На море в България на All inclusive 2024 г. - тема 1

• 75 838
  • 749
  •   1
Отговори
# 555
Защо не звъннете и попитате ,ние вчера така направихме

# 556
В Грифид ще ви сложат веднага гривните. Има стая за багаж, където може да си оставите куфарите. Ще ви вземат телефона и ще ви звъннат като ви е готова стаята. През това време може да си ходите на басейн, на плаж, да си обядвате, пиете напитки и т.н.
Много благодаря за изчерпателния отговор! ♥ И аз видях миналата година няколко човека, които си оставяха багажа до рецепцията в една стая, но исках да съм сигурна!

# 557
Здравейте, ние посетихме Сол Луна Бей Ризорт - Обзор. Очарована съм от чистотата, обслужването, АНИМАЦИЯТА. Персонала е уникален!!! Препоръчвам го!!!
А, сега да помоля ако някой има наблюдения за Сънрайз Ол Суитс Ризорт Обзор ще бъда много благодарна да го сподели, понеже планирам да го посетя през следащия месец, а съм и с дете на 12 години.
Благодаря предварително!!!

# 558
Здравейте,
Някой с отзиви от Мелия Слънчев бряг? Имаме резервация за средата  на юли за 7  нощувки.Да сме горе- долу подготвени какво да очакваме.

# 559
Здравейте, ние посетихме Сол Луна Бей Ризорт - Обзор. Очарована съм от чистотата, обслужването, АНИМАЦИЯТА. Персонала е уникален!!! Препоръчвам го!!!
А, сега да помоля ако някой има наблюдения за Сънрайз Ол Суитс Ризорт Обзор ще бъда много благодарна да го сподели, понеже планирам да го посетя през следащия месец, а съм и с дете на 12 години.
Благодаря предварително!!!

Здравейте! Наблюденията ми за Съпрайз са от преди две години. Хигиената беше под всякакви критика в стаи, ресторант и общи части. Храната беше безвкусна и много малък избор на ястия. Гладни не сме оставали, но карахме основно на бланширани картофи и салата. Само десертите в сладкарницата ми харесваха. Знаех, че до плажа се върви, но не знаех, че няма никаква сянка по цялата пътека.
Не бих повторила хотела.

# 560
  • София
Питах в темата за Слънчев Бряг, но ми отговори само една съфорумка, да питам и тук.

Моля за впечатления от хотел Рива - Сл.Бряг. Мислим след седем дни на Златни Пясъци да минем и през Слънчев Бряг за 3-4 дни.

В този ценови клас има ли по-добри алтернативи?
Най-много се притесняваме от лоши храна и хигиена.
Как са Славянски, Палас и Палма в това отношение?

# 561
Бяхме в Мелиа Слънчев бряг миналата година. От към чистота и обслужване не сме имали проблем, храната беше хубава с изключение на следобедната закуска, която се състоеше от сухи бисквити и сладки на бара на басейна. Ако си с дете трябва да си вземеш нещо от закуската/обяда в стаята и да го дадеш на детето в последствие. Понеже се спомена, има 2-3 български канала макс. На мен разстоянието до плажа и шумът ми бяха най-големият проблем - до плажа на Мелиа има 10 минути ходене, в жегата с дете и торби… отделно там техните чадъри са на втора линия и са абсолютно недостатъчни като брой за капацитета на хотела. Плажният бар е най-малоумното нещо, което съм виждала. Един железен контейнер, в който има машина за безалкохолни, бира, кафе и две момчета правят сандвичи на тостер и слагат сладолед. Бавно. В жегата. Опашката се вие. Много пъти в края на работния ден на това безумие всичко беше свършило и нямаше какво да си вземеш. Тоалетната … не ми се коментира. Иначе хотелът се намира на 2-3 минути от увеселителния парк и на много близко разстояние от главната и крайбрежните заведения. Шум, шум, басове, певци/певици, глъчка и т.н. Петък и събота беше най-зле. Поради тези причини не бихме се върнали. Ако нещо друго ви интересува - питайте.

Ние се върнахме от 2 седмици в Уейв. Хареса ми и си заслужава. Най-вероятно пак ще ходим към края на лятото, защото детето рева на регистратура като си тръгвахме.

# 562

Ние се върнахме от 2 седмици в Уейв. Хареса ми и си заслужава. Най-вероятно пак ще ходим към края на лятото, защото детето рева на регистратура като си тръгвахме.
the doors, т.к. събирам линкове с положителни отзиви за даден хотел от темата, за да ги кача на първа страница, ако мога чрез админ още в тази тема, или като създам следващата, моля ако не представлява трудност да драснеш няколко конкренти + и - (ако има такива) за Уейв Ризорт.

