На море в България на All inclusive 2024 г. - тема 1

• 76 201
  • 749
  •   1
Отговори
# 105
Бях писала някъде подробен коментар за Мелиа, накратко ще драсна отново:
- локация! - най-големият проблем за нас беше шумът от близките улици, атракционите, кръчмите, певци, чалги, басове, надсвирване между баровете… и прочие до късно през нощта.
- в съчетание с ходене до плажа и влачене на малко дете, торби, играчки и т.н. В жегата въобще, ама въобще не ми беше готино.
- шезлонгите не са на първа линия, точно обратното - с края на плажа са, което не ми е ок с малко дете. И без дете също.
- “плажният бар” беше абсолютна подигравка - фургон с 2 вида сандвичи и гаден сладолед, и ЕДНА единствена машина за кафе, безалкохолни и бира с работно време до 17ч. Двама напълно неадекватни служителя, нон-стоп опашки на пека в жегата, за да си налееш на единствения чучур газирана вода или да вземеш фунийка за детето
- няма фрапе никъде, кафето - гадно
- евтин български алкохол, другият се плаща
- в натоварените моменти топлата вода идваше и си отиваше, когато прецени
-  храната беше ок, но нищо кой знае какво - да, нямаше пържени филийки, доста често бяха и дълги опашки за палачинки, но като цяло беше ок. Винаги ми е водещо дали злоядото ми дете все пак е намерило нещо за ядене и, че не е завършило с повръщане и разтройството. Обявената “сладкарница” беше едно смешно малко помещение и предлагаше същите десерти като в ресторантите на обяд и вечеря, само че срещу заплащане. Немския ресторант предлагаше бретцели, 1 вид вурстове и картофи и кисело зеле. А да, и джолан. Бирата на немския бар - разреден Бекс…
- следобедна закуска на практика липсваше - имаше сергия до басейните със сухи сладки. На втория ден се наложи да вземам нещо за детето в купичка и да го държа в стаята за следобедна за детето.
- запазване на шезлонги около басейните по стара традиция.
- 15лв паркинг на ден
- няма хладилник в стаята, има барче за бутилки
- вода от машина със съмнително качество - през цялото време купувахме бутилирана

Последна редакция: пт, 03 ное 2023, 05:51 от the doors

# 106
Здравейте,
Моля за мнение за Форест Бийч, Приморско, ако има почивали тази или миналата година.

# 107
  • Русе
Здравейте,
Моля за мнение за Форест Бийч, Приморско, ако има почивали тази или миналата година.
Тази година бяхме в Магнолиите, които както и Форест бийч са "Албенски" и мога да кажа, че качеството  беше доста занижено спряво ковидните години, когато ни ухажваха само и само да резервираме при тях. Ходихме да се разходим и до Форест бийч /били сме там преди Ковид/ и мога да кажа, че не видях нищо ново. Лудницата в ресторанта си е същата, опашките на снакса също и комарите са си същите (:. Хубавото е, че паркинга е безплатен, а от следващата година ще имат и безплатни чадъри и шезлонги на плажа.

# 108
Идвам да се похваля с резервация за Мирамар в средата на юли. Благодаря още веднъж на Fatalina за темата и подробните отзиви, благодарение на нея организирах и почивката ни това лято. 🌹

# 109
Идвам да се похваля с резервация за Мирамар в средата на юли. Благодаря още веднъж на Fatalina за темата и подробните отзиви, благодарение на нея организирах и почивката ни това лято. 🌹
Честито! Ще чакаме отзиви в темата.

TK0501, Бягай далеч от тези всичките хотели и бунгала на ММЦ. От години са само с лоши отзиви. Стара база, посредствена храна, навалица, лоша хигиена, мухъл, комари на килограм и ред други.

# 110
През коя агенция резервирахте / дадоха най-ниска цена?
Имам оферта от едната агенция, която сме ползвали, цена малко над 9хил. за първите 2 седмици на юли - апартамент за двама възрастни и две малки деца, чакам от другата да видя какво ще предложат и те, но се съмнявам цената да е кой знае колко по-различна.
Отделно чакам и за Рейна (до Мирамар) да крос-чекна каква е разликата между двата.

