На море в България на All inclusive 2024 г. - тема 1

• 75 832
  • 749
  •   1
Отговори
# 705
Ох ами много ми станаха нещата с които се съобразявам и стана много труден избора.Все с нещо трябва да направя компромис.Може ли да ми припомниш дали в района на Серените има лунапарк.
Точно лунапарк не е, но на поляната на гърба на хотела има надуваем замък, ловят патета във вода и още някякви детски занимавки, но не съм се заглеждала в детайли.

# 706
Току-що тръгнахме от Серенити. Любим хотел, единствено ни липсват забавления за 6г. ни дивак вечер. Мъжът ми  иска още от сега да резервираме за следващата година, а на мен като че ли ми поомръзна. Морето беше доста бурно, но все пак приятно. Храна, чистота, стаи( апартаменти), басейни -супер , моето дете се занимаваше доста и аниматорите, даже те го гледаха, докато ние ходехме малко на плажа Simple Smile
Вечер обаче си е скучно. Мъжът ми не пие и се разхождахме до Царево , както и на бънджито зад хотела. Трудно може да се нарече лунапарк-един бебешки надуваем замък и една надуваема пързалка, която беше много екстремна и никой ме се пускаше  .
Сега имам голяма дилема за август- бях се настроила за планинска почивка в Регнум Банско, но започнах да се замислям за Мартинез , Созопол. Има не лоши отзиви във фб, цената ще е долу-горе същата, има и някакви пързалки. Мислех даже да хвърлям ези тура, че наистина не мога да се реша:)

# 707
Здравейте! Търся отзиви за Дюни от тази година, че от предишната са потресаващи.

# 708
  • There I was on a July morning
Анелия20, в темата за Дюни има пресни отзиви
https://www.bg-mamma.com/?topic=1565630

# 709
Анелия20, в темата за Дюни има пресни отзиви
https://www.bg-mamma.com/?topic=1565630

Благодаря! Не се сетих да погледна.

# 710
Днес приключва нашата почива в "Мирамар", Обзор. В резюме ще кажа, че за парите, които струва, трябва да пипнат някои детайли в организацията и обслужването, но плюсовете, които имат, са толкова добри и сред приоритетните за мен неща, че въпреки тях бихме дошли отново, поне в следващите 2-3 години, докато децата ми са още малки. Това е мнението и на съпруга ми, децата ми на 2,5 и 5,5 също са изключително доволни.

Предстои ни доста път с отбивки наобратно, така че детайлно ще напиша в следващите дни.

# 711
  • Пловдив
Моля да споделите, при възможност, откъде резервирахте за Мирамар. Гледам цените във Визит - на възрастен излиза около 340лв с намалението, след 21.08, което е почти 1000лв на нощ за трима възрастни. Това ми се струва безумна цена дори и за категория като този хотел. Дали при ранни записвания декември-януари са били по-ниски?

Също ме интересува как са плажът и морето в този район.
Благодаря!

# 712
  • В.Търново
Мирамар по принцип пускат винаги малки отстъпки. Морето там е по-дълбоко.

# 713
На сайта на Мирамар цените са малко по-ниски от Визит, дори след отстъпката. Гледах за септември аз. Скъпо е, да, по-назад съм пускала цената за нашата почивка. Не знам дали следващата година ще можем да си го позволим пак, а вероятно и ще бъдат още по-високи цените.

# 714
Извинете, ама тия седем дена са колкот една градска колица.

# 715
Ние миналата година за 5 нощувки от 18.06 до 23.06 за двама възрастни и 2 деца платихме 2100лв. При ранни записвания за същия период за тази година ни излизаше същата цена. На децата и мъжа ми им хареса много и искаха пак да се върнем, но на мен не ми хареса,че морето беше бурно и дълбоко. Малката/ на 4г./ попринцип не можеш да я изкараш от водата, но тогава на морето не искаше да влиза. Преди това бяхме на Елените и беше плитко и спокойно и не можех да я изкарам. Честно казано за 4000+ лв не си заслужава според мен.

# 716
  • Пловдив
Ясно,благодаря за отговорите! Отпада значи като вариант. 4500лв няма как да дам. Даже за нас ще е повече,защото вече се водим трима възрастни.
Интересно ми беше с какво този хотел е повече от другите. Навсякъде е едно и също-плаж,басейн,храна. Ние даже басейни не ползваме -важно ни е морето,а щом тук е бурно и дълбоко,не е за нас.

