Звездни Компромати - Oктомври'23

• 286 453
  • 2 273
  •   1
Отговори
# 1 980
Много, много тъжно...
И един коментар за неговата зависимост:

Колкото и пари да има, в колкото и успешни проекти да се снима, дори, когато една от най-големите и красиви филмови звезди му е гадже, нито едно от изброените не може да замени връзката му с алкохола, опиатите и чувството което те му доставят. А именно спокойствие. Той той не се друса, защото иска да бъде надрусан, той не пие, защото иска да е пиян. Прави всички тези неща, защото те му носят това спокойствие, към което той се стреми цял живот. Щастие, което никой друг не може да му даде.

# 1 981
  • София
Вярно израстнахме с Приятели. Не ми се вярва, но е факт. На годините на ММ е.
Тъжно. Тук ли четох за Брус Уилис и басът помежду им заради който Брус играе в Приятели?.

# 1 982
Матю Пери прескача веднъж трапа през 2018-та, когато докторите му дават само 2% шанс за живот след перфорация на червата (от злоупотреба с наркотици). После дойде и пандемията, която психически разтърси всички ни.

В шок съм и отказвам да повярвам!
Сякаш такива светли личности като него, като Робин Уилямс, разсмивали и осмисляли живота на милиони хора глобално, независимо от нацията и културата им, нямат право да умират, още по-малко от депресия и зависимости.
Светла му памет! Остави огромно наследство!

# 1 983
  • Враца
Да, вчера тук някой го беше постнал.
На мен от 2 дни ми излизат някакви интервюта с гост-звезди на Приятели. Жан-Клод Ван Дам казал, че играл като дърво в участието си, а на Ел Макферсън дъщеря й мислела, че още се снима в сериала.

Ето малко да си припомним кои гост-звезди са ни зарадвали с участието си в този любим сериал...
https://eva.bg/article/37726-20-gostuvashti-zvezdi-v-Priyateli-
https://life.dir.bg/shou/17-gost-zvezdi-v-priyateli-koito-navyarno-ste-zabravili

# 1 984
  • Glasgow
https://youtu.be/hWruEaP4ysI?si=S33OKm131grXynh2
А на това колко съм се смяла. ...наистина нещо хубаво от детството ни си замина, както Джес го назова

# 1 985
Мисля, че Чандлър ми беше любимият герой от Приятели. Много ми е мъчно за Матю Пери. За Честър от Линкин Парк също много ми беше мъчно, толкова любим глас, човек чак не може да повярва. И аз съм гледала Приятели десетки пъти. Много тъжно.

# 1 986
Много тъжна новина за Матю Пери. Аз също съм израстнала с Приятели.
От коментирате в ИГ разбирам, че може би го е планирал - последните му постове са за Батман, а той се нарича Mattman (Batman се казала и последната глава от книгата му - не съм я чела)

P.S. Снимал е bat сигнала, който е за помощ. Коментират, че е изпращал зов а помощ, но никой не е реагирал. Има все пак коментари от 4-5-6 дена , когато е поствал снимки дали е добре

# 1 987
  • София
Прочетох новината, но все още не мога да повярвам! Възможно ли е да не е истина? Не му е времето да се случи, на 54 години...
Всички вкъщи сме фенове на Приятели. Гледала съм ги десетки пъти, първо по телевизията, после в нета, заедно с дъщеря ми наскоро пак ги изгледахме. Написаха история тези младежи! Уф, много ми е мъчно.

# 1 988
  • София
Имаше страхотна химия между него и Кортни Кокс в сериала.

# 1 989
Матю Пери и Чандлър формираха чувството ми за хумор и изискванията ми към хората около мен да го притежават.
Освен благодарност друго не мога да изпитам! Толкова го обичам този човек!

И една Адел, която се е докарала на Таря Турунен:
Скрит текст:

# 1 990
  • Враца
Преди години се носеше слух, че с Дженифър Анистън не се понасяли и сцените ежду тях били минимум по тази причина. В книгата май е писал обратното- че той е бил влюбен в нея, но са се разминали? Или това последното беше за Дейвид Шуимър? Някой може ли да ми разясни, ако е чел нещо по тази тема...

# 1 991
  • Варна
Толкова се натъжих за Матю,
Лятото четох книгата му, която ме разтърси. И си мислих, че е оцелял на косъм, но не е преборил демоните си. Говорил си е с Бог, договарял се е. Всичко е получил, което може човек да иска от живота, но пак не е бил удовлетворен. Почивай в мир Приятелю!

Да, бил е влюбен в Анистън, много преди ПРИЯТЕЛИ... Познавали се, по кастинги, но тя го е отхвърлила и е искала да си останат Приятели.

# 1 992
Аз пък не съм чак такъв фен на Приятели, но много харесвах игралните му филми извън сериала. Имаше един със Селма Хайек (Fulls rush in), и Девет ярда също. Може би сега ще изгледам и други. И аз се присъединявам към потресените. Изглеждаше ми свестен и харизматичен човек.

# 1 993
И моята сутрин започна с тази ужасна новина, мъчно ми е, тежко е, млад е още....
Дано си на по-хубаво място, Чандлър!

# 1 994
Тъжно за Матю, лек му път. Негов избор и слабост.. знам ли..
Чела съм, че е бил влюбен в Кортни. А Анистън и Шуимър са си имали чувства по време на снимките, но и двамата били обвързани и се размили нещата. Ако не се лъжа го потвърдиха в последното издание-Reunion.
Аз съм фен на Рос. Но Приятели ми е топ разпускащите сериалчета евър.

Общи условия

Активация на акаунт