Кралски работи и клюки - октомври 2023

• 61 267
  • 785
  •   1
Отговори
# 300
  • Някъде там
Скрит текст:

И на мен ми се вижда тъмносиня роклята на Матилде, но независимо от тъмния цвят е много, много хубава като модел.
Тази жена остарява на обратно. Къде ги крие тези 42 години Joy

И аз това се чудя. Много е хубава, очите и греят.
Хареса ми и със спортното яке, което носи като символ.
Страхотна двойка са с Хари.
[/quote] Жасмин и на мен ми харесва якето особено като знам че не е просто спортно яке. Предполагам че историята му я знаеш и ти?

Ули и Вики ми харесва, но аз казах вече че харесвам сивото като базов цвят много и го предпочитам пред бежово-кафявата гама.
Тя често носи сиво. Мери също.

И с коремче, много готина снимка.

# 301
  • София
Жасмин и на мен ми харесва якето особено като знам че не е просто спортно яке. Предполагам че историята му я знаеш и ти?
Да, а и ти си сложила кратко инфо по-назад.
Все пак ето малко и от мен по въпроса за историята на якето:
"Херцогинята на Съсекс носеше специално яке по време на посещението си в училището The Marcy Lab в Бруклин във вторник. Якето ѝ беше подарено от група ученици от лондонско училище по време на един от последните ѝ самостоятелни ангажименти като работеща кралска особа през март 2020 г.
По време на изненадващото ѝ посещение в училище "Робърт Клак" в Източен Лондон преди Международния ден на жената през 2020 г. ученици подариха яке на 41-годишната херцогиня на Съсекс. Тогава Меган произнесе реч пред 700-те ученици - и последва запомнящ се момент, когато млад ученик направи комплимент на Меган на сцената пред цялото училище: "Тя наистина е красива, нали?"
За ангажимента си във вторник, 10 октомври, Меган съчета сакото с черните си тесни дънки Frame (които носеше и по време на игрите Invictus миналия месец!), семпла черна риза и токчета."

От тук: https://people.com/meghan-markle-wears-letterman-jacket-special- … lyn-visit-8349448

Последна редакция: ср, 11 окт 2023, 12:17 от jasmin tisane

# 302
Интересно инфо, но се зачудих щом посещението е било изненадващо, то откъде учениците са знаели, та да се подготвят с подарък и то не просто китка или кутия шоколад, а яке?
Да избереш бял костюм с голи рамене за среща с родители, загубили децата си не ми се струва никак подходящо.

Последна редакция: ср, 11 окт 2023, 11:50 от G&B

# 303
Очертава се нова кралска сватба. С кралската заповед на Негово Величество Султан Хаджи Хасанал Болкиах Муиззадин Вадаулах от Бруней Даруссалам, дворецът обяви предстоящата сватба на Негово Кралско Височество принц Абдул Матейн и Аниша Иса Калебич, която ще се проведе от 7 до 16 януари 2024 г.
Очаква се Кейт и Уилям да присъстват на нея, защото краля и кралицата на Бруней бяха гости на тяхната сватба през 2011г. Дано да е така и да се насладим на красота и изящество.
Това са краля и кралицата през 2011г. на сватбата на Уелс.

А това са бъдещите младоженци.

Последна редакция: ср, 11 окт 2023, 11:55 от gala66

# 304
  • Някъде там
Скрит текст:

[Жасмин и на мен ми харесва якето особено като знам че не е просто спортно яке. Предполагам че историята му я знаеш и ти?
Да, а и ти си сложила кратко инфо по-назад.
Все пак ето малко и от мен по въпроса за историята на якето:
"Херцогинята на Съсекс носеше специално яке по време на посещението си в училището The Marcy Lab в Бруклин във вторник. Якето ѝ беше подарено от група ученици от лондонско училище по време на един от последните ѝ самостоятелни ангажименти като работеща кралска особа през март 2020 г.
По време на изненадващото ѝ посещение в училище "Робърт Клак" в Източен Лондон преди Международния ден на жената през 2020 г. ученици подариха яке на 41-годишната херцогиня на Съсекс. Тогава Меган произнесе реч пред 700-те ученици - и последва запомнящ се момент, когато млад ученик направи комплимент на Меган на сцената пред цялото училище: "Тя наистина е красива, нали?"
За ангажимента си във вторник, 10 октомври, Меган съчета сакото с черните си тесни дънки Frame (които носеше и по време на игрите Invictus миналия месец!), семпла черна риза и токчета."

От тук: https://people.com/meghan-markle-wears-letterman-jacket-special- … lyn-visit-8349448
Отбора по дебати и го подарява, като я прави техен почетен член.
Това е тяхната "униформа" за дебатиране. Всички те носят такива якета с емблема.
:
Особен акцент от времето ни с херцогинята беше, когато тя беше направена почетен член на Обществото за дебати и студентите Лили и Йеша й подариха нейно собствено яке за дебати, тя каза, че „съпругът й би бил много ревнив“. За някои от нашето общество за дебати беше абсолютна чест да се срещнат с толкова топъл, модерен и представителен член на кралското семейство. Това беше ден, който никога няма да забравим!“ 
https://www.robertclack.co.uk/meghan-markle-visits-robert-clack

# 305
Днес принцесата на Уелс е в  Нотингам, за да научи как университетите гарантират на своите студенти правилната подкрепа за психично здраве.
Страхоооотен аутфит, идеален за повода! Браво! 👏🏻

Последна редакция: ср, 11 окт 2023, 13:39 от Анонимен

# 306
  • София
Разкошна е принцесата и днес.
Подходящо облечена за събитието, излъчваща чистота и финес.

# 307
Вчера херцогинята на Единбург, като глобален посланик на IAPB1, посети третични услуги за грижа за очите и дейности по обучение по офталмология в колежа по медицина в университета Хаваса, Етиопия.

# 308
  • София
Още няколко снимки на принцесата с различни хора:

# 309
Принцът на Уелс, посещава Центъра за синя светлина в Милтън Кейнс, за да подчертае значението на поддържането на психичното здраве на лицата, отговарящи за спешни случаи.
Уилям е работил 7 години като пилот на търсене и спасяване, помагайки за спасяването на стотици животи.

# 310
Гренландската пощенска и телекомуникационна компания "Tusass" ще пусне пощенска марка по случай пълнолетието на Кристиан.

# 311
Крал Чарлз lll и кралица Камила ще направят държавно посещение в Кения от 31 октомври до 3 ноември.

Днес, по време на посещението си в Етиопия, херцогинята на Единбург се срещна с техния министър-председател д-р Абий Ахмед.

# 312
  • София
Меган, посещава Fisher house foundation, организация с нестопанска цел, която изгражда удобни домове за военни и ветерани семейства, които да останат, докато любим човек е в болница -  Видеото е част от поредицата уебминари на фондация "Инвиктус".

Изпуснала съм тази визия на Мегън от понеделник, много, много хубава.
Ризата е носена и преди на Уимбълдън.

# 313
Страхотна Катрин както винаги, единствено си мисля
че ще е още по-добре ако дължината на полата е до коляното и..

а Софи тук  много ми прилича на Марта - Луиз,
добре че пише коя е, вижда ми се много променена..

# 314
Много хубава Софи, много й отива този цвят. Катрин е блестяща за пореден път.
Кристиан е симпатичен млад човек, но в първия момент помислих, че е облечен като космонавт.

Общи условия

Активация на акаунт