Но бях намислила тази година да пробваме Албена, имам препоръка, че там е чудесно за малки деца и бебета. Хубава алея за разходки и бутане на количка, хубав плаж и прочие. Офертата за Маритим Арабела беше умопомрачителна, чудя се да проверя и другия Маритим, на първо четене изглежда доста по-евтин, а не се вижда да има някаква голяма разлика в класата и обслужването. Май. Не знам. Някой запознат?

# 111
Съни Турс, visit.bg
В крайна сметка се наложи да се откажа от идеята за апартамент или фамилна стая (2 свързани двойни), защото в този случай таксуват децата и цената за разбиранията ми е скандална.
Пускам ви офертите, които получих за Рейна от Съни Турс и Холидей Планет, както и за Адмирал Златни пясъци от Съни, за един и същ период, топ сезон:
Посейдон за Рейна

Съни турс

Всъщност сега се заглеждам, че в офертите за Рейна от Съни Турс ми таксуват децата, но от Посейдон - не, което е странно.

Това е офертата за Мирамар:

Последна редакция: сб, 04 ное 2023, 13:08 от Melusine

# 112
the doors  колко са големи децата? Ние тази година бяхме в двойна стая парк с деца на 5 и 9 години. Малката спа при нас в леглото, което е големичко и спахме без проблем. Баткото беше на разтегателен диван, който също беше супер удобен. За периода 18-23 юни ни излезна 2200лв за 5 нощувки, сега за 2024г пак така ще ни излезне 2100лв. За юли месец 2500лв 5 нощувки. Аз все още се колебая за кога да резервирам. Юни беше хладно, но спокойно, юли и август са топли ама ще е лудница, а ние точно от такава лудница искаме да избягаме.

# 113
Ако ще в златни чершафи да спя и в златни прибори да ми сервират, е няма да дам 6к лева за почивка на българското черноморие.

Не го казвам с някакъв упрек към избралите подобни оферти, а с упрек към бг хотелиерите, които тази година общо взето ни зарадваха с високи цени и то на ранни. Явно очакват силен сезон откъм чужденци.

Някой знае ли кой хотел в Слънчев бряг менажират собствениците на Марина Сендс?

# 114
Я съм у кома от видяното,немога и не искам да повярвам че този хотел в милата ми татковина за 7 нощувки за 2+2 ми иска след намалението 8к лв.,това не е нормално,такива требе да ги следят и гледат под лупа кви хора ходят там или при тези цени хотела стой празен!

# 115
Това все пак са цени в топ сезон и за големи помещения, не е стартова цена изобщо за хотела. И не е това акцентът на темата.

# 116
Някой с мнение за Азалия Св. св. Константин и Елена. Търся хотел с хубава храна и вътрешен басейн за ранно море. Колебая се между Азалия,  Мелия Сл. Бряг, Тиара, Хелена Парк... , Маре и Палас в Несебър.

# 117
Някой с мнение за Азалия Св. св. Константин и Елена. Търся хотел с хубава храна и вътрешен басейн за ранно море. Колебая се между Азалия,  Мелия Сл. Бряг, Тиара, Хелена Парк... , Маре и Палас в Несебър.
Ако си с деца и искат на пързалките - Тиарата не става за ранно море според мен (то зависи и колко ранно), защото басейнът с пързалките през деня има моменти и да е в сянка, та в него водата може и да е доста студена.

# 118
Двама възрастни, без деца. Аква парк и външни басейни не ме интересуват. Искам вътрешен, защото от 31 май планувам да идем и най - вероятно времето няма да става къпане. Затова търся хубав инклузив за почивка.

# 119
Двама възрастни, без деца. Аква парк и външни басейни не ме интересуват. Искам вътрешен, защото от 31 май планувам да идем и най - вероятно времето няма да става къпане. Затова търся хубав инклузив за почивка.
За 31 май - Тиарата си има вътрешен басейн, доста хубав. Масажистът тази година беше турчин, дано да е същия и другата - препоръчвам. Храната е добра, както съм писала, алкохолът - български, бирата е силно разредена (пиеш десетина и няма да усетиш, че си пила).
Ако пуснат Биляна бийч - провери него, там е 16+ и според мен ми се струва доста по-подходящо за двама възрастни, а спато го държи Виктория спа.

Общи условия

Активация на акаунт