Есенната фея орисва в коремче, едно момиченце или едно момченце. ~бебеправене 422~

• 33 496
  • 813
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Anigo, можеш да изследваш урина за микоплазми и уреаплазми, НО не е същото като цервикален секрет.Задължително пусни цервикален.
moonlit, успех!Дано изпреварите нещата.
fearless , ,значи сме в твойта сфера.За съжаление сме доста по-информирани от необходимото . Аз като бях бременна със сина ми и пиех много лекарства, изчетох доста клинични проучвания,до които имах свободен достъп.
geri, ужас е с тези вируси Гери,бързо оздравявай!
Ronnie M , добре дошла!
Най-добре направи една фоликулометрия,да видите как се развиват нещата.
Аз миналия месец например имах LH пик,обаче овулация нямах.Така че пикът не е гаранция за яйцеклетка,че и за пукането й дори.Той е информативен,кога да наблегнеш на секса.

# 91
Благодаря ви! Отивам, като мисля да пусна и един куп други неща Grinning

# 92
  • Замък сред облаците
Anigo, за пробата зависи къде я изследваш - тоест в уринарния тракт или в матката. Ако е в матката, може да не е в уринарния тракт и обратното, а чак когато е доста напреднала инфекцията обхваща всички органи в тазовото дъно. Отделно, знам че за да е максимално достоверно се прави натривка от уретрата, а не с урина - с урината е при остра проява. От цервикса натривката пак е отделно.

# 93
АА и аз още от началото имам същите съмнения коя е Руми, явно не само аз съм го усетила Grinning

# 94
Хмм, ясно, благодаря! Значи ще отида и при АГ за вземане на секрет.

# 95
Момичета препоръчайте някакво хубаво омега 3? И колко време го пиете?

# 96

Аз пия това и съм доволна:)

# 97

Може ли линк от къде ги поръча

# 98
  • София
Tази също коментирахме че е хубава

И на Minami са много хубави и има всякакви разновидности.
Аз от Iherb.com поръчвам,иначе Minami ги има и в здравис ,но на по-високи цени.

# 99
Момичета... Мнения за РепроБиоМед - София? Доктор Георги Николов? Наши приятели имаха успех именно при него и се радват на своите двама бандити.... Препоръчаха ни го с 2 ръце... 🙄

# 100
Не съм го чувала дори този доктор
За омегата има значение дали ще е с повече EPA или DHA, нещо свързано беше с мутацията по MTHFR, но не помня точно какво. А иначе при бременност се приема с повече DHA.

# 101
  • София
За омегата има значение дали ще е с повече EPA или DHA, нещо свързано беше с мутацията по MTHFR, но не помня точно какво. А иначе при бременност се приема с повече DHA.
Преди 7 години от 13 до 20 седмица приемах с повече EPA на Barleans Fresh Catch Fish oil,после една течна почнах с повече DHA до раждането, че и доста след това.
НО аз имам мутация в протромбиновия ген (Фактор 2 ) и още други красотички като мутации ,прекрасна тромбофилия съм наследила,така че съм по-скоро изключение,отколкото правило.

# 102
  • Замък сред облаците

Подпомага свалянето на хомоцистеина, който често е завишен при тази мутация. Тогава се търси с повече ЕРА, заради противовъзпалителния ефект. За забременяване с повече DHA, както си казала.

# 103
АА Сигридов изписваше повече от едното или другото, спрямо това дали си хомо или хетерозигот по тази мутация. Ако не ме лъже паметта беше повече ЕРА за хомозиготите и повече DHA за хетерозиготите (аз съм така) НО не съм сигурна

# 104
А ако няма мутация по MTHFR Simple Smile ?

Общи условия

Активация на акаунт