Есенната фея орисва в коремче, едно момиченце или едно момченце. ~бебеправене 422~

• 33 815
  • 813
  •   1
Отговори
# 270
m-angel, защо не отидеш и на второ мнение? Ти в коя седмица си? Това първи преглед ли е?

# 271
Втори преглед, 7 г.с. + 4
В лекаря и ехографа нямам съмнения.

# 272
Съжалявам, m-angel Heart

При мен с кухото яйце ситуацията беше сходна, след контролния преглед ме накараха да пусна два пъти ЧХГ, за да са сигурни, то очаквано падаше.

Подкрепям все пак идеята за второ мнение, особено ако ехографът, с който те гледат, не е супер модерен (нямам спомен споделяла ли си къде се следиш).

Стискам палци в понеделник да ни изненадаш с някое по-лежерно и бавно ембрионче, знам каква е болката, но си остави и малък процент надежда Heart

# 273
  • София
Ейнджълче гуш Heart

Аз сутринта бях убедена, че ми идва. Вписах го и по приложенията, по обяд много рязко ме заболя зверски силно пих хапче даже. И това е ... цял ден имам две капки по превръзката и гадна болка в дясно /тук няма тръба/ само като пишкам от време на време има нещо по хартията. Ей такъв цикъл никога не съм имала....

# 274
Ангелче, пращам ти силни прегръдки! Ако има шанс да навакса ти го пожелавам от все сърце! Heart

# 275
  • София
Ангелче,прегръдки миличка!

Цитат на: АА
link=topic=1592234.msg47025780#msg47025780 date=1696422855
Шах с пешката. 😅 Какви 2 часа, аз след петата минута ще се напишкам вече 😂

И аз съм така 😂 Направо тичам към тоалетната.Нямам търпение да се изпишкам,пък какво остава да лежа два часа.
Освен че никога не съм лежала,никога и ме съм вдигала крала и.т.н.Правим си го в която поза ни харесва,макар че знам че някои са по-благодатни от други,ама остава и с това да почна да се съобразявам.

# 276
M-angel, изпращам прегръдки. Много съжалявам!

# 277
Аз взех решение да си пробваме и по естествен път докато чакам за Ин Витрото. Днес ми е седми ден и на 14 ти ще проверим на уз фоликулите. Нищо не се знае може пък да извадя късмет 🍀

# 278
M-angel, не знам кога какво трябва да се види, но ти стискам палци! ❤🍀

# 279

Вече трябваше да се чуе сърчице. Съжалявам Sad Надявам се нещо да не е изчислено както трябва.

# 280
m-angel, прегръдки! Ако има дори минимален шанс да си навакса, ти пожелавам от сърце да се случи!

# 281
M-angel , стискам палци за добро развитие на нещата 🤞🤞🤞

# 282
M-angel стискам палци да се види ембрион

# 283
m angel може да си била с късна овулация.

# 284

И аз щях да кажа за второ мнение, но щом нямаш съмнения в лекаря, много ме е криво Ейнджълче.

Общи условия

Активация на акаунт