Есенната фея орисва в коремче, едно момиченце или едно момченце. ~бебеправене 422~

• 33 793
  • 813
  •   1
Отговори
# 210
Мини, ние сме от Стара Загора и имаме един опит при Стефанов - неуспешен и един опит в Селена при Матев - успешен. При него пратих три мои познати от тях двете с деца от първи опит( и двете на 40+) и третата, най-младата( под 30 е) с два неуспешни. За СГ си е ок мястото, само трябва да си запише час предварително.

# 211
Благодаря, Ирен!
Знаеш ли дали в Селена се прави предимплантационната диагностика на ембрионите или пробата се праща другаде?
При срещата ни с проф. Димова в Щерев, тя ни беше казала, че предвид историята ни, ще пише препоръка до Центъра за асистирана репродукция, за да ни одобрят. (Знам че диагностиката не се поема от фонда) Дали ще стане е друг въпрос. Grinning
Ние нямаме проблем със забременяването, а с това че бременостите са с анеуплоидии.

# 212
Алисън, според мен е възможно твоя лекар да не е видял правилно. Много рано обаче ти е овулацията? Колко ти е дълъг цикъла?
24-27 дни ми е. Юни месец съм имала фоликул 20 мм на 6 ден и овулация на 9. Точно 14 дни след това ми е дошло, така че не се съмнявам в дължината на ЛФ. Мислех, че днес (отново 9 ден) на прегледа ще се види фоликул пред спукване или току що спукан, което щеше да обясни болките от снощи и наличието на белтъкообразна цервикална слуз (вчера включително си имах, днес вече нямам)
Редактирам се: m angel ти като писа за вашето бебеправене, не каза ли, че си имала болки, но мъжа ти си дошъл на следващия ден и тоест тогава си го посрещнала подобаващо (и си забременяла)? Нещо такова ми се върти, че прочетох, така ли беше? Стискам палци за добри новини от прегледа и всички изследвания 🍀🍀🍀

Последна редакция: вт, 03 окт 2023, 15:46 от AlisonParker

# 213
Момичета... Станулов има свободни часове чак за началото на декември, а на мен ми трябва кадърен специалист за ноември.... ММ тогава ще е тук, а ми се ще да сме двамата на преглед... Давайте препоръки към кого да се обърна?! 🙄За София говоря...

# 214
Пробвай с др Сенкова
Момичета... Станулов има свободни часове чак за началото на декември, а на мен ми трябва кадърен специалист за ноември.... ММ тогава ще е тук, а ми се ще да сме двамата на преглед... Давайте препоръки към кого да се обърна?! 🙄За София говоря...

# 215
Pink_mamaMimii, а защо към Геника сте се ориентирали за спермограма? Препоръките по принцип са да се пуска в репродуктивна клиника. Геника са си добри за генетични изследвания, но не знам за спермограма дали са най-добрия избор. Нямам спомен дали в темите за мъжки фактор не беше обсъждано това по едно време, ако ти се рови - може да потърсиш.

m-angel, чакаме те да се включиш с добри новини утре Flowers Four Leaf Clover

alison, дано грешно да е видял този АГ и да сте хванали яйчицето.

Mila, стискам палци и двете да си се развият до бластоцист и след това!

# 216
Пробвай с др Сенкова

Може ли контакт? През супер док в момента пише, че няма график...

# 217
  • София

След 15то число правят графиците, пробвай да звъннеш на регистратурата. 100% ще те вредят в графика някъде.

# 218

След 15то число правят графиците, пробвай да звъннеш на регистратурата. 100% ще те вредят в графика някъде.

Не откривам телефон в Интернет... 🙄Някой може ли да ми съдейства?

# 219

Благодаря! Открих го

# 220
Там ни насочи АГ-то, при което ходя в момента. Тя обаче не е репродуктивен специалист.
В момента точно това се ровя и проучвам...къде ще е най-добре да се направи спермограмата.

Pink_mamaMimii, а защо към Геника сте се ориентирали за спермограма? Препоръките по принцип са да се пуска в репродуктивна клиника. Геника са си добри за генетични изследвания, но не знам за спермограма дали са най-добрия избор. Нямам спомен дали в темите за мъжки фактор не беше обсъждано това по едно време, ако ти се рови - може да потърсиш.

m-angel, чакаме те да се включиш с добри новини утре Flowers Four Leaf Clover

alison, дано грешно да е видял този АГ и да сте хванали яйчицето.

Mila, стискам палци и двете да си се развият до бластоцист и след това!

# 221
Pink_mamaMimii, най-добре да направите спермограмата в репродуктивна клиника както вече са ви посъветвали. ММ прави такава в МЦ Афродита, запозаването на час е лесно, директно през телефона на регистратурата около 2-3 дни по-рано и резултатите излизат в рамките на същия ден по имейл. Успех!

# 222
Благодаря за полезната информация! 🤗

Pink_mamaMimii, най-добре да направите спермограмата в репродуктивна клиника както вече са ви посъветвали. ММ прави такава в МЦ Афродита, запозаването на час е лесно, директно през телефона на регистратурата около 2-3 дни по-рано и резултатите излизат в рамките на същия ден по имейл. Успех!

# 223
Алисън, правилно помниш.
Между другото март месец пак бях решила, че сме изтървали овулацията и даже не исках да правя тест. Ако още малко се бях позабавила и нямаше да разбера, че съм имала биохимична.
Всъщност и трите ми естествени бременности са от акт след овулация.

# 224
Алисън, аз пък все си мисля, че сме правили опити прекалено далеч от овулацията и направо го отписвам месеца, защото сме правили само един опит, а пък се оказвам бременна.

Нещо забавно - последната седмица си помня сънищата повече от обикновено и през нощ сънувам, че имам положителни тестове или че гушкам бебета. Направо щях да направя един тест, ако не бях в цикъл Joy

И нещо да попитам - на вас колко ви продължава кървенето и какво е “нормалното”? При мен има-няма 1-2 дни са с по-силно кървене и преди или след това направо тече капка по капка и мога с 2-3 превръзки на ден да изкарам. Сега след аборта се притеснявам постоянно дали не ми е много оскъден цикъла, защото ми се струва, че даже една идея по-кратък е станал и реално дните, в които кървя както трябва този месец са точно 1.5.

Общи условия

Активация на акаунт