Сама на почивка

• 17 318
  • 201
  •   1
Отговори
# 105
  • Sofia
Харесай си някой хотел във Велинград и без никакви угризения върви, по-добре през седмицата, за да ти е по-спокойно. Хубава книжка, СПА, няколко дни нищоправене вършат чудеса. Ако пък мислиш, че ще се чувстваш по-добре - запиши се на 3-4 дневна екскурзия в чужбина, Гърция, Турция, Румъния. Няколко дни разходки и нови неща също действат добре. Каквото и да е, можеш да си сигурна, че имаш право на почивка, за да се разтовариш. Но предупреди мъжа ти да ти звъни само в краен случай.

# 106
  • SF
Купи си евтин самолетен билет до Бари и заминавай. Пий капучино, купи си блузка, спирала за очи, разглеждай града. Хвани влакчето, отиди в Матера. 3 дни минават и заминават като стой та гледай.
(предлага ти го човек, който не го е правил никога Simple Smile )

# 107
Купи си евтин самолетен билет до Бари и заминавай. Пий капучино, купи си блузка, спирала за очи, разглеждай града. Хвани влакчето, отиди в Матера. 3 дни минават и заминават като стой та гледай.
(предлага ти го човек, който не го е правил никога Simple Smile )

Тази програма много ми допада. Спиралата ще я пропусна, но останалото е изцяло по вкуса ми.

# 108
  • SF
Примерно.... Simple Smile Исках да кажа, че в Италия има мода, вкусна храна, интересни забележителности, дори само по улиците да се шляе човек, е живописно. А и в този сезон там е по-гостоприемно като климат от тук. Няма да зъзнеш.

# 109
И аз съм за Велинград. Хващай влака, за 2 часа си там. Хотели да искаш, всякакви, много. На другия ден пак на влакчето, до Добринище. Чудно красиво е пътуването! Там се разхождаш за половин час, снимаш красоти, ако пък искаш и там с нощувка. Ако не - връщаш се обратно във Велинград.
Само не знам кучето да не страда, в смисъл да го зарежат младежите? Ако си спокойна за него, тръгвай смело!

# 110
В темата съм писала за Старозагорски минерални бани, близо е до Пловдив, хубаво е, много чисто. Дори и да е скучно, до обяд ако се по плува в басейна, докато се минат сауни те и парните бани, минал половин ден, после може телевизия, книжка или следобеден сън, при малко по-хубаво време - разходки до Богородична стъпка и до селото.Пак ТВ, вечеря, книжка, сън. Допълнително може някоя козметична процедура.

# 111
Благодаря на всички за мненията .След много чудене се реших ,че трябва да го направя за доброто на мен и семейството ми пък дано помогне,поне ще разнообразя и дано успея  да ''изключа "и да не мисля за нищо.

# 112
  • София
В темата съм писала за Старозагорски минерални бани, близо е до Пловдив, хубаво е, много чисто. Дори и да е скучно, до обяд ако се по плува в басейна, докато се минат сауни те и парните бани, минал половин ден, после може телевизия, книжка или следобеден сън, при малко по-хубаво време - разходки до Богородична стъпка и до селото.Пак ТВ, вечеря, книжка, сън. Допълнително може някоя козметична процедура.
Леле, как хубаво ми звучи. Направо ще се размажа. Трябва да си направя някой уикенд такъв.

# 113
  • SF
И на мене ми прозвуча добре, но аз си мечтая да го направя с приятелка. Сама с книжката мога и у нас да се къпя и да чета.

# 114
  • София
Аз съм го правила с приятелка. Правих всичко друго, но не и да чета. Не че не ми хареса напротив. Но искам веднъж да го направя чисто сама.

# 115
  • SF
Да, ясно е, че с приятелки всички сме го правили. На някои им идва идеята да го правят и сами. За мене е по-забавно да не съм сама.
Но аз сама и на кино не съм ходила, така че, не съм подходяща да се давам за пример.

# 116
  • Bristol
Хубавото на това да си сам, е че не се съобразяваш абсолютно с никого. Дори и да сте в група, ако пътуваш сам, имаш план за деня с групата, в крайна сметка записал си се, защото този план ти харесва и свършат ли организираните събития, си свободен.
Но не забравяйте, че не всеки е ок да бъде сам и съответно няма да се наслади на тези моменти, даже напротив, натоварват се от мисълта, че примерно трябва да седнат в кафето или ресторанта сами.
Пробвайте, дали сте ок така сами и ако не е по Ваш вкус, следващия път приятелка. Хората сме различни 💕

# 117
  • София
Да, така е. Аз съм напълно ОК да ходя сама на ресторант, кафе, кино, театър и тн. Е обичам и с компания (зависи от компанията).

# 118
Есми, ако си от хората, които имат потребност постоянно да говорят с някого, явно не би ти харесало.
Но, ако си интроверт, почивката от говоренето на странични хора е безценно. Дали с книга, дали с четене в интернет, няма значение.
Вече, ако искаш да се видиш някой, ясно, че няма да се забиеш в книгата/телефона и да мълчиш.

# 119
  • SF
Не съм от най-приказливите и нямам нужда да говоря с някого, но обичам да не съм сама. Не бих се вдигнала да пътувам някъде - 3 часа с кола или 3 часа със самолет, за да си чета книгата на спокойствие. Харесва ми да съм с хора, които харесвам. Simple Smile Нарочно повторих думата.
Харесва ми да се шляя наляво-надясно с приятел(и). По-весело ми е. Книга тази сутрин четох с кафето и сега преди да заспя, пак. Когато съм във ваканция искам да ми е различно от ден обикновен, какъвто е днешният.

Общи условия

Активация на акаунт