Buty, в пост 511 dilyanad препоръча Калипсо в Слънчев бряг за добър бюджетен хотел. https://visit.bg/oferti-pochivki/paketni-ceni-hotel-kalipso-slanchev-briag-22846/

В предходни теми на море в БГ имаше добър отзив от хотел Рена в Сънито, но т.к. настанявянето е в апртаменти съответно цената е по-висока, но пък първо дете до 13.99 се настанявя безплатно. https://visit.bg/oferti-pochivki/paketni-ceni-rena-klub-hotel-sl … chev-briag-24428/
Хотел Вянд е с добри отзиви https://visit.bg/hoteli/hotel-viand-slanchev-briag-2066/ За този сезон почти го бях резервирала за второ море, защото на ранни беше с 40 % отстъпка, но се отказах в полза на любимият ни Марина Сандс в Обзор.
Там като бюджетен, но много добър хотел и ако те интересува може погледнеш АлуаСън Хелиос Бийч
https://visit.bg/hoteli/hotel-alua_sun-helios-biych-obzor-437/

Последна редакция: сб, 06 юли 2024, 21:20 от Fatalina

# 563
  • София

the doors, т.к. събирам ленкове с положителни отзиви за даден хотел от темата, за да ги кача на първа страница, ако мога чрез админ още в тази тема, или като създам следващата, моля ако не представлява трудност да драснеш няколко конкренти + и - (ако има такива) за Уейв Ризорт.

Buty, в пост 511 dilyanad препоръча Калипсо в Слънчев бряг за добър бюджетен хотел. https://visit.bg/oferti-pochivki/paketni-ceni-hotel-kalipso-slanchev-briag-22846/

В предходни теми на море в БГ имаше добър отзив от хотел Рена в Сънито, но т.к. настанявянето е в апртаменти съответно цената е по-висока, но пък първо дете до 13.99 се настанявя безплатно. https://visit.bg/oferti-pochivki/paketni-ceni-rena-klub-hotel-sl … chev-briag-24428/
Хотел Вянд е с добри отзиви https://visit.bg/hoteli/hotel-viand-slanchev-briag-2066/ За този сезон почти го бях резервирала за второ море, защото на ранни беше с 40 % отстъпка, но се отказах в полза на любимият ни Марина Сандс в Обзор.
Там като бюджетен, но много добър хотел и ако те интересува може погледнеш АлуаСън Хелиос Бийч
https://visit.bg/hoteli/hotel-alua_sun-helios-biych-obzor-437/

Благодаря!

# 564
Разказвам за Уейв, макар да има много информация в нета.
+ чисто, навсякъде и по всяко време - от рецепция до стаите, общи помещения, асансьори и т.н. Около басейни, самите басейни разбира се, бюфети, маси, столове, барове и т.н. Нон-стоп се чисти. Басейните всяка вечер, шезлонгите се мият и сушат.
+ прекрасна обстановка, широко, няма гъчканица и бутаница никъде. Бяхме на 100% капацитет на хотела, може би се усещаше една идея натоварено в пиковите часове за хранене пред някои храни (напр. ако има скариди, тъй като се готвят на момента, понякога свършваха й трябваше да се изчака).
- достатъчно място около басейните и на “плажа” за всеки
- храна без абсолютно никаква забележка, мисля, че всички се върнахме по 5 кила отгоре - супи, основни, барбекю, салати, риби, мезета, пържени неща, детски храни, бебешки пюрета и паучове, сладоледи, плодове, бюфети на басейните, пици, дюнери, палачинки… от всичко по много, и хубави.
- алкохол и коктейли, фрапета, кафета и т.н.
- анимация за деца много хубава, ангажираща, разнообразна
- детските басейни - едва съм вадила детето, защото щеше да му падне кожата от киснене
- минибара се зарежда ежедневно (бира, кока-кола, бутилирана вода, десерти, сокчета)
- смяна на кърпи всеки ден, чаршафи през ден или при поискване
- хубаво спа, чудесни масажи
- зона само за възрастни с басейни и джакузи
- хубави а-ла-карт ресторанти
- български канали и детски канали на телевизора
- комарници навсякъде и сушилници по терасите
- хубава външна детска площадка, но на слънце
Две неща не ми допаднаха:
- дизайнерското решение за банята и тоалетната - матови стъклени врати с по 2 пръста разстояние от косата… общо взето privacy-то е символично, почти всичко се вижда, всичко се чува и т.н. Абсолютно не си представям как съм на бизнес командировка с колега в стаята, абсурд. Нямам идея как са решили, че е удачно това решение.
- детският кът вътре в хотела (има един извън) е по-скоро малък и неуютен, макар че децата се забавляваха, аз не го харесах. Има висока пързалка необезопасена, която за мен (с дете на 5) си беше направо опасна.

Паркирането е при свободни места пред хотела, подземния паркинг се плаща. Около хотела може да се паркира свободно навсякъде.

