Модни консултации - 74

• 85 054
  • 842
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Тепърва се чудя какво ми се носи и какво мога да нося. Тъпото е, че аз, която ненавиждам униформи, съм на работа с униформа. Тъмно синя блуза тип Лакост. Ако я съчетая с нещо тъмно надолу, става съвсем умряло. Ако сложа пола, пак не стои много добре. Остават някакви светли дънки и панталони. Обувки - само сникърси, че съм на крак. И така, съм съвсем ограничена в модните избори.
Поне връхни дрехи мога да си нося хубави.

# 31
  • Нидерландия
Носят ми се леки вталени палта, до коляното в топли цветове, пухкави широки шалове върху тях или върху кожено яке или сако. Носят ми се кожени поли със пухкави овърсайз пуловери и боти. Както и пухкави жилетки до кръста със широки буфон ръкави и големи копчета. Залагам и както винаги на комбинирането на стилове,  черно панталонче, тениска, сако и кецове. И най вече добро настроение защото всеки сезон носи своята магия 🍂🍁🍃🍄

# 32
  • Бургас
Носят ми се топли пуловери, боти, сака, палта, дънки.Благодаря за темата.

# 33
Благодаря за темата! Hug
Носят ми се новите ми тъвносини лоуфъри, които си купих преди няма и две седмици, ама как, при положение, че днес карах децата на училище по биркита? Grinning
Иначе нямам търпение да поднося есенните палта и сака, все в любимите ми тъмносиньо, сиво и едно специфично червено- ръждиво- оранжевеникаво. Носят ми се панталони и дънки до глезена. Носят ми се любимите огромни шалове и пончота, както и тънки пухени елеци под въпросните палта и сака. Носи ми се шапка с периферия или тип федора ( не летни варианти, разбира се). Носи ми се офицерски ботуш.

# 34
предполагам, че в темата пишат достатъчно спортуващи дами, затова задавам въпроса си тук
имам нужда от помощ при избора на спортен сутиен или бюстие за голям бюст (С към Д)
купувала съм някои неща, но нищо не държи достатъчно добре, затова моля за конкретни идеи и модели (ако е възможно с линкове)
благодаря предварително!

# 35
Триумф, серията triaction, има няколко модела.Аз съм Е-F чашка и ми държат добре, играя и народни танци.Е, не стоят заковани, но не усещам дискомфорт.

# 36
И аз мисля, че най-добри са тези на триумф

Скрит текст:

# 37
благодаря!
поръчвам един триумф, предполагам, че мерките на спортните им отговарят на тези от обикновените серии бельо

# 38
Да, отпговарят.Само един съвет, даден от консултант от Триумф.Мерки винаги се вземат, когато сутиенът е закопчан на първите копчета, не на последните, защото ластиците  на колана се разширяват и да има мегдан да иде. навътре закопчаването , ако ни стане хлабав.Така аз, от 85Е, минах на 80F и много по-добре ми стоят, да не казвам, че и 75G ми е ок.

Последна редакция: сб, 07 окт 2023, 15:51 от ДХ3

# 39
  • FRANCE
За спорт съм фен на Декатлонските (чашка Д съм)

# 40
И аз съм доволна от по- подсилените на Декатлон. Имам и Триумф, но най- стабилни сами Under Armour. Поръчвам подплатен модел, тип сутиен, да не в бюстие. Последно получих този:
https://m.aboutyou.bg/p/under-armour/sporten-sutien-infinity-8585902
https://m.aboutyou.bg/p/under-armour/sporten-sutien-infinity-7731271- такъв имам също.

# 41
какво означава "високо ниво на поддръжка", "средно ниво... " - колко е стегнат сутиена?

# 42
  • FRANCE
Bисоко ниво  за кардио, зумба , фитнес. Средно ниво за пилатес, йога. В смисъл при високото ниво поддържа добре гърдите и нищо не мърда. При йога примерно няма нужда чак толкова.

# 43
Аз съм с Nike Swoosh (Dry Fit) без закопчалка - средно ниво, идеален за крос и джогинг. Така пишеше в описанието и го взех без да мисля много, много. Доволна съм (чашка Б).

Имам и с предно закопчаване, но не ги ползвам вече - Crossback повече ми допадат.

На Триумф са много хубави Heart Eyes

# 44
Аз съм 65G, като отслабна и 60GG, доста пари съм хвърлила в спортни сутиени и единствените, които стават, са на декатлон. За жалост нямат до такава чашка и пак ми малеят, но са достатъчно стегнати (високо ниво) и стабилни да не ме боли. Имат едни светло розови, които са ми фаворит. Имам един стар техен пак, който седи като сутиен направо и е много красив за някой излет от час- два, но от него ме заболяват раменете както при други спортни сутиени. на триумф имам 3 сутиена и трите предадоха Богу дух след някой месец, супер разочарована съм и не бих си купила повече. Фрея имат хубави спортни, но досега не съм поръчвала- понякога са ми умалени нормалните с банели и се притеснявам да дам още пари за нещо, което нито успявам да продам предвид размера, нито мога да нося. Ц-Д и то с гръдна над 70-75 навсякъде има - като търся нещо винаги най- хубавите са нормалните чашки. Големите вече предлагат грозни спортни и бабешки банелени в повечето случаи Grinning

Общи условия

Активация на акаунт