Звездни Компромати - Oктомври'23

• 286 434
  • 2 273
  •   1
Отговори
# 1 935
Андреа Иванова: Българското "Барби"-ще си правя троен размер гърди.

Чудна е! Няма никаква нужда от костюм за Хелоуин! Още може малко в устните! Има място докат опре в брадата!😵💫😵💫😵💫

# 1 936
Ралица П. последно част ли е от онази измислена секта, която сме дъвкали тук неведнъж?

Ако е онази същата на Миро, Л. Киров и компания - да.
Коя е тази секта?

Бестито правеше репортажи от Турция след земетресенията и се справи добре. Даже и някаква награда получи след това.
И мен не ми допадат водещите, много са безлични. Дано се понаучат. Лучева не беше на кеф, но не видях скандално поведение.

# 1 937
Ралица П. последно част ли е от онази измислена секта, която сме дъвкали тук неведнъж?

Ако е онази същата на Миро, Л. Киров и компания - да.
Коя е тази секта?

И аз това щях да питам?

# 1 938
  • Sofia
“Пробуждане”

# 1 939
Миро е много тънко обидчив, когато се засегне сектата му и любимият му пастор там - Максим! Брани ги с всички средства!🤭😉

# 1 940
А коя е компанията на Любо Киров, която също членува?

# 1 941
Същата от пост 1938.

# 1 942
От по- горен пост разбрах, че Миро, Л. Киров и негови близки ("и компания") членуват. Кои са близките?

# 1 943
  • БГ
Не видях нещо къде да е се вижда Любо Киров, но пък видях , че и Венци Венц е там.

# 1 944
От по- горен пост разбрах, че Миро, Л. Киров и негови близки ("и компания") членуват. Кои са близките?

Компанията я казах фигуративно, понеже има още няколко певци (някои казват, че и момчетата от МолЕц са част от сектата). Да не се приема буквално това с компанията, моля. Stuck Out Tongue

# 1 945
  • Rock & Roll feeling ...
Аз също слушам проповеди на пастор Максим.
И смея да твърдя, че първоначално бях отблъсната от вида му ... От зализания му вид... И си казвах " О, Боже, сериозно ли ?! ... Този ли? " Но в последствие видът му спря да ме отблъсква, да кичът не е моето, но някак ... просто не ми пречи. Лично аз съм намирала неща, които са ме докоснали в някои проповеди. А бях скептична към него защото го гледах като човек и визия.
Не бих го определила като секта. Ако човек е евангелист, може да чуе и да разпознае кое е за него и кое не.  Има още безброй много църкви и пастори. Не всеки е за всичко. Смисълът е собствения път на човек и той да намери подходящото за него и неговия живот.
Не знаех, че Ралица Паскалева е вярваща.

# 1 946
Ралица Паскалева е мащехата на Снежанка. Красива и много зла!

# 1 947
С Лулчева съм говорила в съблекалнята на един фитнес, има самочувствие определено, но когато я гледах в Сатиричния последния път просто е магия тази жена, преди нея беше само едни разхождащи се и рецитиращи реплики актьори, след влизането й на сцена стана точно магия. Страшно нещо. Гледайте я, ако имате възможност.

# 1 948

Компанията я казах фигуративно, понеже има още няколко певци (някои казват, че и момчетата от МолЕц са част от сектата). Да не се приема буквално това с компанията, моля. Stuck Out Tongue
И Молец, и блогърът Крис Захариев, и Михаела  Филева и китариста й с растите

# 1 949
Това Пробуждане преди не беше ли в кино Освобождение?
Имаше някакъв скандал с корупция на дългогодишния пастор и май се разцепиха. Може и да бъркам.

Общи условия

Активация на акаунт