На море в България 2024 г.! - Тема 1

• 80 563
  • 739
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Здравейте, търся тазгодишни отзиви за Аквапарк Нептун в Равадиново. Заслужава ли си? С деца на 8 и 3 години ще сме, като планираме около 30 август да го посетим.
Голямото дете иска Аквапарк Несебър, но за там имам съмнения, че няма да го пуснат на пързалките които са му интересни. В Нептун на всички без една ще е ОК, поне според инфото на сайта им. (В Несебър не са посочили детайлно нищо, а не искам да дам 300 лв и да се окаже греда).

Като цяло планирам 4 нощувки, резервирах апартамент в Черноморска звезда до Златна рибка. 2 дни пързалки, 2 дни плаж и да закриваме сезона. Никога не съм ходила там, не знам ресторанти, нищо. Ако не става, мога да канселирам без проблем.

# 436
Скрит текст:
Момичета, много ви моля, спешно е - търся от утре чист и хубав апартамент близо до хубав, плитък плаж за малко дете около Несебър, Созопол, Поморие, Слънчев бряг в спокойната му част.
Разгледах Дюн Апартмънтс на Фаталина, но не виждам свободни от утре....
Фаталина, моля, ако имаш телефон на някой от тях, да ми пратиш. Благодаря на всички предварително.
Може и хубаво хотелче да е, не искам AI. То и едва ли ще има свободни места по тях.

Marty's Beachfront Smart Homes - намира се на плаж Делфин в северната част на Слънчев бряг. Там е тихо и спокойно, а ивицата е чиста и морето - плитко.
Заглеждала съм се в хотела, но не сме отсядали.
Цитат
Хотелчето е хубаво, ама за юли за две нощувки искат към 1500 лв БЕЗ изхранване. Адски се забавлявам с такива оферти, понеже това не е единствената такава.

Уау! Аз въобще не се сетих да заложа дати и да видя цените. Ще спра да го заглеждам значи Laughing

# 437
  • русе
Имаше питане за Зорница Сенд Св.влас. В момента съм там. Плаж малък, каменист, пясъка не се чисти и е в дребни камъни и клечки. Хигиената е добра, но има какво да се желае. В стоята на дъщерями ,кърпи оставени на пода за смяна ,не са ги сменили, а са ги оставили на леглото отново за ползване.Стаите са големи, в банята има вана, което за мен не е най-доброто решение. Храната еднообразна всеки ден едно и също, от плодове е добре. Скучно, няма какво да се прави след плажа вечер. Бях настанена на последният етаж и на втория ден след плажа около 18.30 ч. водата спря, а мъжо беше в банята сапунисан. Седя към 30 минути така в очакване да пуснат водата, накрая го поливах с пластмасова чаша с вода от диспенсъра в коридора. Обяснението на рецепция беше "налягането било ниско, много хора се къпели
 в момента, ако имам въпроси да си говоря сутринта с фронт офис мениджър ". Другият недостатък на стаята беше постоянното бучене от климатичната инстанция на целия хотел, която е на покрива и над нашата стая. От мениджър на следващия ден поисках смяна на етажа и стаята, направиха го и бяха много любезни, но не им спести забележките които имах към хотела.Друго нещо, което не ми харесва е, че де чувствам като чужденци дошла на море, служителите масово говорят на руски и турски, пиколото само на руски, рецепция и мениджър развален български, някои от работниците дори не знам от к де са ,говорят само на английски. Тъжно е  в български хотел, да не може да се разбереш на родния си език.
Когато избирах тази година морето, имах оферта за Белвю Сл.бряг и Оазис дел маре Лозенец, трябваше да избера някой от тях, но нищо остават за догодина.

Последна редакция: чт, 11 юли 2024, 12:58 от mypi1975

# 438
https://apartsozopol.com/price-list/
Деца над 6 години се считат за възрастни? Сериозно ли?
Мда, като в много други хотели. Например в прехваленият Дюни Роял Ризорт, в Албена където дори дете над 2 години вече се таксува и други. Политика на хотела и на който му изнася резервира, който не търси друг хотел, където децата се настаняват безплатно до 11, 12 , 13. Дори има хотели, които децата до 14 години се настаняват безплатно.
Реално, в моя пост няма очаквания за нещо "безплатно".

# 439
  • There I was on a July morning
Мда, като в много други хотели. Например в прехваленият Дюни Роял Ризорт, в Албена където дори дете над 2 години вече се таксува и други. Политика на хотела и на който му изнася резервира, който не търси друг хотел, където децата се настаняват безплатно до 11, 12 , 13. Дори има хотели, които децата до 14 години се настаняват безплатно.
Мда, отдавна разбрахме, че на Дюни и Албена е гадно. Само Марина Сендс и Серенити стават 😉🙂

# 440
Само да дам плюс за "Примеа"в Царево.
Дамата,коятомпиташе за бунгала на брега на морето,дали успя да намери нещо?
Преди седмица проверих всички и никъде нямаше свободно място.Някои били резервирани още от януари...

