Кралски работи и клюки - октомври 2023

• 61 252
  • 785
  •   1
Отговори
# 270
  • Някъде там
Скрит текст:

Летисия ще води събитието по случай Световния ден на психичното здраве под мотото "Психично здраве, глобално здраве: Универсално право".
Много хубава и посходящо облечена в зелено. Много си я харесва тази рокля тя.

На мен не ми харесва изобщо. Цветово е хубава и дотам.
Виктория и нейните ботички 😂😄
Въобще днес никоя от дами не ми допада.
[/quote] Еееее Лана днес не си бяла и добра. А и деня не е свършил. Ти чакаш Меган да блесне явно?😉
Жалко че сигурно нея ще я видим утре сутрин с този океан който ни дели.
Матилдето е хубава.Тя поне не ти ли харесва?
Аааа аз цветово говоря че е хубава и подходящ цвят за повода роклята на Летисия.
Щом жените не те радват днес.
Ето ти готини мъже 😉

А помните ли Софи, хубавата баварска булка на принц Лудвиг ?
Били са на портуалската сватба.
Отново изглежда страхотно, от това което се вижда.

# 271
Ето я в цял ръст. Били са с различни тоалети по време на церемонията и тържеството.

Скрит текст:

Мириам, Борис и Белтран на тържеството
Скрит текст:

Романов
Скрит текст:

# 272
Принцът и принцесата на Уелс бяха интервюирани от BBC Radio 1 днес, докато бяха в Бирмингам.

Един сладък момент, как Уилям дърпа стола, за да може съпругата му да седне.
https://www.instagram.com/reel/CyOWCNbIOV1/?igshid=MzRlODBiNWFlZA

# 273
  • София
Работят с усмивка принцът и принцесата.

Тя е изнесла кратка реч днес.

# 274
Victoria Percival са направили украшение за глава, вдъхновено от това, което Кейт носеше на Коронацията:

Кръстили го били Catherine Crown:

# 275
Доня София е връчила социалните награди на фондация "Mapfre"

Скрит текст:

Инфанта Елена също е присъствала

# 276
  • Някъде там
Много нежна и красива Софи. Определено изборите ѝ за сватбата им, не са били случайни.

Меган и Хари са започнали ангажиментите си в Ню Йорк с посещение в Marcylabschool. Меган носи яке което й беше подарено от училището "Робърт Клак" в Англия.
Прекрасни и двата. Много слънчеви и носещи настроение.

# 277
Много, много ми харесват Heart Eyes
Колко много усмивки, в една снимка

# 278
  • Разпиляна във въображението
Хубави Уелс. Дрехите в синхрон с домакините на събитието, и най-важното - подходящи,  и много мило, че Катрин носи подарените й обици.
 Принц Уилям сподели по време на панелна дискусия как защитава собственото си психично здраве

"Това е обща поддръжка, ходене, чист въздух, смях, обичам да се смея. Времето с приятелите и семейството ми, това наистина има значение за мен. Наистина е важно да имаш по нещо за всичко."

Принцесата на Уелс:
"Живеем в свят, в който социалните медии и опасенията за заплахата от конфликти, пандемии, изменението на климата или разходите за живот могат да повлияят на емоционалното ни благополучие.

София също ми е интересна.

Последна редакция: вт, 10 окт 2023, 21:34 от Miriel

# 279
  • При семейството си
Робърт Клак и сегашното посетено училище какво общо имат, какво символизира якето?

# 280
  • Някъде там
Много, много ми харесват Heart Eyes
Колко много усмивки, в една снимка

Страхотни.
Много ми  харесва, че фокуса на събитието им тази вечер е конкретно отражението на социалните мрежи и медии върху младежите и тяхното метално здраве, а не като цяло то.През последната година са работили с хора претърпели загуба заради социалните мрежи.
А ето и информацията за посещението на училището.
Скрит текст:
Меган и Хари
се отбиха в The Marcy Lab School, партньор на фондация "Аршуел", за да се запознае с изключителните стипендианти от есента на 2023 г., които придобиват умения за целеустремена кариера в областта на технологиите.

Базирано в Бруклин, Ню Йорк, училището Marcy Lab Fellows е завършващо средно образование (18-24 години), което участва в едногодишна стипендия, предназначена за преподаване на уменията в областта на софтуерното инженерство, от които се нуждаят, за да търсят работа в областта на технологиите, като същевременно включва в учебната си програма психично здраве и гражданска ангажираност. Marcy Lab се фокусира върху изграждането на по-разнообразен технологичен сектор чрез обучението на следващото поколение софтуерни инженери, които са научени да използват технологиите за добро. От основаването си през 2019 г. досега 128 възпитаници на училището Marcy Lab са започнали кариера в областта на софтуерното инженерство в компании от цял свят.

По време на посещението си херцогът и херцогинята се срещнаха със стипендианти, които споделиха стремежите си за изграждане на по-добър онлайн свят и насърчаване на по-приобщаваща технологична общност. Те също така разговаряха с възпитаниците си за това как опитът им в Marcy Lab ги е подготвил за новите им роли, като им е преподал техническите умения, необходими за постигане на успех, наред с адаптираната програма за личностно развитие и лидерство.

Фондация "Аршуел" си партнира с училището The Marcy Lab през изминалата година и се гордее, че подкрепя невероятната им работа, докато обучават иновативните млади лидери на бъдещето.
https://archewell.com/news/unlocking-purpose-driven-careers-in-technology/

# 281
О, те отдавна се вълнуват точно на тази тема Heart

# 282
  • София
Еееее Лана днес не си бяла и добра. А и деня не е свършил. Ти чакаш Меган да блесне явно?😉
Аааа аз цветово говоря че е хубава и подходящ цвят за повода роклята на Летисия.
Ето ти готини мъже 😉

Изобщо не съм.
И Матилде, в черно?! Няма шанс, черното не е моето, роклята е ОК.
Мегън и тя, цялата в черно...
Виж тази подборка "младежи" вече е друго нещо, създава настроение 😂

# 283
  • Някъде там
Скрит текст:

Еееее Лана днес не си бяла и добра. А и деня не е свършил. Ти чакаш Меган да блесне явно?😉
Ето ти готини мъже 😉

Изобщо не съм.
И Матилде, в черно?! Няма шанс, черното не е моето, роклята е ОК.
Мегън и тя, цялата в черно...
Виж тази подборка "младежи" вече е друго нещо, създава настроение 😂
[/quote] Матилде е в тъмносиньо.
В бяло е в бяло...😉😀 И обувките не са бели 😉

Ох тази канара как я гушна имах чувството че ще я бутне, толкова малка и нежна изглежда до него.
https://twitter.com/IrisTheeScholar/status/1711810647703359782?s=19

Ооо това е много красив чоукър

Последна редакция: вт, 10 окт 2023, 21:49 от daviz

# 284
  • София
Наистина ли роклята на Матилде е синя? Връщах се да гледам снимки, съвсем черна ми изглежда.
Мегън в бяло вече е съвсем друго. Но ако нещо ми харесва у нея най-много е прибраната коса. Много ѝ отива така.
И все пак Хокон си остава днешният ми фаворит! 😂😂

Общи условия

Активация на акаунт