# 717
Да дам и аз отзив - за хотел Aква Парадайс Несебър.
Ние го резервирахме основно заради Аквапарк Несебър - при настаняване в хотела гостите получават достъп без доплащане за аквапарка. От хотела директно се влиза в аквапарка, може да се влиза и излиза без проблем.
Много сме доволни от всичко. Най-вече от политиката за настаняване - отправих им запитване в колко ч.можем да сложим гривните и респ. в колко ч.трябва да ги върнем в деня на напускане. Приятно бях изненадана, че ми отговориха, че когато и да отидем сутринта, ще получим гривните и часовниците за аквапарка, само стаята ще получим към 15ч, но това беше без значение, понеже реално отидохме да се настаним в стаята след 18ч, когато си бяхме тръгнали вече от аквапарка. В деня на напускане стаята се освобождава до 11ч, но гривни и часовници могат да се ползват до 18ч. И така - получава се ползване реално на един ден повече, отколкото е платено, което е супер. Няма доплащане за паркинг, а паргингът е хубав.
Не зная как стои въпросът с плажа -хотелът е отдалечен от такъв, не ни е представлявал интерес.
Имаше приятна анимация вечер, както и през деня разни игри около басейна и спортни е имало.
Храната беше с голямо разнообразие -готвено, скара, аламинути. Десертите бяха еднотипни пастички.
На мен лично ми липсваше хубаво сирене на закуска, имах чувството, че е растително и сиренето, и кашкавалът. Та в този смисъл бих се радвала и на по-ограничен асортимент, но по-качествен.  Закуската -стандарните неща +отново пасти, бутер закуски най-различни, кифлички, банички, палачинки, пържени филии, запечени сандвичи ...
Стаите са комфортни. Имахме комплимент при пристигането -две малки бутилчици вино + малка кутия шок.бонбони Черноморец и бутилка мин.вода.
Като минус отчитам липсата на диспенсъри за вода в общите части - ползвали сме такива в Риу Еврика в Сл Бряг и беше много удобно да си пълним бутилчиците от тях. Не, че е проблем купуването на бутилирана вода, но някак не е много в концепцията за АИ като цяло.
За напитките съм раздвоена - понеже на аквапарка има сектор за храна и напитки, включени за гостите на хотела, пробвах едно мохито от там -пълна гадост, нищо общо. Има някаква машина, барманите натискат няколко копчета и хоп -готово Laughing Нито мента, нито лайм, само евтин  ром и сода.
Спрайт и мента беше по-добре.
Бирата биваше, ест.поразредена, разбира се.
В хотела не съм ви поръчвала коктейл, там може да е по-добре. На вечеря в ресторанта виното беше приятно /розе, бяло, червено/, имаше и бира -на самообслужване са напитките.
Инклузивната храна в аквапарка -картофки, хапки, пилешки пържоли, печена скумрия, 2-3 вида прясна салата, бургери. Дребни сладки и сладолед.
Ние си изкарахме чудесно и пак бихме повторили. Цената обаче, поне за мен, е оправдана само ако ще се използва аквапарка, иначе си е висока.

Последна редакция: вт, 23 юли 2024, 13:33 от Pали

# 718
Аз вече съм в търсене на нов хотел за края на Август или началото на септември, но този пъти да не е във Варна. Хайде с хотелите някак ще се справя, но се замислих за морето. Някой ако може да ме насочи кои курорти така са с най-хубав плаж 😁 Хубав плаж за мен е този на Златни пясъци, не ми е проблем, че бързо става дълбоко. На Слънчев бряг също ми харесва, предпочитам фин пясък, без камъни в морето и водорасли, от които няма видимост под водата. 😆 Иии пак издирвам ОИ хотел по възможност на първа линия. Мярнах някакъв хотел Алба в Сл.бряг, но тези УЖ 100м. до морето ме притесняват. Все пак някой ако има отзиви за хотел, ще се радвам да ги прочета.

# 719
Мярнах някакъв хотел Алба в Сл.бряг, но тези УЖ 100м. до морето ме притесняват. Все пак някой ако има отзиви за хотел, ще се радвам да ги прочета.

Нямам пречатления от самия хотел, но знам къде се намира. Хотел Алба е наистина на 100 м. от плажа, прекосяваш един базар със сергии, крайбрежната улица и си на плажа.

Общи условия

Активация на акаунт