Модни консултации - 74

• 85 130
  • 842
  •   1
Отговори
# 750
Не, нямам. От Тимбърленд съм супер доволна, но трябва да се има предвид, че това са много зимни сериозни боти. Топлят страшно, тежки са, не се огъват и пързалят. В България вече няма зима в градски условия за такива.

# 751
Гледах в best secrets, мисля, че не мога да дам линк от там?

Само на втория модел пише, че е с warm lining

А това са САТ:

https://obuvki.bg/p/turisticheski-obuvki-caterpillar-colorado-p3 … low-0000191656307

Всъщност се чудех дали ще топлят достатъчно  Grinning

# 752
+3 от мен и децата за Timberland. Ние сме фенове на жълтите, заради цвета. Топлят, да.

# 753
Топлят да и са много твърди. Трябва си стабилен чорап.

# 754
  • Street of Dreams
Не повторих моите Тимбърленд точно защото са твърди, а и не отговарят на начина ми на живот. Въпреки че харесаха доста външно.
CAT не бих си купила - навяват ми асоциации на машини и общи работници, които виждам навсякъде

# 755
И аз тъкмо щях да пиша, че CAT и за  мен са мъжки работни обувки. Тимбърланд ми харесват повече, но пак за мъж повече, като че ли. Не мога да си ги представя в моя гардероб. Мартенсите също са твърди. Обмислям сега едни, но пак това ме спира 🙄
400 лв. за твърди обувки, които ще трябва да разтъпквам и ще ми убиват, но пък много ми харесват  Опитвам се да се убедя, че не ми трябват.. 😁

# 756
+1 от мен за Timberland, за мен изключително удобни и здрави (като за сравнението с Cat, за мен са сякаш да си вземеш реплика на класическата обувка на Timberland)
Много харесвам Dr. Martens, много рани докато се очупят, но се носят с години, по-здрави и от Timberland. На намаления ги взимам за под 300лв.

# 757
Въх, години..., тъкмо ще ги очупя eдната година и на другата ща са ми омръзнали, ужас Grinning

# 758
  • София
Аз ще се включа в защита на Мартенсите. Не е задължително да убиват зверски, някои хора трудно ги разтъпкват, други (като мен) ги носят без грам проблем, без болка или пришка от ден 1 (за сметка на това приветливите кецове Кларкс ми бяха направили такава рана отзад на глезена, че скимтях на всяка крачка, но си ги разносих и сега са ми любими). Та Мартенс - имам 3 чифта: кубинки, челси и оксфордки и всичките съм ги носила от първия ден часове наред без никакъв дискомфорт. Леко уголемени са, с нещо от порядъка на половин номер. Тежки са, факт. Не се пързалят при никакви условия, изпробвано включително в текущата поледица навън. За градски условия са супер. И са много по-красиви от Кат/Тимбърленд, поне за моя вкус.

# 759
Аз имам класическите кубинки на Др Мартенс и единствения дефект, който им намирам, е че извивката отзад на глезена не е достатъчна, поне за моя крак и като ходя ми се движи леко крака нагоре и надолу. Иначе са много здрави.

# 760
Elanor, точно тези са много тежки, поне за моите крака.
Вярно, Cat са известни с работните си обувки. Доста колеги ги имат. Шефът в момента е с такива Simple Smile

Последна редакция: сб, 13 яну 2024, 22:13 от Linofrina

# 761
Вярно, Cat са известни с работните си обувки. Доста колеги ги имат.
Ти направо ме разубеди, вече не ги искам. Мислех, че понеже са една идея по-женствени няма да тежат толкова... 😕

# 762
  • София
Аз се включвам в темата с търсене на бански Grinning

До сега все прикривам разни несъвършенства, сега съм решила че искам бански , който максимално да оформи и подчертае бюста ми. Та търся бански за чашка Д и пищно тяло Joy

# 763
Вярно, Cat са известни с работните си обувки. Доста колеги ги имат.
Ти направо ме разубеди, вече не ги искам. Мислех, че понеже са една идея по-женствени няма да тежат толкова... 😕
Женствени са, стоят жестоко с пола,обаче тежат, заради тока, който не е кух, нали е изработен от твърдата гума на подметката. По същата причина Докс на платформа не са за моите крака.  Мога да очупя или намеря приложение на твърда обувка, но в никакъв случай тежка.

# 764
В Лиска иди.

Общи условия

Активация на акаунт