Модни консултации - 74

• 85 105
  • 842
  •   1
Отговори
# 810
Чантето на Kurt Geiger е много готино, остави го!

Аз също ходя с "голи глезени" (отгоре с овърсайз палто или пухенка), ако под това се разбира дънки до кокалчето и маратонка. Дори "в този студ", който за януари си е направо никакъв.
Скрит текст:
Но е факт, че съм или с кола, или с ГТ, който е супер редовен и спирката е на няма и 150м от входа. Blush
Ехееееее, какви студове имаше навремето. Grinning

# 811
Да си кажа за чантите на Kurt Geiger  без никой да ми е искал мнение. Не мога приема положително нито сокола, нито синджирите им (ефект на бронз по-скоро отколкото на старо злато). Иначе изглеждат доста прилични като качество на място в магазина, но минималистът в мен не може да преглътне хардуера. Разбира се, това е въпрос по-скоро на личен стил и това, че тази визия не се вписва в моя.

Нито един от моите Тимбърланди не е искал някакво очупване и разтъпкване. Голи глезени обичам и нося, макар, че след последното пазаруване се озовах с 5 бр боти (да ме пита човек трябват ли ми!?)

# 812
  • Street of Dreams
Щом пиша тук, значи искам мнението на всички в темата, които имат какво да кажат. Веднъж на години и на мен ми се случва да не съм сигурна в избора си, иначе нямаше да питам.
Соколът в черно на мен ми харесва и заради него взех първата си Kurt Geiger. Tук друго ме притеснява - сега я гледам на тъмно и блести, сякаш е златна.

# 813
  • София
На мен чантата не ми харесва за мен, но ми харесва по принцип. Все пак ако нещо в нея те притеснява и не са на 100% сигурна, че е твоята - върни я.

# 814
Здравейте,с широк ханш съм тип фигура- круша😁и понеже за сега само съм носила скини дънки с висока талия ,които ми седят добре ,но нали се завръщат тенденциите на широките крачоли и ниски талии  и като обуя такъв тип дънки са ми широки първо  в кръста и ми седят грозно,а mom jeans въобще ама въобще не са за мойта фигура, незнам просто към какъв тип дънки  да се ориентирам при.положение че всички са такива широки ?? Носат ми се ,но не ми отиват просто.🥺

# 815
  • София
На мен чантата също не ми харесва за мен. Но честно казано, и за теб. В теб има нещо бунтарско по- скоро, а тази залита в леко кичозно.

# 816
  • Варна
Tук друго ме притеснява - сега я гледам на тъмно и блести, сякаш е златна.

OnDine, няма да я носиш тази чанта, върни я.

# 817
OnDiNe_, щом се чудиш дали и кога ще ползваш, връщай. Аз самата вече съм на принцип или много искам нещо и веднага купувам, или въобще не го гледам и не се чудя. Чантата е за клуб или вечерно излизане и би подхождала на монохромен тоалет, за да е акцент. Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: пн, 15 яну 2024, 20:03 от Анонимен

# 818
Здравейте,с широк ханш съм тип фигура- круша😁и понеже за сега само съм носила скини дънки с висока талия ,които ми седят добре ,но нали се завръщат тенденциите на широките крачоли и ниски талии  ......
Пробвай с нормална талия или с ниска, но направи корекция при шивач, така че да ти станат по мярка.

# 819
Здравейте,с широк ханш съм тип фигура- круша😁и понеже за сега само съм носила скини дънки с висока талия ,които ми седят добре ,но нали се завръщат тенденциите на широките крачоли и ниски талии  ......
Пробвай с нормална талия или с ниска, но направи корекция при шивач, така че да ти станат по мярка.
[/quot
Благодаря ще пробвам.

# 820
Neli,носи това,което ти стои добре. Не е нужно човек да се прави на палячо,само,защото нещо си било "модерно" Иначе широки дънки стоят добре с прибрана къса горна част. Тези широки палта с широки дънки са що годе ок на фигура "солета".

# 821
Моля някой да пусне нова тема.

# 822
Моля някой да пусне нова тема.
Съжалявам, ще пусна утре, днес имам ужасно много работа.

# 823
Щом пиша тук, значи искам мнението на всички в темата, които имат какво да кажат. Веднъж на години и на мен ми се случва да не съм сигурна в избора си, иначе нямаше да питам.
Соколът в черно на мен ми харесва и заради него взех първата си Kurt Geiger. Tук друго ме притеснява - сега я гледам на тъмно и блести, сякаш е златна.
Ако много ти харесва, остави си я. Винаги можеш да я сложиш като контрапункт към консервативен или монохромен тоалет за разчупване.
Не е моето нещо, но ако пък си те тегли, нека си е твоя. Relieved В подобни случаи когато залитам по нещо диаметрално противоположно на стила ми си казвам, че в крайна сметка всеки има право на лош вкус и си го нося без задръжки. Stuck Out Tongue Winking Eye

Досетих се,
харесва ми и нося "голи глезени", но само когато е топло - пролет, лято и ранна есен. Не харесвам и ми изглежда нелепо, когато видя при -5-10 градусови температури каквато и да е гола част от тялото. Ако искам да покажа глезен имам тесни боти и ботуши, които го подчертават.

Последна редакция: вт, 16 яну 2024, 11:57 от Sysly

# 824
Здравейте,с широк ханш съм тип фигура- круша😁и понеже за сега само съм носила скини дънки с висока талия ,които ми седят добре ,но нали се завръщат тенденциите на широките крачоли и ниски талии  и като обуя такъв тип дънки са ми широки първо  в кръста и ми седят грозно,а mom jeans въобще ама въобще не са за мойта фигура, незнам просто към какъв тип дънки  да се ориентирам при.положение че всички са такива широки ?? Носат ми се ,но не ми отиват просто.🥺

Просто си купувай дънки с прав крачол, никога няма да им мине модата. А талията трябва да е такава, каквото ти отива на теб, не каквато е на мода. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт