Звездни Компромати - Oктомври'23

• 286 451
  • 2 273
  •   1
Отговори
# 1 965
  • Glasgow
Много ми е мъчно, живяхме с "Приятели " близо 10г. Удавил се е във ваната/джакузито си.

# 1 966
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Много тъжно Sad Израснах с този сериал...

# 1 967
  • софия
Е, как бе?
Не мога да повярвам!
Толкова съм гледала Приятели, че все едно познавам тези хора.
Светъл път 🥀🥀

Ама не е истина 😢

# 1 968
И аз дойдох тук с тази новина. Видях, че само преди няколко дни е качил снимка точно от джакузито му през вечерта и на фона небето с луната.... Последната му снимка.... Преди това имаше и видео отново на черното небе с луната и облаци, отдолу с надпис: "Do you understand what I'm trying to tell you? - I'm Mattman". Дано е на по-добро място, лека му пръст...

# 1 969
  • София

След като с такава ярост се бори за самостоятелност, защо сега не използва същата сила, за да си стъпи на краката?
защото има нужда от "патерица", за да си стъпи на краката, а такива хора около нея няма, само паразити.
Няма как един напълно разбит човек да се изправи сам. Може би не си виждала какво означава “смазан от живота” , но никой човек не е безкраен, тя има нужда от любов и грижа, а не от поредния предател. То много ясно си е казано , че парите не купуват щастие.

# 1 970
  • София
Матю Пери е починал 😢

Направо съм в шок. Аз съм гигантски фен на "Приятели". Гледала съм всички серии по 100 пъти. Знам ги наизуст.
Sad

# 1 971
  • София
Жалко за Пери. Светъл му път.

# 1 972
  • Glasgow
Ако някой, който чете тук и бори демони по същия начин както Матю половин живот- книгата му много помага.

# 1 973
  • Враца
Възможно ли е да не е вярно? Официално ли е съобщено? Ужас... Тъкмо издаде книгата си и призна как е живял с порока, аз предполагах, че е преживял катарзис и върви напред...

# 1 974
  • Бургас
Изгледах току-що интервюто с Лулчева. Смазваща посредственост на водещия. Чак ми е обидно да виждам такова ниво за водещ на съботен блок. Нивото на двамата човека там (не журналисти) е ниво "Златка". Думата е "тъпи".
Много ми хареса всяка една дума от интервюто й.
Жалко, че вече навсякъде ги срещам такива като водещия (не му знам името): от новите учители  до кандидати за общински съветници.... тъжна работа.

# 1 975
Светъл път на душата му !

Абърдийн е град в Шотландия .

# 1 976
  • софия
Изгледах току-що интервюто с Лулчева. Смазваща посредственост на водещия. Чак ми е обидно да виждам такова ниво за водещ на съботен блок. Нивото на двамата човека там (не журналисти) е ниво "Златка". Думата е "тъпи".
Много ми хареса всяка една дума от интервюто й.
Жалко, че вече навсякъде ги срещам такива като водещия (не му знам името): от новите учители  до кандидати за общински съветници.... тъжна работа.
Каквото и да е нивото на водещите, пасивно-агресивното поведение на Лулчева не я прави по-извисена от тях. В крайна сметка не разбрах нищо за постановката, която трябваше да представи и за което беше поканена.

Дъщеря ми е огромен фен на "Приятели". Имаше период, в който беше обсебена от тях. Много ще се разстрои като прочете за Матю.

# 1 977
Не мога да повярвам за Матю.
Израстват с приятели, и до ден днешен задължително го гледам с невероятно удоволствие.
Дано е на по-добре място, светъл му път!

# 1 978
  • Fire & Blood ".... ако танцуваш с дракони трябва да очакваш да се изгориш" Джордж Р.Р. Мартин
Жалко за Матю Пери да почива в мир. Приятели завинаги ще ги свързвам с детството си, тогава всички дечурля и бабите се редяхме пред екрана и чакахме с нетърпение да започне поредния епизод. Сякаш нещо хубаво от детството ми се е отишло сега.

# 1 979
За първи път ми се свива сърцето за смъртта на публична личност. Може би, защото и болестта, с която се бори/л съм я виждала на живо, от роднина и виждах колко е трудно. Моят роднина също си отиде млад. Няма да преувелича ако кажа, че съм разтърсена.

Общи условия

Активация на акаунт