Кралски работи и клюки - октомври 2023

• 60 998
  • 785
  •   1
Отговори
# 660
Прекрасна, прекрасна, прекрасна Максима!
Животът я обича, тя него още повече!

# 661
  • София
Страхотна Максима и нейните 'максимални" бижута. Някои са ми много, много любими, а едни зелени обеци не помня да съм виждала -   разкошни!

# 662
  • Някъде там
Ооо много елегантна нежна и красива рокля.Прекрасна Мери.🥰

Лана как да ги запомниш, те едно и две ли са.
Днес

Видеопослание на  Мери бе представено на конференцията на Регионалния комитет на СЗО. Тя е патрон на Регионалния офис на СЗО за Европа, но в момента е в Сащ.

Чакам снимки и видеа и от там.

Последна редакция: вт, 24 окт 2023, 16:45 от daviz

# 663
Максима с една от най-любимите ми поли.

Мери с много хубава рокля или не е рокля?

# 664
  • Някъде там
Рокля е. Нова е мисля. Поне не си спомням да я е носила. Прилича ми на новата синя. Този модел деколте и ръкави много ми харесват и много добре ѝ стоят на нея.

Инфо за събитието.
Скрит текст:

Заплахата от покачване на морското равнище и въздействието му върху ниско разположените общности беше на дневен ред, когато Нейно Кралско Височество престолонаследницата на Дания
Престолонаследникът присъства на прием в датската мисия на ООН в Ню Йорк в понеделник вечерта.
Йорк
Пред посланиците на ООН от SIDS, която е асоциация на 39 малки островни развиващи се държави, както и пред редица други представители, престолонаследничката произнесе встъпителна реч.
Дания има т.нар. шампионска роля в *Коалицията за справяне с повишаването на морското равнище и екзистенциалните заплахи".

Летисия и Фелипе на среща в Центъра за култура и отдих "Арафо" с представители на секторите, засегнати от пожара, който започна миналия август в Тенерифе.

# 665

Летисия и Фелипе

Скрит текст:

# 666
Крал Чарлз III и кралица Камила на прием в Бъкингамския дворец за кенийската диаспора в Обединеното кралство, за да отпразнуват топлите отношения между двете страни и силното и динамично партньорство, което продължават да изграждат преди държавното посещение на техните Величества в Кения.

# 667
  • Някъде там
Летисия и Фелипе на събитие в почит на персонала, групите, официалните колегии и корпорациите, които се намесиха в гасенето на пожарите и справяне с последиците.
Страхотен цвят тоалет.

Последна редакция: вт, 24 окт 2023, 20:49 от daviz

# 668
Тая рокля е много зле, седи много кофти.

# 669
  • Разпиляна във въображението
Фелипе няма грешка. Топ!

# 670
Ох, като почнете така, от една снимка "много е зле" Close
Очевидно духа вятър срещу тях и се обезформя и на гърдите и при краката. То и косата не е много добре, пак очевидно заради вятъра... Кофти кадър, хубав цвят на роклята, движеща се материя... Кройката не е ясна, може без вятър и/или в движение да е много добре.
Или са прекрасни, или са много зле, средпо положение няма Thinking

# 671
Къде е пострадал Фелипе?

# 672
Къде е пострадал Фелипе?
Някъде четох, че е тендинит, не знам дали е вярно.

# 673
  • Някъде там
При игра на падел тенис.
Тук четох :
Скрит текст:

El Español успява да потвърди какво е причинило това произшествие. Миналата неделя, след като е присъствал на полагането на клетва на първородната си дъщеря, монархът е играл приятелски падел тенис, при което очевидно лявата му китка е получила травма. Не е тайна, че едно от любимите занимания на монархът е падел тениса. Всъщност винаги, когато има възможност и ангажиментите му го позволяват, той се възползва от възможността да практикува падел тенис в гимнастическия салон или в градините на двореца.
https://www.infobae.com/espana/2023/10/10/la-lesion-en-la-mano-d … andera-de-leonor/

# 674
Много ми харесват дамите от последните страници, но Максима в жълто ми е фаворит. Мери и Летисия са хубави и елегантни, прелест просто.
Още една снимка от Хари, не я видях май.

Сладурко 🥰

Общи условия

Активация на акаунт