Звездни Компромати - Oктомври'23

• 286 411
  • 2 273
  •   1
Отговори
# 1 890
Стори ми се, че въпросът на водещият за роклята и кой трябва да я облече беше просто опит за започване на разговора по ''интересен'' начин, който Лулчева да подхване и да заговори за постановката. Вероятно се бяха подготвили на хартия, но не им се получи.

# 1 891
  • Варна
Има много хора, които толкова са си повярвали! Навсякъде и във всички сфери.
Искрено съжалих водещите. Аз лично се натоварих.
Как ще им се кара,че не са гледали постановката,ще им се подиграва на "тъпите" въпроси Worried Иначе ѝ схванах мисълта,но...може ли да си толкова груб.Чак е абсурдно.

Последна редакция: сб, 28 окт 2023, 18:12 от gali-presi

# 1 892
Бесте Сабри отразява много добре събития и логично я бяха пратили в Турция след земетресенията. След това гостува в “120 минути” и разказваше за ужаса, но с една неадекватна усмивка на лице. С това я асоциирам.

# 1 893
  • Rock & Roll feeling ...
Факт е, че е хубаво водещите да са подготвени за гостите и темите.
Може да не са гледали пиесите, но да им бъдат презентирани, за да не стоят нелепо.
Тези двамата нито са ми познати, нито блестят с някакви умения, изглеждаха като статисти.
Личи си, че тепърва прохождат, ако съумеят да се окопитят, може и да ги бъде, но не блестят с индивидуалност, талант и харизма.
Но въпросите им за постановката, бяха по-скоро да й подадат топката, тя да представи повече, а не толкова да покажат тяхното лично мнение и отношение. Поради отношението на Лулчева, макар и лаици, водещите станаха симпатични.

Бесте за сефте я чувам. Има да яде още баклава.

# 1 894
И Бесте и Митьо са страхотни репортери. Но не стават за водещи, в момента и е глупаво да се учат в ефир и всички да гледат сеир.
Имат още много репортажи да направят, преди да заемат такава позиция.

# 1 895
И аз ли трябва да съм гледала нещо, за да схвана друго нещо? Не е ли по-логично "главния герой" да предизвика интерес за да привлече нови "фенове". Ако всички по подразбиране са гледали даденото нещо, то тогава няма смисъл някой да е поканен да го презентира...

# 1 896
  • софия
Колко премиери обсъждат в едно предаване?
Колко теми има в общоразвлекателно, неспециализирано предаване?
Този тип предавания са подходящи да представиш какво си направил. След гледане на подобни съм отишла на сумати постановки, концерти и събития, за които преди това не съм знаела.

Последна редакция: сб, 28 окт 2023, 18:35 от zvаnchе

# 1 897
Лулчева за първи път я чувам и виждам (потърсих в гугъл). Може би е талантлива, но като ви чета какво пишете, никой талант не може да оправдае липсата на възпитание и самоконтрол.
Точно така!

# 1 898
Не знам кой какво озвучава, дори и да ми е познат гласът й - не го свързвам с определена личност. Ако някой не се е наспал, или е станал в отвратително настроение - да си седи вкъщи.

# 1 899
Много неприятно и напрягащо се държа Лулчева. Не бих отишла да я гледам. Проблемът на някои от звездите ни е, че прекалено много звездеят. Дори и да си изнервен от нещо, не можеш да си позволяваш такова поведение.

# 1 900
  • София
Ама то си личи, че повечето не ходят на изложби и постановки.
Ако да речем е поканена чалга певица, също ще се очаква водещите да са запознати с творчеството и.
Водещ не означава четящ текст. Сериозните журналисти сами си подготвят предаванията и това включва да се запознаят с темата, гостът и интересите на публиката.

# 1 901
Като не са на ти  да поканят който е за случая.

# 1 902
  • софия
Ама то си личи, че повечето не ходят на изложби и постановки.
Ако да речем е поканена чалга певица, също ще се очаква водещите да са запознати с творчеството и.
Водещ не означава четящ текст. Сериозните журналисти сами си подготвят предаванията и това включва да се запознаят с темата, гостът и интересите на публиката.
Напълно вярно. Невъзможно е да имат първо впечатление от всичко.

# 1 903
  • Rock & Roll feeling ...
Ивет Лалова е блестящ пример за успял човек, знаещ как да се държи с околните и в пространството.
Могат да се научат от нея.

# 1 904
Бтв умишлено сложиха тия все още незрели младоци да водят сутрешен блок и то, когато хората са си в къщи.
Не само при Лулчева са ми били неподготвени, чакат всичко от слушалката да им подадат и откакто са те, един уикенд не можаха да ме накарат да им гледам предаването.
Изгледах Лулчева, тя никак не е цвете  за мирисане, обаче с тия реплики дето започнаха и аз бих ги натирила.
Пък нека ме тресе критическата!

Общи условия

Активация на акаунт