Звездни Компромати - Oктомври'23

• 286 409
  • 2 273
  •   1
Отговори
# 1 875
Като абсолютна злобарка се държа, неспособна да се пребори с негативната си емоция! Типа: Лелка! Все едно са й длъжни. То театърът като цяло си е една боза, но тя е арогантна и превъзнесла се, все едно нейният театър е най-важното нещо на света и всеки трябва да го гледа. Ми, не!

# 1 876
  • София
Ми не, не всеки, само журналистите, които задават въпроси за постановката.
Разбира се, че водещите трябва да се подготвят адекватно за предаванията иначе все ще гледаме цирк и боза.

# 1 877
Много неподготвени се оказаха бтв .
Те канят гост  и то заради конкретна постановка. Неуважително е от тяхна страна.
Водещите просто изтеглиха къса клечка.

# 1 878
  • София
Имам приятели, които са били водещи и знам как си подготвяха предаванията. Не е просто да четеш текст.

# 1 879
Митьо Маринов и Бесте Сабри изобщо не ми харесват как водят сутрешния блок в събота и неделя. Не са за тая работа, дет се вика. Репортери, водещи на новини - да.
Бесте Сабри след като прави репортаж за постановката "Царицата на чардашИТЕ" вече не мога да я възприема сериозно, каквото и да прави като журналист.
Младите имат нужда от по-широка култура, но не я получават, като почнеш от началото на веригата - семейство, училище, обучение в университет.
Но заслужават да им се даде шанс.

# 1 880
  • софия
На всяка постановка, изложба, събитие, кинопремиера трябва да ходят журналистите, които пишат/отразяват съответния ресор. Те обикновено правят обзор, но само на съответната сфера. Няма как водещи на развлекателен блок да са прочели, видели, изгледали всичко, което е тема в предаването. Да, трябва да са прочели и знаят какво ще обсъждат, да са се подготвили, но е абсурдно да са присъствали навсякъде, изчели всичко.
Имаме съфорумка, която е мой любим кинокритик. Има безкрайно широка обща култура, но пише единствено за филми веднъж седмично. Разбира се, че ходи и ги гледа. Понякога се чудя кога успява.

# 1 881
  • София
Колко премиери обсъждат в едно предаване?

# 1 882
Още в началото казаха до колко късно са стояли снощи, за да подготвят предаването - аз това го разбрах точно като събиране на информация, подготовка на въпроси и т.н. Но се видя, че нямат никакъв въпрос за Лулчева, момъкът просто вдигна поглед към тавана и опита да измисли нещо в движение, резултатът беше все едно е на по бира с приятели и говорят за епизод на Ергенът примерно. Ясно е, че нямат отношение към театъра, но е можело да поискат помощ от друг - някой от културния отдел например, интересно дали са го направили или са решили, че ще отбият номера сами.

Като цяло БТВ нещо нямат късмет с културната част на съботно-неделните сутрешни предавания.

Последна редакция: сб, 28 окт 2023, 17:30 от EmmaT

# 1 883
Митьо Маринов и Бесте Сабри изобщо не ми харесват как водят сутрешния блок в събота и неделя. Не са за тая работа, дет се вика. Репортери, водещи на новини - да.
Бесте Сабри след като прави репортаж за постановката "Царицата на чардашИТЕ" вече не мога да я възприема сериозно, каквото и да прави като журналист.
Младите имат нужда от по-широка култура, но не я получават, като почнеш от началото на веригата - семейство, училище, обучение в университет.
Но заслужават да им се даде шанс.
Лулчева точно това направи - даде им шанс , въпреки разочарованието си. Можеше да е много по- зле, ако беше яхнала метлата. Овладя се и им сподели доста житейски истини , но който искаше да чуе - разбра сарказма и, останалите тъпо и упорито защитават другата теория за наглост в поведението и.

# 1 884
Оф, дала им шанс. И без нея ще съмне, хайде.

# 1 885
Стана ми симпатичен водещият. Не си представям как се общува с човек, който успява да изопачи въпроса “Издайте ни нещо повече..” и да продължи да се заяжда до края на разговора. Не мисля, че са длъжни да са гледали представлението, нито да провеждат задълбочен разговор. Аз го разбирам като да и дават възможност с това 5-10 минутно участие в сутрешен блок, да си представи с няколко думи новата постановка. Като няма нужда да разказва за сюжета и си има пълни зали, защо приема поканата? Да ги препита какво са гледали последно в театър? Подхвърлянето, че освен карта за фитнес, да им вземат и за театър, си беше ясен намек и замаскирана обида. И голям контраст с интервюто с Мишо Белчев, което беше точно преди нейното. Чух няколко думи и ми стана, ей така, приятно. Има си хора и хора.

# 1 886
  • София
Беше нервна и леко груба Лулчева, но постановката е до 11:30. Легнала си е в 1 в най-добрият случай, станала е рано за предаването и двама пубери и задават нелепи въпроси. И аз да съм и аз щях да се газирам, пък нека съм лелка в мено пауза.

# 1 887
  • Berlin
Само началото погледнах на това и интервю, че след смесените мнения по-назад ми стана любопитно. Ми то още от второто изречение (буквално, “ама вие не сте ли го гледали?”) се почва едно обидено държане, говорене на въпреки, на контра (на каквото още може да се каже). И за какво?! Нищо не разбрах за конкретната постановка.

# 1 888
Супер противна и невъзпитана костенурка Лулчева. Винаги е била надменна и крещяща дори, когато пазарува в супермаркета и в магазина на Фурла. Няма нужда Бтв повече да я канят. Изложи се и приключва.

# 1 889
И аз хванах малко от интервюто на Белчев и ми беше в контраст с тая драма на Лулчева “коя съм аз”. Ние двете с Вивиан Лий.

Ами аbs, то накрая никой нищо не разбра за постановката от фасони.

Общи условия

Активация на акаунт