На море в България на All inclusive 2024 г. - тема 1

• 75 843
  • 749
  •   1
Отговори
# 720
  • There I was on a July morning
Аз вече съм в търсене на нов хотел за края на Август или началото на септември, но този пъти да не е във Варна.
....................................................
Има много хубави и без камъни плажове, както на юг, така и на север от Варна. На първо четене - Албена, Созопол и околности - Златна рибка, Градина, Каваци, Дюни, Несебър, Приморско, ММЦ, Китен, Синеморец, със сигурност пропускам някои. Относно цъфтежа на водораслите, това е сезонно явление и няма гаранция дали ще ги има или - не. Вече зависи кои курорти ти импонират и съответно - кои хотели. Мога да препоръчам Дюни например, хотели на първа линия - Марина роял палас и Марина бийч. В Несебър също има няколко места за настаняване с ОИ и добри отзиви в туристическите сайтове.

Последна редакция: вт, 23 юли 2024, 22:40 от Скубиду

# 721
Варна я изключвам като вариант, защото се върнахме преди дни от там, а ни е на 7-8 часа път с почивките 😁 за 2-ро море предпочитаме да е по-близо. Иначе за Феста Виа Понтика в Поморие мнения? На първо четене изглежда добре.

# 722
  • Сф
Включвам се само да кажа ,че съм безкрайно разочарована от Александрия травел. След комуникация директно с тях, за техен хотел ОИ , потвърждение устно в течение на разговора ,че има стая, съответно им пратих данните,  които поискаха, егн и тн. Започнах да чакам да пратят договора по нета както ме увериха,  обадих се на детето, на мм, който говори в работата за отпуск,  има няма час и нещо и вместо договор ми написаха, че някой ме бил изпреварил с резервацията и нямало вече стаи никакви- хаха , ни икономични, ни неикономични и ..някакви глупости. Супер непрофесионално беше всичко надявам се това е проблема, а не изискванията ми ( съвсем нормални по офертата ) и направо ги зачерквам с все хотелите им. Бясна бях! Имам си едно наум за тях и ето че се проявиха подобаващо отново. За малко да тръгнем за Гърция за след два дни, но днес резервирах в семейно хотелче HB за 1/3 от цената в крайна сметка. Слава богу. Няма да пиша тук да не е реклама, а и още нямам отзив, но близки са били и не очаквам изненади. На ммц ще сме до Приморско в крайна сметка от неделя.
* Forest избери нещо в Сл бряг , има доста оферти към момента за твоя период с отстъпки.
Нали това правих цял ден! Гледай през visit.bg и отваряй поотделно офертите на хотелите и има разни ласт минити и отстъпки. Също и та сайтовете на самите хотели вече като набележиш. Ето днес хващам промо на Еврика бийч 20 off от петък 7 дни 2 ма възрастни 2780,някъде което е добре мисля за този период и клас, но не търся точно такъв тип.
  Весела почивка на всички!

# 723
Здравейте, моля ви, препоръчайте ми хубав хотел на 1-ва линия, но да не е ол инклузив. Или да има ресторант в хотела, в който да можем да си поръчваме, каквото на нас ни се иска (срещу заплащане, разбира се)..дори и да няма ресторант хотела, пак става. Блгодаря предварително 🤗

# 724
  • Пловдив
За водораслите е относително какъв период ще се хване. Ние 11 години почиваме в Несебър,на един и същи плаж и водата винаги е била кристална. Никога не е имало водорасли и медузи.
Ето това беше миналата година по това време-всичките ни 7 дни. Целият плаж беше така. И вътре се вижда докъде са.

# 725
Здравейте, моля ви, препоръчайте ми хубав хотел на 1-ва линия, но да не е ол инклузив. Или да има ресторант в хотела, в който да можем да си поръчваме, каквото на нас ни се иска (срещу заплащане, разбира се)..дори и да няма ресторант хотела, пак става. Блгодаря предварително 🤗
Объркала си темата. Тук пишем и споделяме само за ОИ хотели. Това е правилната тема
https://www.bg-mamma.com/?topic=1601683.525  Въпросът ти е много общ и така няма да получиш коректен отговор. Хотели на първа линия с и без ресторанти има безброй. Добре е да конкретизираш поне район, курорт и бюджет. В противен случай може да получиш предложения от 50 до 500 лв. на човек и от Резово до Шабла.

