Есенната фея орисва в коремче, едно момиченце или едно момченце. ~бебеправене 422~

• 33 797
  • 813
  •   1
Отговори
# 255
  • София
След толкова изгубени месеци определено подкрепям изследванията - основен пакет тромбофилии, проходимост на тръби и спермограма, поне

# 256
Също така и много успокоително действа да си направиш изследванията. Вчера например говорих с др Тончев и така добре се почувствах. Иначе си внушавах неща, сънувах гадости и с един разговор всичко това си замина.

# 257
  • София
ооо, да... макар, че толкова съм повярвала, че има шанс да стане естествено, че на моменти ме е яд чак.. особенно като си дам някоя напразна надежда...

# 258
Моят цикъл е около 5 дни. Рядко ми е много обилен. Всеки път е различно. Обикновено 1-2 дни е по-силен  и после съм на ежедневни. За сметка на това идва на 30-35 дни.
След раждането, като намалих кърменето на 1-вата им годинка, ми дойде и беше по часовник всеки месец. На 28-29 дни, като течение еднакво и т.н. и после като минаха 6-7 години и само с медикаменти ми е точен. Пия пикозитол редовно. С ПКЯ съм.

# 259
  • София
Моят цикъл преди раждането не беше обилен,нямах и съсиреци,по-скоро нормален, но беше болезнен.
След раждането нещата се обърнаха,много обилен цикъл със съсиреци, без болка.
Имам проблем с усвояването единствено на фолиевата киселина.Говорила съм и с лекар за това, че е доста обилен първите два дни и със съсиреци,реално не се вижда проблем,д-р Калчев също каза че ехографски не вижда никакъв проблем при мен,освен малкото истмоцеле и една идея по-труднодостъпен десен яйчник.После трети и четвърти ден зацапване и от там нататък съм в топ форма.
Изливам се основно в първите два дни.
geizer , факт,аз имам мутация,която предразполага към поликистоза,но никога не съм имала проблеми.

# 260
И при мен мутация за неусвояване на група Б и цикъл със съсиреци. Два дни обилен , после 2 дни намалява и посредният само зацапва.До сега никой не ми е казал, че е проблем.

# 261
Моят Ц е 7 дни. Първите два са доста обилни, имам и съсиреци понякога. Страшно болезнен първи ден, вторият пак е болезнен много, но по се живее с него. 3-4 ден тече леко и 5-6-7 си е зацапване. Редовно след Ц имам главоболие, не знам защо. Нито един от АГ не констатира проблем.

Нещо, което може и на мен да ми се струва, но доста жени казват, че като започнат опити за бебе цикълът им се променя. Моят винаги е бил на 28-29 дни (имала съм изключения, но са не повече от два пъти в година) и откакто правим бебе не се е променил. На какво се дължи тази промяна (ако наистина е реална)?

# 262
Относно лежането след контакт, на мен АГ ми каза, че матката ми е с еди каква си форма (забравих) и едва ли не на някъде "килната" и ме посъветва да полежа на дясната си страна известно време след. Не мога да кажа, че съм го спазвала, защото според мен е нещо, което ако помогне ще помогне на 0.0001%.

Относно измененията в цикъла и аз забелязах подобно нещо. Не че се регулира - никога не е бил редовен на първо място или нещо подобно, но стана доста оскъден след като спряхме да се пазим.

# 263
Последният АГ ми каза да лежа 2 часа след полов акт… което е доста трудно ако се случи през деня 😅😅

# 264
  • Замък сред облаците
Шах с пешката. 😅 Какви 2 часа, аз след петата минута ще се напишкам вече 😂

И на мен шийката ми е наклонена назад . При определени разположения на шийката пози тип кучешка да речем са по-подходящи за “нацелване” на шийката от сперматозоидите.

# 265
Моя Ц е същия като на Sisi_cat, все едно аз съм го писала.

Относно лежането и аз съм го чувала от АГ, също и това което казва AA за кучешката. Аз съм с подвижна матка и в моя случай не се знае накъде трябва да се въртя!

# 266
На мен ми траеше средно седмица преди, без болки и драматизми. Забелязвам, че в последните години се е скъсила до 2-3 дни мааакс и съвсем обрано, но затова пък с много силни болки и дискомфорт 😃 едната от бабите ми е разказвала, че нейната М е била много кратичка, 1-2 дни най-много, и съм се чудела как е при другите. Снощи сънувах, че ми е дошло, и то хубаво, обилно, та сутринта беж в тоалетната, но къде ти - гладна кокошка просо сънува 😂

# 267
За мен това с лежането е ала бала.

Връщам се от преглед. Новините не са добри. Не се вижда ембрион и вътре жълтъчното мехурче е с доста големи размери.
Викат ме на преглед отново понеделник.
Но аз усещам накъде отиват нещата.
Таблетки, самоизчистване и край.
Ето ги изследванията ми.

# 268
Ехх, m-angel! Дано пък да се види всичко както трябва да е на следващия преглед. Пускала ли си ново ЧХГ има ли спад? Нещо не го виждам на тези резултати? :/

# 269
Не съм пускала ЧХГ. След като го проследих, че се удвоява и не съм. На 25 септември прегледа не налагаше проследяване.
Даже не мога да се разплача.

Общи условия

Активация на акаунт