Есенната фея орисва в коремче, едно момиченце или едно момченце. ~бебеправене 422~

• 33 792
  • 813
  •   1
Отговори
# 225
Mommy, на мен такъв цикъл ми звучи супер. И моя е горе долу така, но в 1-2 дните в които ми е силен, се притеснявам, че е твърде силен. Тогава за около 2-3-4 часа направо се пълни превръзката.

Аз слагам утрогестан за 3ти месец и забелязвам, че овулацията ми стана по-ранна - преди беше на 15-16 ден, а сега на 12-13. Вместо да ми се удължи втората фаза, ми се скъси първата. 😂😵💫 Някаква идея защо?

# 226
  • София
моят също е 1-2 дена силен и след това доста слаба работа.

# 227
Знаете ли какво ми каза моя лекар- "Спри да следиш овулацията и да купуваш лентички и ще забременееш" Според вас наистина ли лентичките пречат? Вярно е ,че те натоварват,но чак да пречат на забременяването,не знам.
Според вас още малко ли му трябва ,18 ден и са почти еднакви с първата урина. Мисля и на обяд един да направя,на листовката пише да се избягва първата сутрешна .

Последна редакция: ср, 04 окт 2023, 09:40 от 🌺🌸 Руми00 💐👑

# 228
Започвам да си мисля, че седиш в темата само за да я разводняваш с едни и същи неща и призовавам останалите момичета да не се ангажират да отговарят и да се палят ненужно при все, че тая овулация и тия ленти ги дъвчем от две години насам, в тази тема поне 3 пъти и всичките са твои, Руми Grinning

# 229
Това ми каза лекаря да спра да следя,ще натоварва психиката и няма да стане

# 230
И този месец не е моя, 6 месеца след аборта правим опити и нищо...дойде ми 2 дни преди датата..уж всичко се регулира и пак не става

# 231
  • София
Александра, след абортът правили ли сте някакви изследвания?
ТЪромбофилии, проходимост на тръбите, уре и микроплазма, спермограма, АМХ?
Извинявай, ама моята памет е къса, и да не се ровя назад ми е по-лесно да питам.
Аз май ще се отчета с цикъл днес Grinning

# 232
съншайн става досадно вече да.....🫠🤨😑

# 233
  • София
съншайн става досадно вече да.....🫠🤨😑

не се ядосвайте, просто подминавате и край....

# 234
  • Замък сред облаците
За цикъла аз имам 3 дни обилно кървене като първите 2 е със съсиреци, после има 2 слабо кървене и накрая преминава в зацапване. След раждането и аборта не е толкова обилен както преди, тогава стабилно кървене имах по 4-5 дни, но като че ли сега шийката е по-отпусната и основните съсиреци минават през първата нощ, докато преди беше поне 3 дни съсиреци и болки докато минават през цервикса.

# 235
При мен съсиреците са от началото на тази година, питала съм всичките си лекари през това време, защото реших, че може би е свързано по някакъв начин с тромбофилия. Уверяваха ме, че няма проблем, даже било хубаво, но така и не разбрах на какво се дължи тази промяна. Моят също е ден-два силни, след това мога и с ежедневна, като преди да се промени така беше стандартен 3-4 дневен.

# 236
Тава за лежането след секс е мит и не го правя.
    Тук ще се намеся с малка поправка, с надеждата че може да е полезна за някой от момичетата.
      Ако някой от вас са пускали разширена спермограма на партньора си, сигурно са забелязали че един от първите показатели които се наблюдават е "време на втечняване".
    Това е процес, който би трябвало да се случи в рамките на 20 мин след еякулацията, ако няма отклонение от нормата.
     Непосредствено след еякулацията семенната течност е все още слузеста и твърде гъста, за да могат спермитата да плуват свободно и да я напуснат.
     Постепенно, в рамките на 20мин, консистенцията ѝ се променя и става водниста. Едва тогава спермитата са вече "свободни" да я напуснат и да навлязат в цевикалната слуз, а оттам към матката, тръбите и яйцеклетката.
       Затова е добре да се полежи 30тина минути и да се даде шанс на процеса на втечняването да се случи.
       В противен случай при непосредствено ставане има вероятност твърде голям брой от сперматозоидите да изтекат заедно със семенната течност и да се намали шансът за забременяване.

Последна редакция: ср, 04 окт 2023, 11:28 от geizer

# 237
  • Замък сред облаците
Аз от пубертета съм така, чела съм че имат връзка с хипофункцията на ЩЖ обилните цикли; от 16г възраст съм с Хашимото. Когато ми стане оскъден е сигнал че правя хашитоксикоза (временна хиперфункция).

# 238
То май не всичко е съсирек има и парчета лигавица. Поправете ме ако бъркам.
Аз имам едни 24 часа дето е ужас, на два часа макс сменям превръзка, после почва да е нормално за 2-3 дни и после общо взето само зацапване. Общо 7 Sad

# 239
И аз да споделя за моя цикъл Grinning
Първите два дни кървенето е по-силно, като повече се изтича, когато ходя до тоалетна. По превръзките ми няма много. След това 4 дена ми върви съвсем слабо, последните два вече е кафяво зацапване.
Единственото, което виждам като разлика, след втория аборт, е че вече не ми е толкова болезнен.

Общи условия

Активация на акаунт