На море в България на All inclusive 2024 г. - тема 1

• 75 842
  • 749
  •   1
Отговори
# 690
Не намерих мнение за по горните хотели за които попитах, но така или иначе места нямаше за нашите дати се оказа днес.
Запазих този Umani Hotel - Free Beach - Free Parking,да видим дано останем доволни и ние и гостите ни.
Лале, не знам от къде ги вадиш тези хотели (вероятно от Букинг) и не става ясно дори в кой курорт са. Ако имаш предвид хотел Умани в Златни пясъци, то първо този не е на ол инклузив, т.е не е по темата и второ виждам, че се намира над комплекс Ревиера, което местонахождение е началото на самите Златни пясъци и далеч от плаж.

# 691
Хотела е новопостроен, до Мимоза, под Славей, бивш х-л Малина. Високи цени само със закуска.

# 692
  • на земята
Не намерих мнение за по горните хотели за които попитах, но така или иначе места нямаше за нашите дати се оказа днес.
Запазих този Umani Hotel - Free Beach - Free Parking,да видим дано останем доволни и ние и гостите ни.
Лале, не знам от къде ги вадиш тези хотели (вероятно от Букинг) и не става ясно дори в кой курорт са. Ако имаш предвид хотел Умани в Златни пясъци, то първо този не е на ол инклузив, т.е не е по темата и второ виждам, че се намира над комплекс Ревиера, което местонахождение е началото на самите Златни пясъци и далеч от плаж.
Хихи не е от Букинг, ами има закуска ,обяд и вечеря, но даа май не се води ол инклузив, извинявам се много. Има 15% намаление за 7 нощувки и цената е повече от добра. Издирих близки ,които са били там миналата годината и отзивите са страхотни.
Та ще видим като идем.
Извинете ме, не знаех, че не се води ол инклузив.

# 693
Не е проблем, просто исках да ти обърна внимание, че не е ОИ.

# 694
Аз искам да питам ,може. И на лично каква е цената напден в Бургас бийч?
Цената зависи от периода на настаняване. Ето тук в сайта на хотела като си зададете вашите дати и ще ви покаже цената за целия престой на база ол инклузив. https://hotelburgas.eu/bg/
Леко извън темата може ли да ми кажете в близост до Бургас Бийч хотел има ли паркинг в случай, че няма места в паркинга на хотела където може да се остави автомобила?

# 695
Зад Тиарата има.

# 696
  • В.Търново
Този зад Тиарата ли предлагат и за самите гости на хотел Тиара? Хич не ми харесва, че вземат 20лв на ден. Някъде срещах информация, че имало паркинг в Слънчев бряг и за по 10лв на ден, но къде....

# 697
Не се притеснявайте,в паркинга на Бургас има места.Поне за сега де.Но и тик и в Тиарата е 20 лв.И аз много се дразня .Скъпо ми се вижда.И 30 лв за сянка пак ми е скъпо.То става 50 лв на ден.Вдига почивката с 300 лв.Иначе точно пред хотела е свободна зона,може да си носите чадър.Ние имаме 3 ама у нас в гаража.Не ми се купува пък и предпочитам шезлонг.Плащаме 20 защото ходим по един,редуваме се.Дъщеря ни оказва плаж и един я вади в стаята.Днес видях че може да се плати и само чадър.Простомизбутват шезлонгите настрани.

# 698
Към Тиарата имат и техен, и нетехен паркинг. Където има места, там насочват  гостите . Все е 20 лева и в този на Тиара, и в другия до него.

# 699
обмисляме да запазим в Тарсис,някой може ли да сподели мнение ако го е посещавал

# 700
То си е за дразнене при тези цени на паркинг....знаят че сме зависими и всяка година ги вдигат. В Тиарата и около.нея е 20 лв ,Но на долу след центъра паркинга на ден става 25 лв.,което си е убийствено..
ама това  е положението

# 701
обмисляме да запазим в Тарсис,някой може ли да сподели мнение ако го е посещавал
https://www.bg-mamma.com/?topic=1601683.msg48283514#msg48283514

https://www.bg-mamma.com/?topic=1601683.msg48283727#msg48283727

# 702
Ами паркинг и сянка оскъпява почивката за една седмица с 300 лв.Хич не е малко.

# 703
По тази причина винаги избирам хотели с включени в пакета паркинг и плаж. Привидно цената им е по-висока, но като се сметнат после тези допълнителни разходи и цената си става даже много изгодна. Отделно, че не мислиш къде ще паркираш и къде ще правиш плаж.

# 704
Ох ами много ми станаха нещата с които се съобразявам и стана много труден избора.Все с нещо трябва да направя компромис.Може ли да ми припомниш дали в района на Серените има лунапарк.

Общи условия

Активация на акаунт