Звездни Компромати - Oктомври'23

• 286 451
  • 2 273
  •   1
Отговори
# 1 950
Може ли някак си да спре рекламата на въпросната група различни от православни християни, на водача им и на истините им. Всеки е свободен да избере стадото към което да се присъедини.
Да си се върнем към нормалните клюкини.
Безкрайно тъжна историята на Бритни Спиърс, доколкото написаното е вярно.
След като с такава ярост се бори за самостоятелност, защо сега не използва същата сила, за да си стъпи на краката?

# 1 951
  • София
Мисля, че Молец и Крис Захариев са казвали, че са в друга, а не в тази на Максим.

# 1 952
  • Glasgow

След като с такава ярост се бори за самостоятелност, защо сега не използва същата сила, за да си стъпи на краката?
защото има нужда от "патерица", за да си стъпи на краката, а такива хора около нея няма, само паразити.

# 1 953
Пике пропада от два метра, разписвайки фотографи.

https://www.youtube.com/watch?v=R_GiShdKYzs

По едно време много следях испанската преса и имаше публикации, че Клара Чия е всъщност...мъж. Вие какво мислите по въпроса? Stuck Out Tongue

П.С. Последната ми цел обсъждайки членовете на ''Пробуждане'', е да им правя реклама. Пази Боже! В крайна сметка, всяка една има глава на раменете си.

# 1 954
  • Glasgow
На мен на жена си ми прилича. Мбапе имаше май връзка с транс

# 1 955

Eто от това казват, че се е превърнала в това.
Не знам, на мен тя и Пике не са ми много симпатични. Може би от женска солидарност съм на страната на Шакира.
Въпреки че и за нея имаше нелицеприятни изказвания на хора от нейния екип, като една мексиканска танцьорка, която беше разказвала как им било забранявано да я гледат в очите по време на снимане на клип или как са я изгонили от гримьорната ѝ гола, за да може да влезне Шакира да се изкъпе (понеже в нейната гримьорна имало повреда).

# 1 956
  • Glasgow
А, и на мен не са ми симпатични, просто тя ми е несимпатична жена, не мъж 😆

# 1 957
Последни 5 стотинки по темата Лулчева-Бесте-Митю. Когато редакторите на предаването канят гости, то винаги е във връзка с нещо конкретно, което е и акцент на срещата. Митю и Бесте няма какво да се оплакват колко строго ги държат и как до късно вечер са на разположение на продуцента и редакторите си. Да си бяха прочели “домашното”, вместо да се правят на остроумни. А редакторите със сигурност са им подали достатъчно предварителна и насочваща информация за гостуването на Силвия Л.  Абсолютно не-харизматични, посредствени, скучни и самодоволни. Рейтингът им е обидно нисък за водещи в най-голямата тв медия. В същия часови диапазон има поне още две подобни предавания, с много по-подготвени водещи. Младостта и неопитността им трябва да предизвикват симпатия, не да отблъскват зрителя. Но те просто са кухи, за съжаление.

Последна редакция: нд, 29 окт 2023, 01:02 от PoshSpice

# 1 958
Харесвам Силвия Лулчева като актриса. Това, което показа днес, обаче силно ме озадачи, отблъсна, разочарова. Не понасям хора, чието Его взема превес...самозабравящи се, надменни, неумеещи да влизат "в обувките" на отсрещният. Претенциите и днес, тотално не кореспондираха с поведението й.

# 1 959
Лулчева се държа като класен ръководител на 11а, строга, иронична в пълна демонстрация на това, колко са глупави учениците, как нищо не знаят и как трябва да се върнат в първи клас!
За мен е зла, дребнава и неуважителна жена, не културолог, актьор и човек над нещата! С този назидателен и нравоучителен тон, загуби аудитория, категорично!

# 1 960
Шуменката Бесте Сабри много интересен житейски път има - завършва журналистика в Шотландия (не видях къде точно), после магистратура "Международни отношения" в Абърдийн и като връх, след това блестящо обучение стартира работа в БНР Шумен...
По нататъшният път е виден, браво на тази красива амбиция. Simple Smile

Последна редакция: нд, 29 окт 2023, 09:34 от Tess d`Urberville

# 1 961
Какъв културолог, бе жена?! Божке, хахаха

# 1 962
Какъв културолог, бе жена?! Божке, хахаха

На майтап, бе жена, нали 100 пъти ни призова да ходим по културни събития, демек театър!

# 1 963
  • Glasgow
Матю Пери е починал 😢

# 1 964
Веднага са отразили в Уикито. на 54 години. Аз не съм го виждала сега, като млад все го помня, доста е напълнял.
 И доста дълга филмография  има.
 Какво да  се каже. Няма нужда от думи.

Общи условия

Активация на акаунт