Кралски работи и клюки - октомври 2023

• 61 249
  • 785
  •   1
Отговори
# 255
Ethiopian Airlines имаше честта да приветства херцогинята на Единбург, Софи Хелън Рис-Джоунс, Н. Пр. Дарън Уелч, британският посланик в Етиопия и постоянен представител на Африканския съюз в централата на Ethiopian Airlines.

На Беа роклята хем ми харесва, хем има нещо дето не ми харесва, може би на колана ми идва прекалено надиплена. Просто не е за нея тая рокля май. И тази прическа, ужасна.

# 256
И за мен проблема на роклята на Беа е в ужасния набор, най-вероятно дантелата е твърда и не може да прилегне добре, което придава обем около талията. Цвета ми харесва, нямам проблем и със съчетаването на две толкова различни материи, нооо прическата можеше да бъде адекватна на събитието.

# 257
  • Някъде там
Матилде присъства на конференцията, организирана от европейския комисар по здравеопазването, г-жа Кириакидес, по случай Международния ден на психичното здраве:
Много я харесах тази рокля и при първото появяване. Матилде напоследък няма грешка в тоалетите.

Виктория и съветничката Клара Линдблом присъстват на откриването на паметна плоча за Адолф Лудвиг Густав Фредерик Албрехт Куши, известен навремето като Густав Бадин, който беше открит в гробището Катарина в Стокхолм.
Лана сезона настъпи 😉😀 Палтото и полата отделно да. В съчетание не.

Историята на Куши
Скрит текст:

Куши (ок. 1747-1822 г.) е доведен като дете роб от датската колония Сейнт Кроа в Западна Индия в Швеция през 1760 г.
Кроа в Западна Индия до Швеция. Той израства в кралския двор и по-късно става приемен син и слуга на кралица Ловиса Улрика.
Улрика.
Куши става известен гражданин в съвременен Стокхолм и умира като свободен човек през 1822 г. Погребан е в гробището Катарина.
Паметният камък е издигнат по инициатива на Афрошведската национална организация в сътрудничество с гробищната администрация на град Стокхолм и енорията Катарина.
На втората снимка е изобразен портретът на Густаф Лундберг на "Адолф Лудвиг Густаф Фредерик".
Алберт Куши, наричан Бадин (около 1747-1822 г.), камерхер, съдебен секретар, титулярен асесор, 1775 г.".
Портретът е поръчан от кралица Ловиса Улрика.
Улрика и изобразява Куски след победа в партия шах. Подобно на рицаря, Куши е можел да се движи безпрепятствено в кралския двор по онова време. Картината е част от Националния музей.

# 258
Беа е достойна дъщеря на майка си.

# 259
Без да се вглеждам във всеки детайл, Беа и Моци ми харесват. Просто като излъчване и присъствие. И двамата усмихнати, в добро настроение. Като ги погледнах и някак ми стана приятно. Пък дали прическата е супер изискана, хич даже не съм забелязала.

# 260
Без да се вглеждам във всеки детайл, Беа и Моци ми харесват. Просто като излъчване и присъствие. И двамата усмихнати, в добро настроение. Като ги погледнах и някак ми стана приятно. Пък дали прическата е супер изискана, хич даже не съм забелязала.
Същото от мен. Като  я помня каква се разхождаше до скоро ,сега е направо готина от всякъде.

# 261
  • Враца
На мен Беа ми изглежда бременна.
Wink

# 262
  • Някъде там
Летисия ще води събитието по случай Световния ден на психичното здраве под мотото "Психично здраве, глобално здраве: Универсално право".
Много хубава и посходящо облечена в зелено. Много си я харесва тази рокля тя.

Последна редакция: вт, 10 окт 2023, 14:00 от daviz

# 263
Принцът и принцесата на Уелс изпълняват ангажименти в цялата страна тази седмица, за да отбележат  Световния ден на психичното здраве.
Днес те са в Бирмингам на форум за млади хора на тема „Изследване на нашите емоционални светове“.

# 264
Принцесата на Уелс носи цветовете [жълто и черно] на две благотворителни организации за психично здраве за млади хора и младежи, базирани в Обединеното кралство, YoungMindsUK и Beyond
които участват в днешния форум.

Принцесата носи чифт обеци, подарени й от треньора по ръгби Сара Рентън, направени в памет на дъщеря й Иси, която трагично посегна на живота си по-рано тази година.

Последна редакция: вт, 10 окт 2023, 16:48 от Tinо

# 265
Днес Кейт носи обиците, които ѝ бяха подарени през юни, когато посети ръгби клуб Мейдънхед. Докато беше там, Катрин сподели трогателен подарък от треньора Сара Рентън. Майката на три деца обяснила на принцесата, че е загубила дъщеря си Иси Фипс. Рентън подари на Кейт чифт обеци, направени от братовчедка на тийнейджърката в знак на почит към нейния живот.

Последна редакция: вт, 10 окт 2023, 17:05 от Анонимен

# 266
  • София
Сияеща е принцесата днес. С голяма отговорност се включват в този ден. Много мили снимки се появават.

# 267
  • София
Летисия ще води събитието по случай Световния ден на психичното здраве под мотото "Психично здраве, глобално здраве: Универсално право".
Много хубава и посходящо облечена в зелено. Много си я харесва тази рокля тя.

На мен не ми харесва изобщо. Цветово е хубава и дотам.
Виктория и нейните ботички 😂😄
Въобще днес никоя от дами не ми допада.

# 268
И на мен не ми допада роклята на Летисия, трябвало само в горната част да оставят шарка, прекалено се бият с полата.

Съгласна, Лана, Викито с други обувки щеше да е супер Simple Smile

# 269
И аз забелязах ботите на Виктория първо, да ме прощава...
Летисия ми е ок.

Общи условия

Активация на акаунт