Есенната фея орисва в коремче, едно момиченце или едно момченце. ~бебеправене 422~

• 33 517
  • 813
  •   1
Отговори
# 120
  • Замък сред облаците
Може ли малко помощ?
Скрит текст:
Нямах възможност да направя тест в една и съща лаборатория и резултатите ми на хомоцистеин са в различни мерни единици. Опитвам се да прослдя дали е панал.
Пробвах с конвертор но не разбирам това латинско Мю ли е или М. ТАка или иначе не знам как да въведа мю през клавиатурата си...
Ако някой знае колко е umol/L към ᶬmol/l моля да сподели.

Микромол на литър и микрограм на литър са. Мю се отбелязва u на латиница.

В идеалния случай хомоцистеинът е между 4 и 7 umol/l.
Конвертиране: https://unitslab.com/node/149

# 121
Tity, не отговори как са цикълът и овулацията.
Но по-добре потърси второ мнение.

# 122
СПКЯ е съвсем различно от киста.
Това дето пиете не е хормон хранителна добавка е. Ей това намирам като съдържание:
 мека капсула съдържа:
Oмега-3 мастни киселини     500 мг
1 таблетка съдържа:
Фолиева киселина     800 мкг
Селен    70 мкг
Коензим Q10     30 мг
Витамин Е     30 мг
Катехини от екстракт от зелен чай     4 мг
Глициризин от екстракт от женско биле     12 мг

Дали лекарката ви мисли, че имате СПКЯ и от къде е заключила това, може само тя да каже. Много по-вероятно да го дава това на всичките си пациенти, при които се бави бебе.

Последна редакция: сб, 30 сеп 2023, 18:02 от Одри ♡

# 123
  • Замък сред облаците
Принципно от доц. Карагьозова съм чувала че женската полова система узрява окончателно около 22-23г възраст, така че не е неочаквано преди това да не става от раз. Организмът е сложно нещо и това че можем потенциално да забременеем на 12-15-20 не значи че той е съвсем готов. Да имате предвид го казвам, не че давам акъл да се чака.

# 124
Цикълът ми е редовен (преди да започна полов живот на 28 дни, а след като започнах стана 30..предполагам е нормално. Иначе овулацията също мисля, че е нормална.. На 12-13 ден от цикъла. Благодаря и на другите мамчета, които отговориха Heart
Tity, не отговори как са цикълът и овулацията.
Но по-добре потърси второ мнение.

# 125
Ами в такъв случай,  едва ли си със СПКЯ. Наистина потърси и второ мнение, и успех! Да не се задържаш дълго тук! Simple Smile
П.П Не всички сме мамчета, но пък дано един ден обръщението ти се окаже правилно.

# 126
Много благодаря, пожелавам и на теб и на всички да станем мамчета през 2024🤗
Ами в такъв случай,  едва ли си със СПКЯ. Наистина потърси и второ мнение, и успех! Да не се задържаш дълго тук! Simple Smile
П.П Не всички сме мамчета, но пък дано един ден обръщението ти се окаже правилно.

# 127
  • Cyprus, Пловдив
Привет,
Все още няма Ц, а тестът е напълно отрицателен, интересно на какво може да се дължи закъснението или пък се води в рамките на нормалното Rolling Eyes
Днес пуснах няколко хормона за щитовидната жлеза. Колко трябва да е оптимално TSH за бебеправене, ендокринологът ми каза, че трябва да го вдигнем до 2,00, тук скоро прочетох -1,5

# 128
# 129
Имате ли представа дали феритинът/ желязото се отразяват на ft3? Да не би да ми е паднал, понеже вземам б12, а не добавям  желязо?

# 130
  • София

значи аз трябва да увелича дозата.... 2.5 е моят.

# 131
  • София
Lucky_luck , колко дни ти закъснява?
Може да е било късна овулация,или пък ановулаторен цикъл,ако си засякла овулацхя навреме.
Случва се ...

# 132
Привет,
Все още няма Ц, а тестът е напълно отрицателен, интересно на какво може да се дължи закъснението или пък се води в рамките на нормалното Rolling Eyes
Днес пуснах няколко хормона за щитовидната жлеза. Колко трябва да е оптимално TSH за бебеправене, ендокринологът ми каза, че трябва да го вдигнем до 2,00, тук скоро прочетох -1,5

На мен ми казаха между 2 и 2.5 да е. Аз го свалям с лекарства.

# 133
  • Cyprus, Пловдив
*Bubble*, днес ми е 31-ви ден, като ми идва винаги на 26-27-и ден, преди 2-3 дни имах болки и симптоми за цикъл, но няма дори и зацапване, ще изчакам още ден-два.
anichka.bs, миналата година бях с 0,005 TSH, в понеделник ще видя какви са стойностите сега.

# 134
Едно от най-добрите при СПКЯ е  това.Аз го пия всеки ден заедно с вит. Д дъвчащ на Джеймсън и имам нормална овулация! Купих ги от Софармаси на площад Журналист. Има ги и в Ремедиум.

Общи условия

Активация на акаунт