На море в България 2024 г.! - Тема 1

• 80 557
  • 739
  •   1
Отговори
# 450
Момичета, много ви моля, спешно е - търся от утре чист и хубав апартамент близо до хубав, плитък плаж за малко дете около Несебър, Созопол, Поморие, Слънчев бряг в спокойната му част.
Разгледах Дюн Апартмънтс на Фаталина, но не виждам свободни от утре....
Фаталина, моля, ако имаш телефон на някой от тях, да ми пратиш. Благодаря на всички предварително.
Може и хубаво хотелче да е, не искам AI. То и едва ли ще има свободни места по тях.
Обърках се и писах на Блу:) погледнете предния ми коментар, че ми е трудно от телефона да го копирам. Simple Smile

# 451
  • София
Ние сме в Тарсис на Слънчев бряг и много ни харесва. Не е до плажа, ни има шатъл до него. Минава покрай Тиара. Какво ви притеснява? Изглежда хубав хотел, някъде на втора линия. Иначе плажът на Слънчев бряг е много хубав, но това не е тайна. Редуват се свободна и платена зона. Пред хотел Бургас е навалица, но следващата свободна зона е вече съвсем спокойна. Не плащаме шезлонги, защото ходим за два часа преди обяд. Българите тук сме малцинство и персоналът е щастлив като чуе българска реч. Направихме по центъра вечерна разходка към 21 часа нямаше пияни заляни, предимно семейства. Вече в 2 през нощта не знам, а и не ни засяга. Прекарваме времето повече в хотела, аквапарк и чудесна анимация.

# 452
  • В.Търново
Този Тарсис го харесах в края на миналия сезон, но поради отдалечеността му от плажа се отказах. Как е нивото на изхранването? Има ли разнообрадие, вкусно ли е?

# 453
  • Sofia
Скрит текст:
https://apartsozopol.com/price-list/
Деца над 6 години се считат за възрастни? Сериозно ли?
Мда, като в много други хотели. Например в прехваленият Дюни Роял Ризорт, в Албена където дори дете над 2 години вече се таксува и други. Политика на хотела и на който му изнася резервира, който не търси друг хотел, където децата се настаняват безплатно до 11, 12 , 13. Дори има хотели, които децата до 14 години се настаняват безплатно.
Реално, в моя пост няма очаквания за нещо "безплатно".
Блу, ако ще сте двете с детето пробвай Дюни. Плажа е страхотен и ще си починеш. Холидей планет дава най- добри цени за там. Пробвай ги за оферта. В Дюни не е пълно още. Къщичките са добра опция за двама ( стаите са в първите къщи със сигурност ).[/quote]

Подкрепям предложението, +1 за Холидей планет. За МРП те ни дадоха най-добра цена, а не беше ранна резервация. Спомням си, че тогава проверих няколко ТО, а от Дюни ми дадоха най-висока цена. Ако изберете къщичките, с две ръце препоръчвам настаняване във вила Флора, перфектно местоположение, на крачка от р-т Созопол, на крачка от релакс басейна и аква парка, това е къщичката с най-малкото възможно разстояние до плажа, равно и без баири.

# 454
Здравейте. Има ли възможност на някой от варненските плажове да се ползва само чадър, без шезлонг? Причините не са финансови, писна ни от шезлонги по басейните, за пръв път от 10 години отиваме на море и искаме да полежим на пясъка. А пък сме две жени, трудно ни е да закрепваме чадър. Ще бъдем в студио срещу басейн Приморски, т.е най-удобно ще ни е в тази част на плажа, но няма проблем и да идем по-далеч. Моля без разубеждаване, че градските плажове не стават, целта ни е главно разходки из града и из Морската градина, но ми се иска все пак за час-два да стигнем и до плажа.

# 455
  • София
Храната е чудесна, за Тарсис. На закуска стандартните неща, мисля на колбаси, сирена и кашкавали качеството е добро. Яйца и бекон винаги, пържени филийки или палачинки. На обяд и вечеря винаги има глезотии. Примерно днес ядох на обяд агнешка супа, другата супа таратор.  За вечеря свинска и крем супа. Има една плоча, на която през вечер пекат филенца свински или пилешки, а другата вечер има пиле тип KFC. Друго сега телешко в сметанов сос и свинска кавърма. Салати шопска, Цезар, зелена, отделно зеленчуци, маслини, сирена и два вида сос. Имаше веднъж рибена супа, печена риба също, но аз не ги ям много. Винаги паста и пържени картофи, децата много ги харесват. Десерти купени тортички и домашни кремове. И друго отличително - следобедното хранене е цяло хранене на грил бар, децата предпочитат там да обядват. Работи от 12.30 до 16 часа и правят хот дог или пица или дюнер. Плюс пържени картофи, плодове и зеленчуци, сладки работи. Също и кебапчета и кюфтета съм виждала. Това е голяма част от почивката, всички са нахранени и доволни. И определено ми паднаха всички защитни режимни сили. Simple Smile

# 456
  • София
Здравейте. От края на другата седмица (когато ще бъдем на почивка) прогнозата за цялото Южно черноморие е за много силен вятър и пориви до 90 км/час. Имаме възможност да отменим резервацията. Ако познавате плажовете, къде от Обзор на  север има плаж, който е на естествен залив и вероятността да има вълни е малка? Според приложението ми най - силно ще духа от Несебър до Ахтопол, като най - силно ще е в Несебър, където трябва да бъдем.
И да, прогнозата може да се промени, но искам да имам резервен вариант.
Къде я видяхте тази прогноза малко се притесних от 20.07 ще сме на Слънчев бряг.

