Звездни Компромати - Oктомври'23

• 286 361
  • 2 273
  •   1
Отговори
# 1 815
Мадона на 21.
Скрит текст:

# 1 816
Галерия са имали рожден ден.
Гостенката е облечена с аутфит подходящ за онлифенс, обаче,,,
Скрит текст:

Обувките…..
Скрит текст:

# 1 817
А какво е Галерия? Клуб, списание, сайт?
Извинете невежеството ми

# 1 818
  • Враца
А какво е Галерия? Клуб, списание, сайт?
Извинете невежеството ми
Фризьорските салони (верига) на Кондаков, когото често коментираме с интересните му, но и любопитно разточителни, екскурзии.

# 1 819
  • София
Ивет Лалова при Мон Дьо в момента, много красива и много приятна. Но определено си е правила нещо на лицето.

# 1 820
Благодаря, питах Гугъл, но не отговори, а като потърсих с Google Lens по снимката ми каза, че не съм потвърдила, че съм 18+години 😂😂 и отгаза да ми показва подобни източници (с неприлично съдържание явно) хех

# 1 821
  • Варна
Гледам и слушам Силвия Лулчева по бтв в момента.

Много я харесвам, но сега ми прави ужасно лошо впечатление.
Не спира да се заяжда с водещите! Те направиха грешка, извиниха се.
Тя, обаче, не спира да се заяжда с тях, каквото и да я попитат.
Много лошо впечатление прави, много!

И тя, с модерни очила, дето който и да ги сложи, става костенурка-нинджа 😂😂😂

Та, продължавам да си причинявам една обидена нинджа 😂😜😂

# 1 822
А за какво се заяжда? Защото един мой приятел пише във ФБ, че супер ги била затапила и им разказала играта. Явно всеки го вижда по различен начин.

# 1 823
Много приятна Ивет Лалова, но Мон Дьо дразни и не му се получи драматично и сълзливо интервю. За да не е капо обаче, той пусна сълза. Опита да й зададе въпрос за децата, но тя се измъкна доста умело. Явно е болна тема. Не ми хареса това неуместно любопитство.

# 1 824
Относно Силвия Лулчева, вероятно се е случило нещо преди ефир, т.к. водещите задаваха ведри и съвсем нормални въпроси и реагираха съвсем добронамерено. Думата "затапване" спрямо водещите не е уместна, защото зададеният за начина на гласуване въпрос не беше провокативен.

# 1 825
Много неприятно се държа Лулчева.
Обърна се към продуцентите - да купят карти за фитнес и театър на водещите.
На всеки въпрос за постановката, която представяше, отговаряше или със заяждане, или с менторски наставления.

# 1 826
Прави впечатление, че младите водещи напоследък обичат да споделят лично мнение- какво правят те в дадена ситуация, как реагират, мислят и т.н. Митьо Маринов го направи в интервюто със Силвия Лулчева, дали защото се паникьоса от нейните реакции, дали за да разведри обстановката. Анна-Мария Конова също се държеше по подобен начин докато водеше сутрешния блок на Нова през уикенда. Гостът й отговаря на зададен въпрос и хоп- “ да, и аз съм такава”…  Намирам го за непрофесионално.

# 1 827
Върнах момента със Силвия Лулчева - този момък е рядък талант, още с първия въпрос да настъпи така мотиката Simple Smile

# 1 828
  • софия
Кимката: “Some days are hard, but these nipples are harder.”
Скрит текст:

# 1 829
  • Варна
А за какво се заяжда? Защото един мой приятел пише във ФБ, че супер ги била затапила и им разказала играта. Явно всеки го вижда по различен начин.
Останах с впечатление, че я бяха поканили да говорят за новото й представление, но се оказа, че водещите не го бяха гледали и стана ясно още с първия въпрос към нея, нещо сбъркаха.

Ей, как подпали тротинетката тая жена!
Те се извиниха, казаха, че снощи до късно са се подготвяли за днешното предаване и затова не са отишли.
Опитаха се да разведрят обстановката с шеги към началството им, че то било виновно, снощи да не са били на постановката.

Нямам обяснение на държанието на Лулчева, освен да е била изпратила лични покани на водещите, че така да подпали към водещите младоци.

Питаха я да разкаже нещо повече за пиесата. Тя им каза нещо в смисъл, няма да ви разказвам нищо, залата е пълна с публика, включително много млади хора, какво да ви разказвам на вас, да сте дошли.
Имаше и още много въпроси и за пиесата и извън пиесата, в опит да разведрят обстановката, обаче тротинетката вече подпалена, пожар ще избухне.
И накрая, Лулчева чак си хвана чашата с вода и се изправи да си ходи, докато младежите правят опит да анонсират следващата тема-изложба на котки и камерите са насочени към тримата и Силвия си тръгна 😂

Пустото его, Силвия не успя да го овладее.
За мен цялото интервю беше - коя съм аз, кои сте вие? Как не ви е срам да не знаете основни неща за моята постановка и да правите новобрански грешки?
Беше голямо начукване на канчетата от нея върху водещите.

Общи условия

Активация на акаунт