Модни консултации - 74

• 85 806
  • 842
  •   1
Отговори
# 735
  • София
Работя в оптика. В момента среден клас фотосолар излизат над 300 лв, както и да ги въртя, каквито и промоции да слагат. С нормален, "складов" диоптър, без изтъняване, без астегматизъм.
Полароид правят оптични рамки!
Между нас да си остане, но имаме доста рекламации на Полароид, по отношение на качеството на рамките.

Последна редакция: чт, 11 яну 2024, 12:07 от Rockstar

# 736
  • София
На мен фотосоларните ми изглеждат винаги много ретро като варианти и ги свързвам с мъже на над средна възраст, които носят очила с тънки рамки. Може би, ако се сложат на готини рамки, няма да е така. Даже може да се окаже, че на хубави рамки не съм забелязвала, че са фотосоларни Simple Smile

# 737
goddess,
Тези са оттук, вчера имаше и М/L. Моят размер е 8, имам дълги и тънки пръсти, не мисля, че S/М ще е проблем, уголемени са малко.
Скрит текст:
https://www.lkbennett.com/product/GLGROVELEATHERBlackBlack~-Black[/spooiler]

Намерих и други, но не са толкова изгодни, въпреки че се вписват в бюджета:
Скрит текст:

# 738
Фотосоларни очила се наричат тези, които на слънце се затъмняват сами.
Иначе е много удобно, но и аз тайно си мечтая за мога да нося слънчеви обаче не мога да понясям лещи.
[/quote]
Май не цитирах правилно поста. Извинявам се.
Защото говорихме за фотосоларни стъкла (пак си признавам, че не ми харесват), искам да покажа моите слънчеви очила с диоптрични стъкла. Подчертавам, че не са фотосоларни, а са си постоянно тъмни.

# 739
  • София
И това е вариант.

# 740
Благодаря, Аня! Ще разровя. Дори и да беше писала по-рано, няма как да ми стане S-M, твърдо съм 6,5-7, което е XS-S, при някои марки съм и S. за жалост повечето започват от 7 и наистина ми е голям проблем.

Поръчах сега два чифта 7, български, еленска кожа и вълна. Утре ще стане ясно дали ще ми станат, ако ли не, ще си ходя с ръкавици до лактите, като за опера.Laughing

# 741
mariat ,каква е рамката и колко ти излязоха,като цена очилата? Аз стщо не харесвам фотосоларни и съм си наумила такъв вариант. Обачееее,някак ми свиди да разваля слънчеви очила и да им сложа диоптрични стъкла....

# 742
Преди около 6 години очилата(рамка+ диоптрични затъмнени стъкла) ми излязоха 60 лева (с намалението на братовчедка ми, която работи в оптика). Препоръчвам ви да питате в някоя оптика за варианти.

# 743
Глухарче, и при мен често се случва. Затова като намерих 1 модел на Вог си взех и слънчеви, и за компютър. Същата рамка като форма, различни цветове.

# 744
  • обл. Шумен
Глухарче, и при мен е така. Широки са ми, предпоследните ми също бяха детски. За да стоят по-деликатно, харесвам метални рамки, а те са тънки. Стъклата голям диоптър и са дебели - става голям цирк 😜 Откакто не работя в офис на компютър, всичко ми излиза по-евтино. Последните за около 300 лв всичко. 😊

# 745
  • София
Gluharche9, както вече написах, за моят диоптър, едно стъкло струва 620лв. Поради ред причини и рамка няма как да си купя за 50лв, а ми струват минимум 150лв и ето ти сумата от 1500лв грубо.
Нося над 20г очила и съм отлично запозната кое как се нарича и колко струва.

Разгледай в Оптикласа https://opticlasa.com/. Имат голям избор и най-удобното за мен е, че като пристигнат, първо ги пробваш и, ако се харесаш и решиш да ги задържиш, тогава плащаш. Доставката е безплатна.

# 746
Момичета,
Прекъсвам малко темата за очила.

Имам нужда от препоръка: искам боти. Колебая се между timberland и caterpillar като марки. Моделите им са сходни, в момента и цената.
Моля, споделете опит коя марка е по-добра.

# 747
Аз гласувам за Тimberland - имала съм няколко чифта, безупречно качество, но си признавам, че нямам никакъв опит с caterpillar.

Любимите ми Тимбърландки Simple Smile

# 748
И аз нося няколко такива чифта боти Тimberland.

# 749
Ох, че красота Heart Eyes

Денси, и си доволна, нали? А опит с САТ имаш ли?

Общи условия

Активация на акаунт