Звездни Компромати - Oктомври'23

• 286 430
  • 2 273
  •   1
Отговори
# 1 920
Това "зашото" на Ралица, бледнее пред "макЪр, че...." на Камелия.
Изгледах Лулчева, явно не може да излезе от роля, а водещите яко издишат. Бестето беше с много странно сако без ръкави.

Последна редакция: сб, 28 окт 2023, 20:37 от #Frozen#

# 1 921
  • на село
Младите започват отнякъде, трябва да им се дава шанс.
 Лулчева се държа безобразно - изгледах 2 минути и спрях. Егати и самозабравилата се примадона, без извинение.

# 1 922
Ралица П. последно част ли е от онази измислена секта, която сме дъвкали тук неведнъж?

# 1 923
И аз изгледах малко Силвия Лулчева от любопитство след полемиката тук. Наистина, доста грубо отношение прояви към водещите. Сигурно 5 минути преди предаването е научила, че Бесте Сабри има в пъти по-добър стандарт на живот от нея и й е станало кофти Grinning Шегичка Stuck Out Tongue Winking Eye Но  гласът й е дотолкова свързан с говорене на хубави неща (от рекламите), че когато замеряше водещите със злоба и сарказъм, някак го възприех първоначално положително, докато всъщност се изложи доста зле. И външният й вид Scream
На това нейното се казва - вместо да изпише вежди, тя избоде очи.

# 1 924
Ралица П. последно част ли е от онази измислена секта, която сме дъвкали тук неведнъж?

Ако е онази същата на Миро, Л. Киров и компания - да.

Беше ми неловко да гледам интервюто със Силвия Лулчева - първо заради държанието ѝ, второ - заради неадекватните водещи, които изглеждаха като ученици, взимащи интервю за училищната телевизия.

# 1 925
Няма как да познавам Лулчева лично, затова моите впечатления са от екрана. Страхотен глас и дикция, който тя експлоатира на мах в разни халтури, като водеща на какво ли не, но и прекрасна комедийна актриса.
Но винаги оставя у мен едно неприятно усещане за извънмерно самочувствие и подценяване на околните, което понякога трудно прикрива. Тя е обаятелна, чаровна и сладкодумна само с някои, за които е направила лек компромис, например Гала. За другите не се хабИ. Няма нужда - тя вижда в счупеното си огледало само номер 1, написано на челото й.
Представи се като лелка пред пенсия от държавна администрация, на която са довели стажанти, и тя се чуди къде и как да си излее отровата.
На новите Бесте и Маринов пожелавам волско търпение и да задминат предишните три водещи, за което трябва наистина да почетат доста. Но и те вдигнаха летвата много високо.
Колкото до Лулчева - за сетен път се убеждавам, че интуицията ми не ме лъже. Кофти характер.

Последна редакция: сб, 28 окт 2023, 21:23 от anra

# 1 926
Ивет Лалова е блестящ пример за успял човек, знаещ как да се държи с околните и в пространството.
Могат да се научат от нея.

Ивет е страхотна. Много красива, позитивна и вдъхновяваща.

# 1 927
Коя е Бестито и какъв стандарт има? Сефте я видях днес, не гледам сутрин тв, па БТВ съвсем.
Непознати са ми тези младежи и не ми допаднаха сякаш

# 1 928

Ако е онази същата на Миро, Л. Киров и компания - да.

Същата имах предвид, благодаря.

# 1 929
Бесте и Митьо

Откакто водят сутрините в събота и неделя по БТВ ми намалява желанието да гледам.

# 1 930
Аз лично не разбрах за какво точно са се готвили водещите. Имаше няколко банални въпроса и това е. А и Лулчева прекали, не може всички постоянно да ходят на постановки.

# 1 931
  • Glasgow
Това Бесте не предаваше ли по време на земетресението в Турция? Много добре се справяше предвид ситуацията

# 1 932
Андреа Иванова: Българското "Барби"-ще си правя троен размер гърди.
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 28 окт 2023, 21:41 от lowkeyyy

# 1 933
Единственото запомнящо нещо в Силвето Лулчева е гласът й. Като актриса ми е в графата "посредсвена", каквито между другото са и голяма част от т.нар. ни звезди. За съжаление актьорите играещи в "София ден и нощ" са по-кадърни от някой от тях, като например Хоакин Блатечки. Не знам кой го излъга, първо, че е секс символ, и второ, че става за актьор.

# 1 934
Абе Лулчева не е ли на около 55. Критическата не е ли свършила дотогава.
54. При всеки е различно.
Лично аз нищо скандално не видях. Просто не има се получи, и на тримата.

Общи условия

Активация на акаунт