Модни консултации - 74

• 85 106
  • 842
  •   1
Отговори
# 780
Аз се чудя, черно палто с бежови боти дали ще е ок?
Гледах в Пинтерест, много комбинират така, но аз съм малко предубедена.
Също гледам и че много обуват маратонки с палто, но това съвсем не мога да го възприема.

# 781
Маратонки с палто е страшно удобно за ежедневието. Любимото ми палто е светлосив меланж, леко овъсайз кройка и го нося с високи бели кецове, черни или бели маратонки и по възможност сини дънки. Ботите и кубинките ги съчетавам с други връхни дрехи.

# 782
  • Street of Dreams
Много често нося палто с маратонки - супер си е. Изобщо харесвам смесването на стилове.
Днес си поръчах боти в екрю и ще ги нося с тъмносиво и пастелно светлосиньо палто. Всъщност и с черните ще си вървят. Тъй като обикновено се нося в сиво-черната гама, гледам да имам по един акцент, напълно контрастен. Сега съм се загледала по една емералдово зелена лачена чанта, която също ще нося с черно или деним.
Някой назад даде идея и за кожено палто с плетена шапка за стилов контраст - много ми хареса, само още не съм намерила моето fake fur. 😆

Само заради златните елементи се колебая.

# 783
Много ми харесва чантата.

# 784
Нося палта с бели кецове . Даже вчера излизах така в желаната лилава монохромна гама (намерих си точния цвят палто) и бях с бели кожени кецове

# 785
  • София
Аз се чудя, черно палто с бежови боти дали ще е ок?
Зависи от модела на ботите, но в общия случай - да.

Мерси за отговорите по моята тема, и на мен усетът ми нашепва, че трябва аксесоарите да са на голата ръка

# 786
До възприемане е. Аз до преди години дори не можех да си представя маратонки/кецове с друго освен с яке.
Вече намирам комбинацията с палто за много удобна в ежедневието.
Черното палто нося с винени, кафяви и бежови боти постоянно.

Последна редакция: нд, 14 яну 2024, 23:07 от MagniМ

# 787
Палто с кецове/сникърси е мода, тенденция, гъзария, разчупване и т.н., но не и класика. Класика е палто с висок ботуш или палто с панталон и бота.
За протокола, аз възприемам и двете 😬

# 788
Не е класика, да, иначе ми харесва.

# 789
Като казах, че си е класика направо имах предвид , че е толкова разпространено вече, че си е нещо съвсем естествено и интуитивно. Отдавна не го определям като “гъзария”, може би през 2017, когато Виктория Бекъм го лансира да е било, но вече не е! Скоро и класика ще стане , точно защото е стилно и удобно!

# 790
  • София
Чак ми е странно, че Виктория Бекъм е лансирала палто с кецове, тя, която не слиза от високите токове. Иначе аз не нося, но на други може да ми хареса, например по-горе. За себе си избирам друг тип удобни обувки за палтата в ежедневието.

# 791
Точно за това дадох нея за пример. Щом тя го направи, значи всеки може 😉

И моята любима Джиджи 🥰

Последна редакция: нд, 14 яну 2024, 23:02 от Princess Sissy

# 792
  • Street of Dreams
В годините в университета (от 2004 нататък) в Германия  масово носехме блейзъри с маратонки - и мъже и жени. Носеше се и суетшърт с качулка отдолу. Преподаватели и по ресторантите мъже с костюми и бели маратонки, дори по дискотеките. Бях шокирана точно два дена, после много взе да ми харесва и взривих рамката. Модата мисля, че тръгна от Usher. 😆

Мисля, че от тогава (20 години) маратонките не са излизали от мода - от роклите до палтата.

# 793
OnDiNe_ , къде ме върна Simple Smile В същата държава и горе долу същите години започнах да нося блейзър и под него качулка. Маратонките ми бяха странни в началото. Не всички бяха бели, имаше немалко съчетания на риза, панталон и маратонки за бягане.

# 794
  • Street of Dreams
OnDiNe_ , къде ме върна Simple Smile В същата държава и горе долу същите години започнах да нося блейзър и под него качулка. Маратонките ми бяха странни в началото. Не всички бяха бели, имаше немалко съчетания на риза, панталон и маратонки за бягане.
Аз открих Foot Locker и K-Swiss и имах доста бели кецове. Не мога да кажа кога е тръгнала модата там, бях още нова в страната.

Мисълта ми е, че смесените стилове се задържаха по един или друг начин много дълго и маратонки се носят с всичко от поне 20 години - по въпроса кое може да се нарече класика и кое - мода.

Последна редакция: пн, 15 яну 2024, 08:30 от OnDiNe_

Общи условия

Активация на акаунт