Есенната фея орисва в коремче, едно момиченце или едно момченце. ~бебеправене 422~

• 33 502
  • 813
  •   1
Отговори
# 675
Чак сега видях, че на FH Pro пише убиквинон. Ох, много яд ме хвана, че съм спала. Имам няколко останали хапчета убиквинол и ще ги включа. След пункцията ще видя какво е положението и дали да поръчвам добавките поотделно, както ги пиех до преди месец и малко. Надявам се да имаме добра реколта.

Може допълнително да взимаш coq10

# 676
Да, имам няколко останали и ще ги включа. Но все пак имам месец и малко пауза 🙄

# 677
Да, имам няколко останали и ще ги включа. Но все пак имам месец и малко пауза 🙄

То е с натрупване така или иначе

# 678
  • гр. София
Браво, Жаки, 6 месеца си е доста сериозен прием, така че съм сигурна, че ще има ефект.

Аз започвам инвитро след 2 седмици, така че малко съм закъсняла, но все пак ще започна да го пия за всеки случай.

Би ли споделила на коя марка е твоя убиквинол с канека?

# 679
ИвGG, тихичко честито, аз те помня от преди още, като забременя с първото, дано и този път е така успешно

Момичета, черпя виртуално за рождения си ден, който е днес (разбрах, че някои с друго свързват датата, но за мен си е моят си ден)
Скрит текст:
Слагам тортата, която бих искала, ако можех да си позволя торти Grinning

# 680
Браво, Жаки, 6 месеца си е доста сериозен прием, така че съм сигурна, че ще има ефект.

Аз започвам инвитро след 2 седмици, така че малко съм закъсняла, но все пак ще започна да го пия за всеки случай.

Би ли споделила на коя марка е твоя убиквинол с канека?

На natural factors. Даже за софия има доставка на същия ден. 87 лв са 30 хапчета. Ще пратя линк https://subra.bg/bg/hranitelni-dobavki/grija-za-syrceto/natural- … -softgels/4/19801. Отдолу пише съставките и това за Канека

# 681
Чести рожден ден, Одри!
Пожелавам мечтите ти за здраво и пълно семейство да се сбъднат и да гушкаш мечтаното бебче възможно най-скоро.

# 682
Здравейте, отдавна ви чета, но досега не съм смеела да пиша.
Много се радвам, като виждам толкова положителни тестове Simple Smile успешна бременност и пухкави бебчета на всички момичета Simple Smile
Честит рожден ден, Одри Simple Smile скоро с пухкав подарък в коремче.
С мъжа ми правим опити за бебе от година и още след третия месец неуспешни опити започнахме обикаляне по специалисти. Засега ефект няма...
Искам да попитам има ли разлика между предния убеквинол  пак на natural factors, посочен от Jakito  и този
https://www.ozone.bg/product/coenzyme-q10-200-mg-60-softgel-kaps … -natural-factors/
Поръчвам от Озон много книжки за детето и отскоро видях, че имат и доста хранителни добавки и често са на добри цени.

# 683
Здравейте, отдавна ви чета, но досега не съм смеела да пиша.
Много се радвам, като виждам толкова положителни тестове Simple Smile успешна бременност и пухкави бебчета на всички момичета Simple Smile
Честит рожден ден, Одри Simple Smile скоро с пухкав подарък в коремче.
С мъжа ми правим опити за бебе от година и още след третия месец неуспешни опити започнахме обикаляне по специалисти. Засега ефект няма...
Искам да попитам има ли разлика между предния убеквинол  пак на natural factors, посочен от Jakito  и този
https://www.ozone.bg/product/coenzyme-q10-200-mg-60-softgel-kaps … -natural-factors/
Поръчвам от Озон много книжки за детето и отскоро видях, че имат и доста хранителни добавки и често са на добри цени.

Да, има разлика. Формата е различна като този който пиеш не е най добрата форма. По нагоре писахме, че убинквинОл е по добрата форма, но и по скъпата.

# 684
Одрииии, Честит рожден ден!🎂
Желая ти всичко най, най-хубаво. Здраве и сбъдване на всичките ти мечти. Скоро да почерпиш и с прашец 🩷💙

Аз съм десетина дни преди Ц, с минала О следена при АГ. Нооо с ПМС симптоми, което ме нявава на мисълта, че отново ще скъся лутеалната фаза.Така като последния месец при Ц 24 дни с О на 15ден..... Ако и този го повторя по този начин ще имам няква надежда за проблем.... Че с това всичко е наред действайте, ми писна

# 685
  • Замък сред облаците
Одри, да си честита, догодина и тортичка да си позволиш!

Надежда, вит Ц действа кръвоспиращо по принцип. От 1000мг наведнъж да имаш предвид че може да ти разхлаби червата и да отвисиш в тоалетната 😅

Ако пиеш вит Ц заради желязото, приемай го когато приемаш и желязо.

# 686
  • София
АА, имам голям дефицит на витамин Ц, отделно и анемия. Това за разхлабващия ефект със сигурност не го знаех. Такава доза ми беше изписана от АГ, странно. :/

# 687
  • Замък сред облаците
Ооо, не е задължително да се прояви, аз се сблъсках с този страничен ефект обаче. В тези случаи е хубаво просто да се пие 2х500мг в рамките на деня.

# 688
Одрин, честит рожден ден! Бъди здрава и много щастлива. Дано всичките ти мечти се сбъднат!

# 689
Одри, честита да си! Здрава и много щастлива! За следващия Рожден ден да сте с още един член на семейството 💐🥳🥰
Честито на положителните тестове! Леко бременеене!
Пълнолуние, пълен напред с нови сили ❤️

Общи условия

Активация на акаунт