На море в България 2024 г.! - Тема 1

• 80 601
  • 739
  •   1
Отговори
# 465
Milittana, bукинг ми показва някакво студио там. Има опция без закуска, както и със закуски и вечеря, като втората опция е с по-хубав краен срок за канселиране. Още малко ще го помисля или по-скоро ще натисна ММ и детето и те да се включат в избора.
Виж във визит, те продават хотела, имат и различни опции за изхранване, даже може и пълен пансион. Сроковете за канселиране ги има в ценовите периоди при офертата. Аз съм била в апартамент в хотелската част е беше много добре, но няма кухня в него. А, и диванът в огромния хол не става за спане, понеже видях че сте с дете. Иначе в букинг са оферти на частни лица и в помещенията има кухни.

# 466
Здравейте. Има ли възможност на някой от варненските плажове да се ползва само чадър, без шезлонг? Причините не са финансови, писна ни от шезлонги по басейните, за пръв път от 10 години отиваме на море и искаме да полежим на пясъка. А пък сме две жени, трудно ни е да закрепваме чадър. Ще бъдем в студио срещу басейн Приморски, т.е най-удобно ще ни е в тази част на плажа, но няма проблем и да идем по-далеч. Моля без разубеждаване, че градските плажове не стават, целта ни е главно разходки из града и из Морската градина, но ми се иска все пак за час-два да стигнем и до плажа.
Южният плаж е само с чадъри, шезлонг вземате по желание -пред Ролбата, около плувните басейни.

# 467
Виж във визит, те продават хотела, имат и различни опции за изхранване, даже може и пълен пансион. Сроковете за канселиране ги има в ценовите периоди при офертата. Аз съм била в апартамент в хотелската част е беше много добре, но няма кухня в него. А, и диванът в огромния хол не става за спане, понеже видях че сте с дете. Иначе в букинг са оферти на частни лица и в помещенията има кухни.
Погледнах и там. В хотелската част няма за нашия период. В букинг съм свикнала да търся по критерии, не че не сравнявам и с официален сайт после. И според букинг, и според сайта им студиото е за до трима възрастни или 2+1 (нашето +1 е 14+), но в бг хотели винаги си имам едно наум, че дивана може да не става за спане, дори и да го предлагат за това. Не ми трябва да кухня, имам си у нас и я ползвам повече от редовно, съответно на почивка повече от 3в1 кафе не правя. Леглата обаче са абсолютно базово нещо. Уф..... Обаче много ми хареса изобилието от басейни в този комплекс.

# 468
Погледнах и там. В хотелската част няма за нашия период. В букинг съм свикнала да търся по критерии, не че не сравнявам и с официален сайт после. И според букинг, и според сайта им студиото е за до трима възрастни или 2+1 (нашето +1 е 14+), но в бг хотели винаги си имам едно наум, че дивана може да не става за спане, дори и да го предлагат за това. Не ми трябва да кухня, имам си у нас и я ползвам повече от редовно, съответно на почивка повече от 3в1 кафе не правя. Леглата обаче са абсолютно базово нещо. Уф..... Обаче много ми хареса изобилието от басейни в този комплекс.
Виж в комплексите на Диневи, те са без изхранване, но има добри ресторантчета наоколо, а и една закуска все ще си спретнете в апартамента. Пак е чисто и зелено с добри басейни и на първа линия например комплексите са си ок. Манастира например, Диамант и др. Апартаментите се предлагат от букинг(пак на частни лица) и от Диневи резорт. Имат сайт. Миналата година не забелязах да са препълнени, тази година щяхме да сме в Манастира, но се разболях и отменихме резервацията. Ако държите на ол ин - Тива дел мар, който е малко по-нагоре към Елените. Не знам какво има останало свободно, аз не ходя юли и август на море точно заради лудницата.

# 469
Благодаря, ще ги разгледам. Честно казано, бях се спряла на Несебър и леко на юг без да стигам до Равда, но покрай няколко мнения тук хвърлих поглед към Влас и този комплекс ми хвана окото. Реално искам някой друг да избере и на мен просто да ми хареса.Simple Smile

# 470
Здравейте! От утре сме в Несебър- Сол Несебър Маре. Има ли някой с впечатления за хотела и мястото от тази година? Обикновено не излизаме от хотела през цялата почивка, но обичам Несебър, тази година за първи път сме с децата там и ми се иска да се разходим и да видят Стария Несебър. Някой може ли да ми препоръча някакви забавления за деца в Несебър, като изключим водните пързалки, тъй като има в хотела?

# 471
Лунапаркът на Несебър.

# 472
  • В.Търново
Кажете ми, моля ви се, ако някой знае как е пътя към Варна?
По новините казаха, че цяла Варна е блокирана и е затворена отново магистралата, заради пожарите, включително и алтернатимните пътища. Утре рано сутринта към 6ч трябваше да тръгна към Варна и трябваше да стигна към 9ч.
Има ли смисъл да тръгвам?

# 473
Виж в сайта на АПИ...

# 474
  • Някъде по Дунава
По новините казаха, че цяла Варна е блокирана и е затворена отново магистралата, заради пожарите, включително и алтернатимните пътища. Утре рано сутринта към 6ч трябваше да тръгна към Варна и трябваше да стигна към 9ч.
И ние утре пътуваме в тази посока (към Аксаково и после към Северното Черноморие). Роднини ми казаха, че след Девня има обходен маршрут по т.нар. стар път към Варна. Дано е актуална и утре тази информация.
В сайта на АПИ не видях да пише относно пожара.

# 475
https://www.api.bg/bg/aktualna-ptna-obstanovka

Тук за пътната обстановка.

# 476
  • В.Търново
И ние утре пътуваме в тази посока (към Аксаково и после към Северното Черноморие). Роднини ми казаха, че след Девня има обходен маршрут по т.нар. стар път към Варна. Дано е актуална и утре тази информация.
В сайта на АПИ не видях да пише относно пожара.
В момента има много силен пожар зад последните блокове на Владиславово. Голям пожар отново на Побитите камъни. Отказах се да пътувам. Големи тапи имало на единствения 3-то степенен маршрут, но няма гаранция, че ще е обходен утре.
Teta, тази информация на Апи вече не е актуална.

# 477
Ами Русалка, аз казах ДА СЕ СЛЕДИ инфото в сайта на АПИ. Да си следи който му е важно. Това означава да си отвори сайта преди да тръгне и да си прочете новото....не значи аз на 10 мин.да качвам новините тук, нали..

Нямало инфо за вчерашния пожар писа жената, има и показах къде я има.

Ама като не се вниква в дискусията, така става Rolling Eyes

АПИ имат и телефони.

Обподен път винаги има.

# 478
  • Някъде по Дунава
Пътува се добре към Варна. Магистралата към момента е отворена. Има доста камиони, вероятно заради забраната от днес да пътуват след 13ч. Към 9 пристигнахме в Аксаково.

# 479
  • В.Търново
Аз трябваше да пътувам към 5 часа сутринта и беше рисковано. Пътуване в 8 или 9 часа сутринта вече беше късно за нас да тръгваме. Последно в Апи вечерта пишеше за един проходим път, но синът ми е във Варна и влязох в една варненска група и там писаха, че от никъде не се минава, само по пътя към Силистра. Абсурд беше от Търново да тръгнем в тази посока, за да стигнем до Варна.

Общи условия

Активация на акаунт