# 457
  • В.Търново

Maidenly, добре звучи. Благодаря! Simple Smile

# 458
  • Някъде по Дунава
Здравейте. От края на другата седмица (когато ще бъдем на почивка) прогнозата за цялото Южно черноморие е за много силен вятър и пориви до 90 км/час. Имаме възможност да отменим резервацията. Ако познавате плажовете, къде от Обзор на  север има плаж, който е на естествен залив и вероятността да има вълни е малка? Според приложението ми най - силно ще духа от Несебър до Ахтопол, като най - силно ще е в Несебър, където трябва да бъдем.
И да, прогнозата може да се промени, но искам да имам резервен вариант.
Къде я видяхте тази прогноза малко се притесних от 20.07 ще сме на Слънчев бряг.
В приложение на телефона Време и Радар, но и в Гисметео е подобна. Интересно, че в Синоптик е различна.

# 459
Здравейте, може ли малко информация за Свети влас, как са плажовете, цените за плажни принадлежности и по ресторантите. Има ли места за разходки и какво да се прави? Благодаря предварително😊

Аз лично за Свети Влас препоръчвам All Inclusive.
Малко си е стръмно, не мисля, че има много-много къде да се разхождате.
Има някакви еко-пътеки, ако сте фенове на този вид туризъм.
За цени не смея да дам коментар, всеки има различни представи за скъпо и евтино.
И ние сме се насочили към настаняване ол инклузив в хотел Синева парк в Свети влас.Много бях харесала Райска градина ,но там напитките не им влизат в изхранването и се отказах.Ако някой е ходил и на двете места ,може ли да ги сравни?

# 460
Какво имаш предвид?

Много бях харесала Райска градина ,но там напитките не им влизат в изхранването и се отказах.
Точно него гледах вчера, без ОИ, най-вече заради гледката към морето. Само не знам баира след плажа дали няма да предизика повече мрънкане.

# 461
Какво имаш предвид?

Много бях харесала Райска градина ,но там напитките не им влизат в изхранването и се отказах.
Точно него гледах вчера, без ОИ, най-вече заради гледката към морето. Само не знам баира след плажа дали няма да предизика повече мрънкане.
Няма баир на плажа - има панорамни асансьори и е голям кеф. Комплексът е много хубав, озеленен и поддържан. Ресторантите са скъпи обаче. Има магазинче много добре заредено и ако сте в апартаментите с кухня, може да си спретнете нещо набързо. Аз търся без ОИ и се храним в различни заведения, не стоим на едно място. В основния ресторант обаче нямат обедно меню, в другите - рибен и италиански също, като имам забележки и в  менюто им - почти няма българска кухня, явно заради контингента там. Та след плажа е малко неудобно като няма готвено да поръча човек. Иначе вечер си обикаляме, рибният на брега е много добър също.

# 462
Няма баир на плажа - има панорамни асансьори и е голям кеф. Комплексът е много хубав, озеленен и поддържан. Ресторантите са скъпи обаче. Има магазинче много добре заредено и ако сте в апартаментите с кухня, може да си спретнете нещо набързо. Аз търся без ОИ и се храним в различни заведения, не стоим на едно място. В основния ресторант обаче нямат обедно меню, в другите - рибен и италиански също, като имам забележки и в  менюто им - почти няма българска кухня, явно заради контингента там. Та след плажа е малко неудобно като няма готвено да поръча човек. Иначе вечер си обикаляме, рибният на брега е много добър също.
Благодаря! Мога да преглътна липсата на обедно и българско в менюто, стига това, което предлагат да става бързо. А иначе самия плаж как е? Има ли място за всички?

# 463
Благодаря! Мога да преглътна липсата на обедно и българско в менюто, стига това, което предлагат да става бързо. А иначе самия плаж как е? Има ли място за всички?
Плажът не е нещо уау, почиства се, не е голям, даже е терасиран, очевидно са насипвали пясък. Но ми се видя приятно когато сме ходили там, обаче ние ходим извън пик сезона, че нервичките ми не издържат иначе. Хубавото е, че комплексът има много и прекрасни басейни и плажът се разтоварва по някакъв начин. Като цяло го препоръчвам като място за почивка на хора, които не търсят непременно изхранване. А, и ако сте в хотелската част задължително имате закуска, която е добра. Мисля, че и в другите помещения ако наемете, може да се доплати за закуска, но са се оляли в ценоразписа. Има добър закрит неголям басейн с вода, която се подгрява и СПА център, който мисля е с допълнително заплащане.

# 464
Milittana, bукинг ми показва някакво студио там. Има опция без закуска, както и със закуски и вечеря, като втората опция е с по-хубав краен срок за канселиране. Още малко ще го помисля или по-скоро ще натисна ММ и детето и те да се включат в избора.

Общи условия

Активация на акаунт