Есенната фея орисва в коремче, едно момиченце или едно момченце. ~бебеправене 422~

• 33 515
  • 813
  •   1
Отговори
# 645
  • Замък сред облаците
Всяко тежко протичащо заболяване влошава СГ - ковид, грип, пневмония, бронхит… След оздравяването започва нов цикъл на спермогенеза един вид (той си върви нонстоп, просто сперматозоидите узряват за около 80 дни) и от 3 до 6 месеца може да се види подобрение. Тъй като боледуванията изчерпват организма откъм витамини и минерали, ако не се взимат добавки много бавно ще се подобри СГ.

Карантина за ковид все още има. https://dariknews.bg/amp/novini/bylgariia/vazhno-za-covid-19-vse … kontakten-2362293

# 646
АА, и аз разчитам на добавките и новите цикли на спермогенеза. Ковид при ММ беше преди 8м, но добавки пие едва от 2, така че може действително да се компенсира щетата. Предполагам искам да кажа на всички "Бъдете здрави и се пазете".

# 647
  • Замък сред облаците
Да,да, допълнително и години, начин на живот също оказват влияние. Съгласна съм с всичко, което каза, мисълта ми беше че не само ковид води до “щети”, така че с едно на ум в сезона на респираторните заболявания.

# 648
Мда, още един фактор си е. Ще ми бъде интересно дали темата ще се проучи обстойно след време, след като и от репродуктивни чувам тези наблюдения. Иначе това се оказа решаващият аргумент ММ да спре бирата....временно, разбира се 😂

# 649

Чудесно просто, към момента, в който се разболяхме имаше тази новина - https://dariknews.bg/novini/bylgariia/otpadat-izolaciiata-i-kara … -covid-19-2358855
Така или иначе сме били вкъщи и сме избягвали контакти, баси

Спермитата се повреждат даже от висока температура просто, то не случайно тестисите са така на хладно.

Последна редакция: сб, 14 окт 2023, 08:37 от Одри ♡

# 650
  • Замък сред облаците
Одобрение на проект за изменение не е фактическо изменение на закона/наредбите Wink

Да съм по темата. Напоследък мяркам сторита/рийлсове/тиктоци за важността на магнезия за женското здраве, та бутнах и магнезий с б6 в микса към витамините вечер.

Скрит текст:
В момента взимам:
- предиобед: вит Д 3000 iu и Б12 1000мкг
- на обяд (преди или след, как дойде) - метафолат 400мкг, миоинозитол 500 мг, селен 100мкг, цинк 15мкг, коензим кю10 200 мг убиквинон
- преди лягане - бета каротен 10 000 iu, миоинозитол 500мг, магнезий с Б6 50мг, омега 3, коензим кю10 200мг
С желязото не съм редовна, че нали съм стигнала 32umol (при горна граница 34), но ще довърша опаковката тотхема скоро, заради ниското съсържание на хемоглобин в еритроцитите.

Последна редакция: сб, 14 окт 2023, 08:43 от АА

# 651
Събудих се днес много рано с една странна мисъл,даже по-скоро чувство,нещо което съм изпитвала и друг път и не ме е подвеждало.
Не смея да се радвам,защото дори още нямам закъснение и не знам как ще се развият нещата,но знам,че тази борба си заслужава и всеки,който има сила и положително мислене успява.Хубав да е денят ви,момичета🍀

# 652
Честито и успех до финал🍀

# 653
Честито Ив! Спокойна бременност и здраво бебче ти пожелавам. Heart Пълните ми сърцето с тези чертички последните дни, много се радвам за всеки положителен резултат. Hug

# 654
Честито, Iv
Нека има повече такива резултати. Успешна бременност! 🤗

Бихте ли ме насочили какви изследвания, освен ЧХГ да пусна в началото? Мислех си за прогестерон и магнезий.

Последна редакция: сб, 14 окт 2023, 12:23 от sonityy

# 655
Честито IV, и аз разбрах преди закъснение и сега ми се струва цяла вечност до прегледа другата събота. Трябваше да ми дойде на 11.10, дали има смисъл според вас да пускам кръвни понеделник, сряда и петък или вече няма смисъл и просто да изчакам прегледа, заради аборта миналата година съм под голям стрес...

# 656
Честито, Iv

Бихте ли ме насочили какви изследвания, освен ЧХГ да пусна в началото? Мислех си за прогестерон и магнезий.
Не виждам смисъл от магнезий
Пусни тсх

# 657
  • Замък сред облаците
Не просто няма смисъл от магнезий, а може да убие ембриона понеже забавя сърдечната честота.Затова в първи триместър магнезий не се пие освен по лекарско предписание!

# 658
Тихичко честито, бъдещи мами! ♥️🍀
Пожелавам ви високи ЧХГ-та до звездите на небето!
Дано и останалите се пуснем скоро по пързалката 🤭
Успешна и лека бременност на всяка една от вас!

# 659
AA , дали е удобно да споделиш- метафолат 400мкг, миоинозитол 500 мг, коензим кю10 200 мг убиквинон и омега 3, на кои марки си си взела

Общи условия

Активация на акаунт