Звездни Компромати - Oктомври'23

• 286 428
  • 2 273
  •   1
Отговори
# 1 905
Последното интервю, което изгледах с Лулчева беше в БТВ при Алекс Сърчаджиева. Признавам си, че плаках и се смях едновременно. Днес явно нещо беше избесняла и си го изкара на водещите.
И Бесте и Митьо са адски неадекватни, да не споменавам и готвача им, от който няма никакъв смисъл в предаването. Днес въпросния дори не се появи защото бил на състезание по културистика.

Защо всъщност махнаха Цънцарова от сутрешния блок през уикенда? Не че ми липсва защото и тя беше адски нетърпима и всички теми обръщаше на политика. Наскоро я мернах и изобщо не се вписва в новия си екип, личи си че се чувства некомфортно.

# 1 906
  • Пловдив
Май е старо видео, ама скоро не сме виждали мама Тоци Simple Smile
https://www.facebook.com/antonia.petrova.7/videos/24058668627110016/

# 1 907
Абе Лулчева не е ли на около 55. Критическата не е ли свършила дотогава.

# 1 908
Митьо и Бесте и аз не ги харесвам и спрях дори да превключвам БТВ сутрин, местя се само между Нова и БНТ, но Лулчева се държа наистина ужасно. По-назад казвате "житейският опит срещна напористата младост", само че житейският опит предполага възпитание, етикет и уравновесеност. Е, явно днес й липсваха. Държеше се като преподавателка на изпит.

Батинкова и мъжът й влязоха в разследване на Валя Ахчиева заради медицински препарат за онкоболни, който те вкарват в България, но вместо да се използва един път и да се отрази в системата, той се използвал 2 и понякога 3 пъти, съответно някой пациент не получава това, което трябва да получи..... И след разледване пътеката до този извод заведе Валя в тяхната фирма. Тия почивчици и парцали едва ли се осигуряват с къртовски труд.

# 1 909

Ми не, не е JoyJoyJoy

# 1 910
Може ли линка за интервюто с Лулчева, че няма да заспя от любопитство!

# 1 911
  • Варна
  Виж стр. 124 пост 1854 на Летящ Кактус .

# 1 912
Лулчева ми падна в очите лятото, когато я видях в болница Токуда и се возихме в един асансьор.

# 1 913

Ми не, не е JoyJoyJoy

Добре, щом казваш вярвам ти. Понеже пет пъти се написа за критическата, а на мен ми се струва, че трябва да я е преминала. Не съм проверявала точната й възраст.

# 1 914
Много ме дразнят театралите, като вземат да се превъзнасят, че са светая светих на изкуството, все едно няма още 5. Или че някой, който не е започнат с театъра, значи е задължително илитерат и игнорант. Защото, ако я попитат Лулчева известни произведения от останалите изкуства, задължително ще ги знае. Ако е искала просветени водещо, да беше отишла в предаване с такава насоченост, ама и аудиторията щеше да ѝ е ограничена там.

# 1 915
  • Rock & Roll feeling ...
Лулчева ми падна в очите лятото, когато я видях в болница Токуда и се возихме в един асансьор.
Защо ?

Ралица Паскалева била гост при Мундьо, но сега чак разбрах ...
Ако и на друг му е любопитно :

Красива жена, но тази прегърбена стойка и този махленски изказ "зашото"; "Ела" и пр. ...

# 1 916
Кактус, държа се надменно пред всички хора в асансьора.

# 1 917
И аз май съм писала за Лулчева. Бяхме наредени на касата в едно заведение за храна за офиса, поне 15 човека и чакаме чинно реда си. Идва Силвия Лулчева, застава отпред, никой не и дава място, изведнъж тя си маха слънчевите очила и пита може ли да ни пререди и така си купи нещото и си тръгна.
Днес не съм гледала предаването, но определено водещите не са за тази позиция, харесвах това предаване със старите водещи. Бях попаднала на статия, че гаджето Бесте Сабри е много богато.

# 1 918
Ежедневно срещам обсъжданата тук актриса.Определено добре изглеждаща дама,но да надменна ,изискваща специално внимание.

# 1 919
Лулчева е звяр на сцена. Много талант, много можене. Жалко е, че халтурката "Столичани в повече" е това, с което масата я асоциира.
Изгледах интервюто от сутринта. Бесте и Митю са колкото млади и симпатични, толкова неадекватни и неподготвени, безкрайно посредствени и дразнещи. Заради тях вече не гледам БТВ уикендите преди обяд.  Лулчева се държа леко пренавито, но при това, което имаше насреща си, е разбираемо.

Общи условия

Активация на акаунт