# 726
  • Русе
Аз вече съм в търсене на нов хотел за края на Август или началото на септември, но този пъти да не е във Варна. Хайде с хотелите някак ще се справя, но се замислих за морето. Някой ако може да ме насочи кои курорти така са с най-хубав плаж 😁 Хубав плаж за мен е този на Златни пясъци, не ми е проблем, че бързо става дълбоко. На Слънчев бряг също ми харесва, предпочитам фин пясък, без камъни в морето и водорасли, от които няма видимост под водата. 😆 Иии пак издирвам ОИ хотел по възможност на първа линия. Мярнах някакъв хотел Алба в Сл.бряг, но тези УЖ 100м. до морето ме притесняват. Все пак някой ако има отзиви за хотел, ще се радвам да ги прочета.
Погледнете Алуа Хелиос Бей в Обзор. Ние сме много доволни.

# 727
Здравейте на всички! С голям интерес чета темата, тъй като до момента сме почивали само по малки семейни хотелчета или най-много някъде с включена закуска. Имаме намерение за море септември (не ще запазваме общо взето в последния момент най-вероятно) с бебе на годинка. Аз се насочих към Палмс бийч, новия хотел в Китен, тъй като има опция за стая с излаз на басейна и може докато детето спи, ние да сме както се казва пред стаята в басейна. Като цена ни устройва, тъй като и бюджета ни все пак е ограничен.
Искам обаче да ви попитам дали се сещате за друг хотел пак на първа линия с по-лесен достъп от стаята до басейна ( стаи на партерен етаж с врата директно към басейна)? За да може детенцето да си спи, а ние да се възползваме докато си го гледаме на камерата. Благодаря ви предварително!

# 728
Здравейте на всички! С голям интерес чета темата, тъй като до момента сме почивали само по малки семейни хотелчета или най-много някъде с включена закуска. Имаме намерение за море септември (не ще запазваме общо взето в последния момент най-вероятно) с бебе на годинка. Аз се насочих към Палмс бийч, новия хотел в Китен, тъй като има опция за стая с излаз на басейна и може докато детето спи, ние да сме както се казва пред стаята в басейна. Като цена ни устройва, тъй като и бюджета ни все пак е ограничен.
Искам обаче да ви попитам дали се сещате за друг хотел пак на първа линия с по-лесен достъп от стаята до басейна ( стаи на партерен етаж с врата директно към басейна)? За да може детенцето да си спи, а ние да се възползваме докато си го гледаме на камерата. Благодаря ви предварително!

Мисля, че в Wave има стаи с директен достъп до басейн, но там ценовата категория е друга. Вижте дали Ви устройва.

# 729
В Siena в Лозенец също има, но не допускат деца точно в тези стаи, които са с излаз към басейна.

# 730

Белведере - Приморско и Сиена премиум ритийт Лозенец. Но мисля не са на първа линия.

# 731
Мисля, че виждането за такъв род почивка Ви е доста идеалистично. Първо дори да имате стая с излаз на басейн, то лудницата от басейните ще е такава, че бебето Ви едва ли ще спи спокойно, освен ако не е свикнало да заспива и да спи на силен шум. До колкото виждам на картата хотелът ама точно никак не е на първа линия и бая ще има да ходите до плажа, ако това има значение за Вас. Китен е голяма лудница и на плажа, и в града. Хотелите близо до плаж Атлиман се озвучават от дискотека на плажа, а тези в града от разни чалга заведения, но може би през септември да с една идея по-спокойно. Има много комари. Другият хотел освен Уейф Ризорт с такива стаи, с басейн е Рейна Дел Мар в Обзор, но и там цените са сериозни. https://visit.bg/hoteli/reina-del-mar-3086/ Още един комплекс на плаж Иракли, който има самостоятелни вили с персонален басейн е Вая Бийч Ризорт https://www.vayabeachresort.com/bg/vili/ но мисля, че и тези цени няма да са Ви по вкуса, а и мястото е откъснато от цивилизация и не съм убедена, че с бебе е много подходящо да сте далеч от медицинска помощ или нещо друго градско.

Последна редакция: чт, 25 юли 2024, 13:55 от Fatalina

# 732
  • Стара Загора
Ето такава е стаята ,със собствен басейн ,в Wave Resort. Вие можете да си плувате във вашият  си басейн , и да наблюдавате детето , през прозореца. Но цената е сериозна. Вижте ,може би , за след 15.09.

Последна редакция: чт, 25 юли 2024, 15:01 от meri 123

# 733
Ето такава е стаята ,със собствен басейн ,в Wave Resort. Вие можете да си плувате във вашият  си басейн , и да наблюдавате детето , през прозореца. Но цената е сериозна. Вижте ,може би , за след 15.09.

За какво по-точно служи тази продълговата табуретка пред леглото?

# 734
В тези стаи май пускат само с деца над 7 навършени години, иначе и аз ги заглеждам.

Общи условия

Активация на акаунт