Сама на почивка

• 17 326
  • 201
  •   1
Отговори
# 90
В Копривщица е страхотно! Иди следващия път! Има много туристи, никой няма да се впечатли, ако седнеш сама в заведение. А и не е задължително да е ресторант, има такива за пици, кафе, торта/сладолед,
Аз много обичам да си взема капучино и мелба и да си чета във форума. Kissing Heart

# 91
  • София
Ябълкова, аз съм същата. За хората, които са постоянно "на педал" в ежедневието си им е много трудно да се отпуснат.....И аз съм така, все нещо да свърша, все за нещо да мисля, трудно ми е просто да почивам. На почивки със семейството умирам от кеф, когато има пералня, защото така си спестявам прането на 15 перални като се върнем. Смао готвенето си го спестявам, щото то не се натрупва. Rolling Eyes
На мен ми се ходи на хижа в планината, на тишина и спокойствие, без град, хора, магазини......Ама си ме е малко шубе, честно казано.

# 92
  • SF
Аз обичам да ходя в тип Соушъл кафета. Там всеки е сам с лаптопа си. От пандемията и хоум офисите се научих. В хубав ден, особено след поредица много лоши, не издържах да седя сама у нас. Другите хора са заети и така се получи, че открих тези кафета. Първо започнах с една колежка да се виждаме навън, но с нея много бърборене падаше и някакво работене, което аз после трябваше да избиван, затворена у нас.
С лаптоп се получават преспокойно нещата.

# 93
  • Bristol
Ябълкова, наемай нещо, където няма печка и пералня, ако не можеш да се удържиш 😁
Иначе от Бургас може да отскочиш лесно до Пловдив или София с обществен транспорт.
Да знаеш, че колите не пукат толкова лесно гуми, а има пътна помощ, ако нещо се наложи. Идват на място и ремонтират или ако е по-сериозно те карат в някой гараж. Веднъж да се пречупиш и ще е ти е по-лесно.

# 94
Поздравления, Ябълкова! Успяла си, отишла си сама на почивка, следващият път ще ти е по-лесно!

# 95
Ябълкова, купи си карта на СБА, 75 лв годишно е и ти дава сигурност. Ако спукаш гума, обаждаш се, идват и ти я сменят. Покрива и някои други дребни ремонти, както и безплатна пътна помощ. Няколко пъти съм пукала гума и все се е намирал някой мераклия да я смени.

# 96
Здравейте.Решила съм и аз да отида сама някъде,за 2-3 дни,защото иначе ще полудея съвсем.Може ли да ми кажете подходящо място около Пловдив?Малко ме е страх ,досега винаги със семейството си съм ходила.Отделно,че чувствам вина ,че аз ще ходя някъде, а те ще са тук.Но предпочитам да пробвам този начин пред ходенето по психиатри..

# 97
Боже, вина. Не трябва.
Изобщо не изпитвам аз вина за такива раЛти.
Таткото да го води ако иска, да не е малък Grinning
Изобщо не сме залепени ние. Simple Smile

# 98
Ами ,такава съм, шматка  Simple Smile Ама наистина  последните месеци изтрещях буквално . Чудя се, ако отида някъде сама,било то и за един ден,дали  ще ми се отрази добре.  Мисля,че сега е момента - малкия отиде на зелено училище,но ме мъчат тези неща,че ако се реша, ще трябва да ги оставя да се оправят сами.Направо ми се реве.. и не издържам.

# 99
Ще се оправят, споко...ще видиш...
Колко е голямо детето?

# 100
На 12. Но не е самостоятелен. Мъжа ми  работи по много,имаме и куче...незнам какво да правя,а сякаш имам нужда,но ме е страх. От една страна,в това ми състояние тормозя и тях ,от друга страна ,ако ги оставя за 2 дни ще ми е гадно..ужасна работа.

# 101
Велинград , Пещера , Пазарджик , Хисаря .
Някое село може . Панагюрище .

# 102
Нали детето е на зелено училище?! Аз вероятно бих взела кучето, ама това е защото обожавам нашето, а то е много кротко и сговорчиво животно.

През март отивам за четири дни във Флоренция с една приятелка. Детето и кучето остават с бабата. Колкото се справят, толкова. Случва ми се за трети път за единайсет години и половина, като едното беше една командировка. Не изпитвам никакви угризения - преди това ще ходим на ски, а след това в Лондон, така че не са ощетени.

# 103
Има такава поговорка: Ще се съмне и без петел.
Ще се оправи мъжът ти, не го подценявай толкова. Иди някъде, разтовари се, и без вина - може и за него да е интересно да остане малко соло. Може и той да е изтрещял от едно и също всеки ден.

# 104
О, ама той ерген вече, като моя, набори са.

Общи условия

Активация на акаунт