Сама на почивка

• 17 316
  • 201
  •   1
Отговори
# 120
Ставаше дума за жена с дете обаче. Повече няма да обяснявам..който разбрал /има дете/, разбрал ...

# 121
  • SF
Не съм разбрала, че има дете. Това не променя отговорите ми.
Значи няма да е хептен сама.
На колко години е детето? Ако е голямо, може заедно да обикалят музеи, да се снимат, да вечерят. Ако е мъничко, някъде на хотел с басейн и детски кът ще е по-интересно, стига по това време на годината да има и други деца, за да се запознаят и да си играят.

# 122
За друго става дума.
Не искам да прозвучи покровителствено, но който има дете, има нужда да "избяга".....няма как да го разбере човек, който не е в тази хипотеза ....
Иска да е сам ..да може да си чуе собствените мисли.
За това.
Не че е тръгнал да си развява байряка ей тъй, за кеф.
Има нужда. Не за кеф го прави...
Simple Smile

# 123
  • SF
Ааа, добре. Тогава аз няма как да се включа. За мене пътуванията, ваканциите, Италия, Стара Загора с басейни и спа са за кеф. Ако се търси някакъв друг ефект, млъквам.

# 124
За друго става дума.
Не искам да прозвучи покровителствено, но който има дете, има нужда да "избяга".....няма как да го разбере човек, който не е в тази хипотеза ....
Иска да е сам ..да може да си чуе собствените мисли.
За това.
Не че е тръгнал да си развява байряка ей тъй, за кеф.
Има нужда. Не за кеф го прави...
Simple Smile

Не очаквай да го разберат и хора, на които децата им "бягат" редовно при баби и дядовци и си получават отдиха без деца.

# 125
Да, това също..... Grinning

# 126
Точно това е идеята да отидеш някъде сама. Не да се забавляваш, а да си отдъхнеш от постоянно присъствие.

# 127
  • Sofia
Малкия като беше бебе на два пъти ми се наложи да забегна за по 3 дни в чужбина по работа. Въпреки многото работа и умората си починах невероятно психически. Да седнеш сам на обяд на красиво място и просто да се наслаждаваш на храната и гледката, и да си чуваш мислите....неописуемо удоволствие.

# 128
  • SF
Очаквах, че и бездетните могат да имат и споделят мнения, предложения, идеи по темата "сама на почивка".
На всичкото отгоре не писах за нея как трябва да се забавлява, а за себе си. Грозно е да цитирам поста си, но съм писала само от първо лице и в единствено число. "аз не обичам да съм сама, аз не ходя на кино, аз не обичам да говоря, аз често чета книга преди заспиване..." А това, че нямам деца, е друга тема и не ме лишава от правото да давам идеи за пътувания.

# 129
  • here and now
Очаквах, че и бездетните могат да имат и споделят мнения, предложения, идеи по темата "сама на почивка".
На всичкото отгоре не писах за нея как трябва да се забавлява, а за себе си. Грозно е да цитирам поста си, но съм писала само от първо лице и в единствено число. "аз не обичам да съм сама, аз не ходя на кино, аз не обичам да говоря, аз често чета книга преди заспиване..." А това, че нямам деца, е друга тема и не ме лишава от правото да давам идеи за пътувания.
Темата е "Сама на почивка"
Имащите деца искат да са сами на почивка, понякога.
Ти пак си давай идеи.

# 130
Да си призная, че много обичам след отпуска, особено лятото, когато си вземам един месец родителски отпуск, да седна в понеделник на бюрото пред компютъра 😂 В понеделник сутрин също. Нашите уикенди са някакъв маратон - мач, Бг училище, домашни, рождени дни,…

Аз мога да ходя и сама, и с приятели, и с приятелка, и с детето, и със семейството във всякаквите му формати… Дестинациите, разбира се, са различни. Важното е ваканции да има.

# 131
  • SF
Аз за деца и дума не бях обелила. Дори не знаех, че ги има, не се сетих да попитам. Друг вкара децата в темата.
Предложих за 3 дни в Бари, без да намесвам децата.
Благодаря, че ме приемате сред вас.

# 132
Аз за деца и дума не бях обелила. Дори не знаех, че ги има, не се сетих да попитам. Друг вкара децата в темата.
Предложих за 3 дни в Бари, без да намесвам децата.
Благодаря, че ме приемате сред вас.

Споделяй смело. Идеята за Бари си я записах и при първа възможност ще я реализирам (сама или с детето, или с приятелка). Всеки може да извлече полезното за себе си.

# 133
  • Bristol
И друго допълнение, ако искате да починете добре сами, домочадието трябва да е тренирано да звъни само ако е на живот и смърт 😄 На мен ми отне време докато ги науча моите, че въпроси като, къде ми е тениската, как готвиш еди какво си, не са на живот и смърт. Пуска се съобщение и когато мога, ще отговоря.

Esmee, пускам си аудио книга в колата и на два часа спирам за разходка, тоалетна и кафенце. Пробвай така и може да заобикнеш и сама да пътуваш 💕 Веднъж ми се случи книгата ми да свърши още преди да изтече първия час, та имаше малко паника и непланирано спиране, за да намеря друга 😁

Последна редакция: вт, 14 ное 2023, 23:28 от Merry

# 134
  • Sofia
Точно това е ключовия момент - звънят само в краен случай. Иначе се почва едно постоянно домакинстване по телефона. Мама е в отпуск за 3 дни, оправяйте се сами 😀

Общи условия

Активация на акаунт