Кралски работи и клюки - октомври 2023

• 61 277
  • 785
  •   1
Отговори
# 330
Очевидно са стари снимки, децата са малки Hands V
Т.е. илиза, че все някога се е бръснал Wink

# 331
  • Някъде там
Снимките са стари.Сложих ги към информацията за анурака на Кристиян от новата пощенската марка.

Пуснали са и клипче с новата марка.
https://www.instagram.com/reel/CyQouOvtnTi/?igshid=MWZjMTM2ODFkZg==
Маргрете в двореца Фреденсборг през септември 2023 г., заснета интервю на НМ за "Ehrengard".

# 332
  • София
София, дукесата на Уескар, в интервю за   Hola Novia (булка) за леля ѝ, дизайнерката Тереса Паласуело.

# 333
  • Някъде там
Скрит текст:
София, дукесата на Уескар, в интервю за   Hola, за леля ѝ, дизайнерката Тереса Паласуело.
Скрит текст:
Красавица. Страхотно излъчване има на тази снимка. Но тя е забележима и на папарашките снимки, та не ме изненадва.
Дали е носила и други нейни тоалети.
Лана ще е достъпно ли интервюто онлайн ?

Последна редакция: ср, 11 окт 2023, 18:14 от bubanka

# 334
Убивам да изглеждам така. Като знам, че аз тренирам 5/6 дни в седмицата,  не искам да си представям каква дисциплина и гренировъчен режим изпълнява принцесата.
Скрит текст:
Направо извънземна е тази жена !  Фигурата и е прекрасна.

Последна редакция: ср, 11 окт 2023, 18:14 от bubanka

# 335
Скрит текст:
София, дукесата на Уескар, в интервю за   Hola Novia (булка) за леля ѝ, дизайнерката Тереса Паласуело.
Скрит текст:
Роклята не ми харесва, но София както винаги е наслада за окото. Трябва повече нейни снимки да се пускат в темата, такава красота заслужава да й се любува човек.

Цял ден си мисля за онази снимка на Максима и Вилем в гората, на която носеше обувки като на покойната Елизабет.

Давиз, можеш ли да я намериш? Сещаш ли се за коя снимка говоря?

Последна редакция: ср, 11 окт 2023, 18:13 от bubanka

# 336
  • Някъде там
Ули бе, ще ме довършиш от смях. От къде ти хрумват такива мисли ?🤣
Сподели, сподели ? 🤔😀😀
Тази ли ?

# 337
И на мен не ми харесва роклята, много ми е осемдесетарска. Но София е прелестна.

# 338
Ох, не, не е тази, обувките бяха обли и черни мисля, а тя е облегната на Вилем

# 339
  • Някъде там

# 340
Топло, топло, точно от тази разходка е мисля, къде бяха тук? Помня само, че имаха два ангажимента за деня и Максима смени обувките само.

# 341
Топло, топло, точно от тази разходка е мисля, къде бяха тук? Помня само, че имаха два ангажимента за деня и Максима смени обувките само.

Да не са тези

Скрит текст:

# 342
Мерси, не, не са тези, от горната разходка беше една, това шарено палто даже го бях забравила, как съм успяла се чудя Joy то не се забравя лесно.

Няма значение, де, но цял ден си мисля за тази снимка и чупката й в таза на Максито на нея. Ще си поровя сега да я намеря.

# 343
  • Някъде там
Ако и тази не съм улучила ? 🤣

# 344
А, точно тази е, Давиз, благодаря ти, че ми помогна да си я припомня.

Ох, палтото, още се чудя как съм успяла да го забравя Joy номвож шалът и шапката да страхотно зелено.

Общи условия

Активация на акаунт