Есенната фея орисва в коремче, едно момиченце или едно момченце. ~бебеправене 422~

• 33 759
  • 813
  •   1
Отговори
# 150
Благодаря ти, АА!

# 151
  • София
аз се отчитам с двудневно закъснение и крайно трицателен тест... днес ми е 30ти ден от Ц, гледам, че при предната стимулация месецът след пункцията ми е дошло на 30ти ден, забравила съм колко можеше да се забави Ц. Нямам никакви симптоми, което е по-тъпото, а днес изпих последните хапчета от добавките и не ми се искаше да правя пауза.

Последна редакция: пн, 02 окт 2023, 08:44 от shan^tall

# 152
Шантал, съжалявам за отрицателния тест. Ще дойде, на мен този месец също ми закъсня и дойде на 32 ден. Всеки път като така се бави се побърквам, защото се надявам, че може да има нещо, но просто е била по-късна овулация.

Sisi cat, хайде другият месец да е твоят! Hug

На мен този месец ще ми е доста динамичен и се надявам да не мисля толкова за бебеправене. Като цяло планирам да се фокусирам повече върху други неща, като спорт, здравословно хранене, работа, пълноценно време вкъщи, хобита и социални контакти. Прекаленото вглеждане не ми носи нищо добро и, ако ще отнеме много време ще се побъркам така.

Edit: Добре дошли на новите момичета! Дано да се опознаем по-добре в някоя отчетна тема, не тук. Grinning

Последна редакция: пн, 02 окт 2023, 09:24 от mommy22

# 153
  • София
аз се дразня, че нямам симптоми Grinning а пък и тъпите добавки са почти 300лв/месец и все тая някаква надежда, че чакайки поредната стимулация ще се случи чудото на чудесата Grinning
предполагам 3-4 дена без добавки не е фатално...

# 154
  • София
shan^tall , съжалявам,нов месец,нов късмет ❤️ Няма проблем за добавките,това все пак не е антибиотик.
При мен миналия месец цикъла закъсня 10 дни и дойде без никакво предизвестие.
Много е неприятно чувството,прегръщам те!

mommy22 ,хубаво е да се фокусира човек върху нещо странично.
  Твоето детенце колко е голямо?

# 155
Шантал, прегръщам те Heart Ще дойде и твоето чудо, когато най-малко очакваш. На мен този месец също ми дойде без никакви симптоми, даже 2 дни ми зацапваше само и започнах да се притеснявам, но от снощи вече имам нормално кървене.

Bubble, аз вече усещам как не издържам психически да се фиксирам върху нещо, което е извън моя контрол. Пък и живота продължава, аз не се идентифицирам само с ролята на майка, не искам да съм толкова еднопластова. Когато имаме още едно детенце, пак планирам да си поддържам моите странични интереси и не да бъда обезличена от майчинството. Затова направо ме е срам от себе си колко си позволявам да бъда погълната от бебеправенето, но изобщо не съм очаквала да е толкова труден период. Просто искам да направя остатъка от периода по-малко мъчителен и може би да открия пак начин да се наслаждавам на процеса.

Иначе моята госпожица ще прави 5 през пролетта Hug Твоето детенце на колко е?

# 156
  • София
mommy22 , да,животът не трябва да спира с това.Но всякаш човек като има вече едно дете и е по-лесно поносимо,поне при мен,поне засега.
Аз миналия път го допуснах,живеех от цикъл до цикъл,чакане,надежди,"филми",доктори ....
Честно казано се изтормозих доста.
Този път не се оставям обаче,много ми се иска да стане,но правя планове напред,без да живея с идеята и очакване,че другия месец може да съм бременна.Засега успявам да не си нарушавам спокойствието и ритъма.
Моето момче е на 6,пролетта ще направи 7.

# 157
  • София
то и аз всеки меец си казвам, че няма да живея за тестовете за О, или предното очакване нещо да е станало... ама въпреки това се тествам /нищо, че шанса да стане естествено почти го няма/
моят е на 9 и от месец насам само пита кога ще имаме бебе// не е много лесно Simple Smile

# 158
Признавам, че ако нямах детенце, вероятно щеше да е по-трудно да минавам през този процес.

Шантал, аз също все така си казвам и винаги правя ранни тестове, но открих, че не ми помага, затова съзнателно ще полягам усилия да не го правя. Ще се опитвам да съм заета с друго.
Вашето дете вероятно слуша разговорите между вас и е съвсем наясно, че се опитвате да имате второ дете. Предполагам говорите с него, той вече е достатъчно голям.
Аз забелязах, че когато ние спряхме да обсъждаме темата за бебета и деца пред нашето дете, тя спря да ни пита постоянно кога ще имаме бебе. Иначе и на мен много ми тежеше като не знам как да отговоря на въпроса. Няколко пъти ѝ обяснихме, че бебето се бави малко повече, но ще ѝ кажем като е вече в коремчето ми. От тогава не пита почти, само от време на време се сеща да пита за потвърждение “мамо, ние също ще имаме бебе, нали?”.

# 159
Съжалявам за отрицателните тестчета, особено след закъснение.

Като ви чета, се радвам, че детето още е малко и не говори много. Трудно ще ми е ако почне да ме пита дали няма да имаме бебе.

Аз днес минах преглед и след като още в началото на годината обикалях тук и там заради истомоцелето, днес ми казаха "добре е да го оправим". Така че май ми се размина хистерото заради задържана кръв, но сигурно ще има такова заради дефекта. Яд ме е само, че това можеше да съм го свършила вече отдавна, а не сега тепърва да го правим и да чакаме да се възстановя.
Видя се на прегледа малко течност зад матката, пуснаха ми прогестерон за всеки случаи, да за видим да не би някой фоликул да се е пускал, макар че изглеждат малки. Мне, не е от това. Вчера имах зверски болки от ляво (опред, отзад, крак) и предполагам, че течността е подразнила някой нерв, или е било заради червата, че се усещах и доста подута. Чакам сега обаждане да ми кажат кога ми е следващия преглед.
Малко се притеснявам обаче, че прогестерона ми е доста нисък. Знам, че е трябва да е нисък във фоликулярна фаза, ама той ми е под долна референтна дори. 0,08ng/ml при референтни за фазата 0,31-1,52ng/ml. Последно като ми пускаха август пак беше под долна граница (0,21ng/ml).

# 160
  • София
Ние не говорим с детето за опитите за дете, още е в онази възраст, в която много плямпа, а не искаме всички да знаят.

# 161
Здравейте отново, ако е удобно може ли мнение за резултатите ми, за сега имам само тези (3 ден от цикъла)  имам час за Аг в края на месеца за да види всички резултати и тези след О.

# 162
  • Замък сред облаците
Чудесни са. Поствам пак за хормоните: https://besthealthacupuncture.com/2018/07/03/fertility-hormones- … reference-ranges/

Конвертор: http://www.endmemo.com/medical/unitconvert/Estradiol.php

# 163
# 164
Аз днес пусках за ЩЖ че минаха 40 дни.
Шантал гадна работа, съжалявам за отрицателния тест.
Кактусче какво става с теб, до къде сте стигнали?
Успех момичета!😇

Общи условия

Активация на акаунт