Кралски работи и клюки - октомври 2023

• 61 294
  • 785
  •   1
Отговори
# 405
  • Разпиляна във въображението

Принцът на Уелс получи зелената си значка от водещия на Blue Peter Джоел Мауини по време на специалния епизод за 65-ия рожден ден на дългогодишната детска програма на CBBC.

Принц Уилям получи зелена значка като признание за работата си с наградата Earthshot

# 406
  • Някъде там
За другите девойки, не съм чела за толкова гаджета. На нея ѝ ги сменяха като носни кърпички, "жълтъците". То не беше сученик от Уелс,принца на  Мароко, футболиста Гави, Хашем..
Смешно ми е, че и Летисия я спрягаха за "тиранин" във възпитанието, а в същото време на Леонор ѝ преписаха множество връзки 😀.
Дори тук помня, че се разказваше за безкомпромисната Летисия и реда който налагала още докато учеха заедно двете сестри в Испания.
Този път тя си показа сама и Летисия няма против явно.😉
Меган от онзи ден с момичета скаути.
Готини момичета. Много ѝ ги харесвам тези шапки...

Информацията.
Скрит текст:

Днес фондация "Арчуел" отбеляза Международния ден на момичето заедно с отряд 6000 на скаутите от Голям Ню Йорк.
Отряд 6000 е създаден през 2017 г. като скаутски отряд в Ню Йорк специално за млади момичета на възраст от 5 до 18 години, живеещи в системата на приютите, за да осигури подкрепяща общност, в която момичетата да намерят приятели и да имат нови, забавни преживявания заедно. Отряд 6000 е жизнена общност, която дава възможност на момичетата уверено да постигат бъдещите си цели. Чрез ежеседмични срещи, дейности със значки и развитие на лидерството програмата дава на момичетата смелостта и инструментите, от които се нуждаят, за да се развиват.
Сега програмата обслужва повече от 1000 скаутки в 25 приюта в цял Ню Йорк. По-рано тази година отряд 6000 разшири програмата си в подкрепа на семействата на мигранти и търсещи убежище, пристигащи в Ню Йорк, и с гордост предлага двуезична програма.
AWF беше развълнувана да се присъедини към момичетата и техните ръководители на отряда за вечеря и да предостави подарък от шалове, шапки и чанти за пазаруване. Горди сме да празнуваме момичетата на местно и световно ниво, днес и всеки ден!

Последна редакция: пт, 13 окт 2023, 10:55 от daviz

# 407
  • София
Херцогът на Алба поздравява принцесата

# 408
  • София
Честита годишнина на Южени и Джак.
Големи сладури младежите.

https://www.instagram.com/reel/CyTmCq1oUn1/?igshid=MWZjMTM2ODFkZg==
Много готини. Предполагам, че от Португалия са кадрите.
Огъст е одрал кожата на майка си и е взел червената коса на баба си.
Ърнест е голям сладур, но още не мога да определя на кого се е метнал. Прилича ми на Арчи като бебе.

# 409
  • София

Ха ха ха гаджето ще да е. Като видях Фелипе какъв поглед и хвърли преди той да се доближи до нея.
https://twitter.com/ChristinsQueens/status/1712472727112876196?s=19

Много са сладки....ех младост.....

# 410
  • София
Първото момче ли е предполагаемото гадже или второто? Не че с тези прически са много различни 😄

# 411
Херцогът на Алба поздравява принцесата

Много ме учуди, че Леонор не махнала униформата за приема. Точно заради ей такива кадри - на военен се отдава чест (козирува), на дама се целува ръка... В много "нескопосно" положение се поставят гостите от мъжки пол. А и баща ѝ, (главнокомандващият, Краля) не е с униформа, а тя е Thinking

Семейството на Южени и Джак винаги много ме усмихва Heart Eyes

# 412
  • Някъде там
Второто момче, Лана. Гледай клипа, много е забавен.
Във фенските профили пишат, че е личен избор на Леонор да носи униформата и на приема, за да се коментира събитието, а не това с какво е облечена и да уважи колегите си, които също са в униформа.
Ако е вярно, отново има адмирации от мен.

Мете - Марит се завръща към ангажиментите си. Тя ще присъства на първия си ангажимент днес и също за приема на Кристиан.
Много се радвам за нея.Нямам търпение да я видя.

Днес Хокон посещава Юсбус в Осло. Jussbuss е студентска инициатива за правна помощ, която предлага правна помощ на групи в неравностойно положение от 1971 г. насам. До 36 студенти по право предоставят безплатна правна помощ, предимно доброволно.

# 413
Саса

В сайта на "Vanitatis" пише, че присъствието на колегите на Леонор от академията е било изненада за нея, организирана от Фелипе и Летисия. Усмивките им са, защото са успели да я изненадат и от благодарност към колегите за подкрепата им. А момчето, което спрягат за гадже си имало приятелка. По време на коктейла вчера Летисия е потвърдила, че София ще се прибере от Уелс по-рано и ще присъства на наградите "Принцеса на Астурия".
Скрит текст:

# 414
Принцът на Уелс, патрон на Уелския съюз по ръгби, ще присъства на четвъртфиналния мач от световната купа по ръгби на Уелс срещу Аржентина на Стад дьо Марсилия утре.
Принцесата на Уелс, патрон на Англиската ръгби асоциацията, ще присъства на мача Англия срещу Фиджи на Stade de Marseille в неделя.

Наградите за опазване на Tusk 2023 ще се проведат в понеделник, 27 ноември в емблематичния Savoy в Лондон, за да бъдат отличени изключителни лидери в опазването на природата и тяхното значително въздействие върху дивата природа и общностите в Африка.
Уилям ще присъства, но се надявам тази година и Кейт да бъде с него. Присъствала е на две от церемониите през 2013 и 2018 година, трябваше да присъства и през 2019 година, но отмени посещението си заради децата.
2013 година, малко след като роди Джордж.

2018 година

Последна редакция: пт, 13 окт 2023, 17:13 от Анонимен

# 415
  • Някъде там
Само да не го види гаджето му 😉😀
https://twitter.com/ChristinsQueens/status/1712786597530214567?s=19
За мен усмивките когато минаха другите двама и когато той,бяха различни. Но може и да греша.

# 416

Това е една от любимите ми рокли на Кейт, цвета е страхотен. Искренно се надявам да присъства на Наградите за опазване на Tusk 2023 и ще ми е интересно какъв аутфит ще избере.

# 417
Миналата вечер херцогинята на Единбург, кралски патрон на фондация ОСКАР, присъства на вечеря в колежа Брадфийлд в Бъркшир. Софи говори за работата на OSCAR в общности с ниски доходи в Индия, нейния ангажимент е да защитава равните права и значението на образованието на момичетата.

# 418
  • Някъде там
Много готин Карл-Филип

Карл-Филип  и бизнес партьора в интервю за ELLE.
Пускат нови серия  модни продукти на пазара. Шалове и одеяла.
Скрит текст:

# 419
Този бизнес партньор много ми заприлича на Джони Деп, няколко пъти прехвърлях снимките, явно му е фен и приликата е търсена.

Общи условия

Активация на акаунт