Звездни Компромати - Oктомври'23

• 286 460
  • 2 273
  •   1
Отговори
# 1 995
Пише, че се е удавил в джакузито си, прозвуча ми безумно, но като му отворих инстаграма последната му снимка преди 6 дни май е от това джакузи, то си е басейн направо. Питали са го в коментарите "Всичко наред ли е вкъщи?", тъй като той е писал "Най-накрая у дома".
В сериала най-малко го харесвах него и ролята му, но все пак беше добър актьор и в другите си роли.
Да почива в мир.

# 1 996
Много, много тъжно. Първо ме разтърси събирането им преди няколко години, когато ги видях колко са остарели и си дадох сметка, че натам вървим всички. И още по-трудно приемам тази новина. Жестока ирония на съдбата е човек, разсмивал толкова хора, поколения, да живее с демони. И да не се пребори с тях.

# 1 997
Сбогом, Чадлър Бинг.
Пораснахме с Приятели.

# 1 998
Нали има една песен как "клоунът винаги е тъжен", явно да разсмиваш хората носи бая тъга в живота. Иначе последното, което съм чела за Матю Пери беше за книгата му, в която пита защо готин човек като Ривър Финикс е умрял, а Киану Рийвс още ходи по земята... и след разпространението в търговската мрежа се наложило да се извинява за това изречение.

# 1 999
Никога не съм харесвала Приятели, за мен беше тъп ситком, извинете, знам че има милиони фенове по цял свят
Покрай книгата гледах негови интервюта и много ми хареса, зарадвах се, че след толкова години мъка се е откопчил от зависимостите и че е намерил баланса. Спомена, че връзката с Бог? му е помогнала този път и за това е успял. Какво повече разказва за това в книгата си? Ще я прочета, но до тогава моля разкажете.
Не разбирам, да откриеш Бог и после да се самоубиеш(?), явно не е било достатъчно силно, за да се справи с демоните си

# 2 000
Едва ли се е самоубил, най-вероятно е нещастен случай Sad

Толкова много звезди загинаха във ваните си. Явно е много опасно Sad Достатъчно е да ти прилошее / да припаднеш и край...

# 2 001
“Приятели” е култов сериал и може би най-любимият ми. Жалко за Матю Пери!

# 2 002
  • софия
За хората, които са го познавали, това може би е било знак?
Скрит текст:

Дано душата му намери покой!

# 2 003
Злоупотребяват е с години, дори не искам да си представям за какви количества става дума, чак до перфорация на червата да стигне. Това е сериозен психически проблем. Измъкването е изключително трудно,  трябва много търпение и подкрепа от семейството. А той съпруга и деца не е имал, което според мен, ако имаше, щеше да намира повече смисъл да се откаже завинаги (не че е гаранция).
Изключително тъжно.
Останалите приятели не са писали нищо въпроса. Все още тая надежда да не  е истина.

# 2 004
Жалко за Матю.
Явно наистина славата е тежка корона.
И на Бритни и е трудно. И писането на книги не води до това освобождение, което обещават психолозите.
Очевидно човешката психика е безкрайно сложна.

# 2 005
Да почива в мир!😢
Гримьорите на Адел виждали ли са Таря изобщо? Никога не е била с тонове грим, каквато са я наплескали, нито с толкова дълга коса.

# 2 006
Много тъжно за Матю Пери! И аз гледах специалното издание на Приятели, когато излезе. Изглеждаше нездрав, подпухнал, отсъстващ. Много тъжно, че животът му се разви така и приключи толкова рано и трагично.

# 2 007
Във фейсбук трудно се сдържам да не избухвам на коментари по темата, не обичам да пиша там, само чета, но антивакс обществото се е активизирало жестоко покрай случая

# 2 008
  • Glasgow
Антивакса са навсякъде, но сега и нов вид тролове, на места където се коментира Матю идва някой рандъм и пише- а палестинските деца, а...за тях не ви ли е мъчно. Те не доживяха 54г🤐

# 2 009
  • Mediterraneo
Пффф, много тъжно Sad Сбогом, Чандлър!

Общи условия

Активация на акаунт