Плажът е много компромисен. Има го, тъмен е, както се знае, морето при нашето посещение често беше по-бурно и мътно, но имахме и спокойни дни с бистра вода. Но като цяло не става, 95% от времето бяхме по басейните.

Нещото, което ме дразнеше, беше програмата вечер. На плажния бар често имаше изпълнител и това се чуваше в стаята ни дори при затворени прозорци. Приключваха към 23:30, но мен лично всякакъв шум след 22ч ме дразни и истински се радвах, ако нямаше изпълнител някоя вечер.

# 565
The doors, супер отзив! Вярно е, че има много писано за хотела, но друго си е да се получи информация от първа ръка.
Хайде вече е разгара на сезона и вероятно много от вас са по морето. Хубави морски почивки на всички и очакваме отзиви от хотелите, в които сте отседнали!

# 566
Ние заминаваме за Мирамар следващата събота и нямам търпение. Ще пиша отзив задължително. Обмислям и второ кратко море около 20/09 в Несебър, но още нямам нищо резервирано.

# 567
Здравейте!
За пръв път от 8 години решихме да почиваме на нашето Черноморие и съм в шок от отзивите.
Избрах хотел Адмирал на Златни пясъци. Смятах, че като е по висок клас, ще избегнем някои неудобства. Сега чета, че няма паркинг, храната е в определени часове, стаите не се почистват редовно и т.н., но най-шокиращото за мен е, че при наличието на частен плаж, към хотела, обикновено няма места ако не отидеш сутрин рано, а също и първите 3 реда се заплащат отделно!?!? Това вярно ли е и наистина ли се случва?  На път съм да се откажа... Моля, за отзиви и разяснение на правилата по БГ морето. Благодаря ви!

# 568
Здравейте!
За пръв път от 8 години решихме да почиваме на нашето Черноморие и съм в шок от отзивите.
Избрах хотел Адмирал на Златни пясъци. Смятах, че като е по висок клас, ще избегнем някои неудобства. Сега чета, че няма паркинг, храната е в определени часове, стаите не се почистват редовно и т.н., но най-шокиращото за мен е, че при наличието на частен плаж, към хотела, обикновено няма места ако не отидеш сутрин рано, а също и първите 3 реда се заплащат отделно!?!? Това вярно ли е и наистина ли се случва?  На път съм да се откажа... Моля, за отзиви и разяснение на правилата по БГ морето. Благодаря ви!
Има паркинг, заплаща се 30лв. Храната е по часове, защото е Ултра Ол инклузив, всички хотели с такова изхранване, са на часове. За плажа нищо не мога да кажа, освен че е нормално да няма места, защото навлизаме в пик сезона, освен това хотела е почти на центъра, да не кажа баш там 😁 За почистването също нищо не мога да кажа, не съм отсядала там, тази година го обмислях, но освен всичко изброено, аз лично бях в шок, че ако искаш мини бар, трябва да си го платиш.. на фона на 5-те звезди и солидната сума, сори.. С риск да се повторя и потретя, щом става дума за Златни, винаги бих заложила на Грифид.
Паркинга пак се заплаща (20лв.) Храната също е по часове, стаите се почистват ежедневно, има мини бар и всичките чадъри на плажа пред хотела са си към него, миналата година нямахме проблем с намирането на такива, ще видим тази събота как е.. леко съм притеснена, че в хотела вече няма свободни места 😅 дано не остана разочарована този път…
Между другото ако някой се чуди, миналата година звънях да питам точно по отношение на плажните аксесоари, и ми казаха, че наистина понякога има недостиг, но ме увериха, че ако това се случи, да не се притеснявам, и че ще измислят нещо. Когато отидохме забелязах, че имаше малко “по-специална” ложа с чадъри, но те са за концепт и премиум стаите (разбирай по-скъпите) ами бяха на 90% празни, предполагам, че ако има недостиг настаняват на тях 🤷🏼♀

Последна редакция: пн, 08 юли 2024, 00:29 от ForestFairy13

# 569
  • В.Търново
Здравейте!
Избрах хотел Адмирал на Златни пясъци. Смятах, че като е по висок клас, ще избегнем някои неудобства. Сега чета, че няма паркинг, храната е в определени часове, стаите не се почистват редовно и т.н., но най-шокиращото за мен е, че при наличието на частен плаж, към хотела, обикновено няма места ако не отидеш сутрин рано, а също и първите 3 реда се заплащат отделно!?!? Това вярно ли е и наистина ли се случва?  На път съм да се откажа... Моля, за отзиви и разяснение на правилата по БГ морето. Благодаря ви!
Пробвайте Грифидите на Златните. Там е високо нивото.

https://grifidhotels.com/

Общи условия

Активация на акаунт