# 441
Нелка ние бяхме по-миналата година на Равадиново с момче на 7 години, което беше с детски билет до 1,30м височина и го пуснаха само на една пързалка от тези за големите и то само с придружител. На другите не искаха да го пуснат. Не съм сигурна мисля, пе той беше с различен цвят гривна от нашите за възрастни и има указания на кои пързалки е забраненено за децата.
В сайта на аквапарка в Несебър са написали на всеки атракцион за колко височина е позволено.

Последна редакция: чт, 11 юли 2024, 16:14 от patenceto_

# 442
  • Sofia
Момичета, много ви моля, спешно е - търся от утре чист и хубав апартамент близо до хубав, плитък плаж за малко дете около Несебър, Созопол, Поморие, Слънчев бряг в спокойната му част.
Разгледах Дюн Апартмънтс на Фаталина, но не виждам свободни от утре....
Фаталина, моля, ако имаш телефон на някой от тях, да ми пратиш. Благодаря на всички предварително.
Може и хубаво хотелче да е, не искам AI. То и едва ли ще има свободни места по тях.

Намирате във фейсбук групата  Собственици в Грийн лайф Созопол и пускате какво търсите. Огромен комплекс, все някой ще ви предложи. По цял ден се пускат такива търсения. Ако правилно се ориентирам, студиата вървят около 100-150лв, апартамент с една спалня - 140-180лв. Няма изхранване, има басейни. Само питайте предварително за паркирането, ако ви е важно. До плаж Каваци, много хубав. Созопол НЕ е на пешеходно ра,стояние обаче, понеже няма тротоар, писахме по-горе някъде.

# 443
  • В.Търново
Мда, отдавна разбрахме, че на Дюни и Албена е гадно. Само Марина Сендс и Серенити стават 😉🙂
Почвам сериозно да се притеснявам за Тиара Бийч, честно! Писна ми все нещо да не е както трябва.

Добре, че беше и горния коментар за Зорница Сендс, че ту го заглеждам, ту се отказвам, сега се отказвам тотално.
Аз все се заричам да заложа на Ариана в Китен, но синът ми не иска там, не иска в Китен по-скоро. И аз Китен не харесвам, но е водещо за мен хотела.

# 444
  • София
Нелка ние бяхме по-миналата година на Равадиново с момче на 7 години, което беше с детски билет до 1,30м височина и го пуснаха само на една пързалка от тези за големите и то само с придружител. На другите не искаха да го пуснат. Не съм сигурна мисля, пе той беше с различен цвят гривна от нашите за възрастни и има указания на кои пързалки е забраненено за децата.
В сайта на аквапарка в Несебър са написали на всеки атракцион за колко височина е позволено.
Благодаря,  видях къде са описани.
И си е точно както го мислех, това дето ми го разказваше не е за него в момента.
Той е над 130 см и само на една от големите няма да го пуснат в Равадиново.
Стига само да е чисто и безопасно, ако има драми в тези неща няма да ходим изобщо.

# 445
Не, просто там децата са деца до 5.99 и до 2.99. А дали е гадно може да се види от отзивите за тези курорти.

# 446
  • Някъде по Дунава
Здравейте. От края на другата седмица (когато ще бъдем на почивка) прогнозата за цялото Южно черноморие е за много силен вятър и пориви до 90 км/час. Имаме възможност да отменим резервацията. Ако познавате плажовете, къде от Обзор на  север има плаж, който е на естествен залив и вероятността да има вълни е малка? Според приложението ми най - силно ще духа от Несебър до Ахтопол, като най - силно ще е в Несебър, където трябва да бъдем.
И да, прогнозата може да се промени, но искам да имам резервен вариант.

# 447
Здравейте, може ли малко информация за Свети влас, как са плажовете, цените за плажни принадлежности и по ресторантите. Има ли места за разходки и какво да се прави? Благодаря предварително😊

# 448
Здравейте, може ли малко информация за Свети влас, как са плажовете, цените за плажни принадлежности и по ресторантите. Има ли места за разходки и какво да се прави? Благодаря предварително😊

Аз лично за Свети Влас препоръчвам All Inclusive.
Малко си е стръмно, не мисля, че има много-много къде да се разхождате.
Има някакви еко-пътеки, ако сте фенове на този вид туризъм.
За цени не смея да дам коментар, всеки има различни представи за скъпо и евтино.

# 449
Реално, в моя пост няма очаквания за нещо "безплатно".
Блу, ако ще сте двете с детето пробвай Дюни. Плажа е страхотен и ще си починеш. Холидей планет дава най- добри цени за там. Пробвай ги за оферта. В Дюни не е пълно още. Къщичките са добра опция за двама ( стаите са в първите къщи със сигурност ).

Общи условия

Активация на акаунт