Кралски работи и клюки - октомври 2023

• 61 259
  • 785
  •   1
Отговори
# 285
  • Някъде там
Наистина ли роклята на Матилде е синя? Връщах се да гледам снимки, съвсем черна ми изглежда.
Мегън в бяло вече е съвсем друго. Но ако нещо ми харесва у нея най-много е прибраната коса. Много ѝ отива така.
И все пак Хокон си остава днешният ми фаворит! 😂😂
Хокон 🤣🤣, добре че няма кой да ти се разсърди.
На моят телефон  изглежда тъмносиня, ма може и черна да е.
Е пишем ѝ минус от теб тогава.
Аз черно харесвам.

# 286
Е, много ми харесва Меган така Heart
Както винаги облеклото и бижутата са топ избор. Видях, че сакото е вече разпродадено 🤪

# 287
  • Някъде там

# 288
Мегън е с много стилен тоалет, но косата е под всякаква критика. На такъв силует подхожда пусната коса, без значение как е стилизиран.

# 289
Панталона е топ.

# 290
Тази жена остарява на обратно. Къде ги крие тези 42 години Joy

Последна редакция: ср, 11 окт 2023, 07:57 от Tiramisu29

# 291
  • Някъде там
Маделин и Силвия обявяват галата на фондацията си на 26 октомври.
Красива Маделин и симпатична Силвия

Виктория и Даниел с младежите от съвета на фондацията им.

Същите ботички в друг цвят 😉😀

# 292
Силвия и Маделин много ми харесват, и двете имат много изтънчено и аристократично излъчване, Силвия грее в този цвят. Ботите на Виктория винаги ме ужасяват,  днешния тоалет не ми харесва, много сиво и раздърпано. Хубаво сако и бижута на Меган, но твърде луксозно за събитието, на което са, панталона не ми харесва.

# 293
И аз тъкмо идвах с подобна подборка на бели костюми от Меган. Изглежда модерна, елегантна и неповтаряща се. Такъв си е стилът й от край време Simple Smile

# 294
На мен ми е странен изборът на дреха за такова събитие - голи рамене.
Ама пък раменете ѝ са хубави.

# 295
  • София
И на мен ми се вижда тъмносиня роклята на Матилде, но независимо от тъмния цвят е много, много хубава като модел.
Тази жена остарява на обратно. Къде ги крие тези 42 години Joy

И аз това се чудя. Много е хубава, очите и греят.
Хареса ми и със спортното яке, което носи като символ.
Страхотна двойка са с Хари.

# 296
Точно 🙂
И аз идвах да кажа същото. Странна е тази дреха - уж сако, пък с голи рамене, но е интересна, а раменете на Меган са много хубави.

# 297
  • Някъде там
И аз тъкмо идвах с подобна подборка на бели костюми от Меган. Изглежда модерна, елегантна и неповтаряща се. Такъв си е стилът й от край време Simple Smile

Ооо страхотни костюми всички.
Много хубаво събитие организираха Хари Меган и екипа им. Чудесно се справиха като домакини, личеше си че обстановката е приятна и отпускаща за родителите и те можеха спокойно да споделят как се чувстват.

Добре са се справили с работата си и зад колисите  с тези родители, Хари и Меган.
 Подкрепили са финансово училището "Марси Лаб", за да предоставят безплатно техническо образование на младите хора, и са създали пространство за скърбящи родители, които са загубили дете заради поведението си в социалните мрежи.
Скрит текст:

Среща на високо равнище на родителите на фондация Аршуел: Среща на върха на Архелв: Психично здраве в цифровата епоха събра родители, преживели трагична загуба, свързана с използването на социални медии от техните деца, за да обсъдят изграждането на общност и създаването на по-безопасен онлайн свят за младите хора.

По време на задушевен разговор тези родители обсъдиха как използват историите си, за да вдъхновят действия и да повишат осведомеността за опасностите за психичното здраве на младите хора. Родителите, с които фондация "Арчуел" е работила през последната година, подчертаха силата и общността, които са намерили чрез споделената страст за създаване на значима промяна, за да се предпазят повече семейства от тази трагедия.  

След панелите на родителите принц Хари и Меган, херцогът и херцогинята на Съсекс, говориха заедно с главния хирург на САЩ Вивек Мурти за това как да се справим с психичното здраве в цифровата ера. В разговора, модериран от Карсън Дейли, те обсъдиха широко разпространената реалност на кризата с психичното здраве на тийнейджърите и стъпките, които могат да бъдат предприети, за да се гарантира безопасността на децата и тийнейджърите в световен мащаб.

Последна редакция: ср, 11 окт 2023, 10:09 от daviz

# 298
  • София
Инфанта Елена никак не остарява добре, майка и изглежда по-свежа от нея.

Много хубаво и нежно колие има Мегън, не ми прилича на класически чокър.

# 299
Много ми хареса Катрин, сакото е страхотен жълто-горчичен цвят.

Тоалетът на Мегън ми харесваше повече като седи. В изправено положение виждам, че някак не си подхождат двете части на сета. Панталона е твърде широк, а голите рамене (които по принцип не одобрявам за подобно събитие) създават една диспропорция, сякаш всичко е свлечено надолу.

От всички шведи, единствено харесвам Маделин. Наистина красива и стилна жена!

Общи условия

Активация на акаунт