайно влязох в сайта на Фертилайд и ми излезе и това...

# 171
bubble, кой ли не го е гледал вече Grinning сега д-р Тихомирова препоръчва корекцията, защото течността, която се задържа в него е токсична за ембрионите. Като бях в Щерев ми казаха, че няма какво да ме притеснява, проблем щяло да бъде само ако ембриона се опита да се имплантира точно там. Иначе си зацапване си имам от него поне до 10-ти ден всеки път.

# 172
Доволна съм смъкнала съм tsh значи 50мг лтирокс е супер.

# 173
Излезе ми резултата от ПСР за уреаплазма (урина). Категорично нямам инфекция и съм супер щастлива, но пък нямам и обяснение и на цистита. Ще говоря с АГ през ноември, но за момента не мисля да търся повече причини.

# 174
Моя близка с истмоцеле се оправи от само себе си ... зацапва и година и поллвина след  раждането,от овулацията до цикъл и след известно време спря това зацапване от самосебе си.

# 175
  • Замък сред облаците
Щом е било след раждането е било по-вероятно от хормоните, не от истмоцелето.

# 176
Шанталче , много ти се насъбра , само не се отчайвай , ти си много упорита , ще намерите решение на проблема 🤗
Mommy , аз преди години направих един жесток цистит и не се откри бактерия нито в урината , нито във вагинален секрет . Важното е , че си направила необходимите изследвания , не го мисли повече .
Аз имам един въпрос - появи ми се обрив по пръстите на дясната ръка , несърбящ . Тези дни предстои О , дали ще навреди ако пия противоалергично ? В момента приемам Омега , вит Д + витК , метилирана фолиева киселина и вит В12 . Не знам дали може да се дължи на някоя от добавките 🤔

# 177
  • Замък сред облаците
Виж да не е дисхидроза. Ако е това, няма смисъл от лвкарства. Ще си мине само.

За автоимунните заболявания: ще има безплатен онлайн форум след 2-3 седмици, изглежда интересен: https://autoimmune.bg/

Последна редакция: пн, 02 окт 2023, 18:27 от АА

# 178
Моля да кажете някакви добавки за регулиране на цикъл, че с този дуфастон не се понасяме явно Grinning, а като прочетох листовката на примолут-нор (да заместя с него),  съвсем се отказах.
Този месец нали бях с "два" цикъла, без прекъсване, общо 15-16 дни продължи кръвотечението. На 26.09 ми свърши, на  27.09 на прегледа ми казаха, че имам 22-23мм фоликул, като вечерта и яйчника ме заболя, дано се е спукал и от 2 дни имам ПМС, все едно утре ще ми дойде. То без нормална лутеална фаза няма как и имплантация да има...

Последна редакция: пн, 02 окт 2023, 19:32 от Anigo

# 179
Моля да кажете някакви добавки за регулиране на цикъл, че с този дуфастон не се понасяме явно Grinning, а като прочетох листовката на примолут-нор (да заместя с него),  съвсем се отказах.

Аниго, с лекаря си говори, примолут-нор е много силно, не е подходящо за всеки.

Дими, аз един път имах прогестерон 0, или иначе казано нямах прогестерон Simple Smile
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 02 окт 2023, 20:59 от Одри ♡

Общи условия

Активация на акаунт