Звездни Компромати - Oктомври'23

• 286 407
  • 2 273
  •   1
Отговори
# 1 860
  • Rock & Roll feeling ...
На мен Силвия ми се видя "на въпреки" настроена. В първите минути играеше на контра. Аз като зрител не разбрах какво прави в студиото и ще презентира ли новата си пиеса или направо да си тръгва. Може да има позиция по ред въпроси и дори тя да е правилна, но това отношение не е правилното. Пък и тия зеленковци двамата, явно навлизат сега в професията, можеше да бъде по-джентли настроена, пък нека каже каквото има на душа.

# 1 861
  • софия
Кимката с каква машина работи, та чак й щръкнали  Joy
Правец 8 на кирилица 😂 Няма от какво друго да е.
Скрит текст:
Подозирам, че са формиравани на чашката, но не съм ходила да гледам серията бельо.

# 1 862
И почти всеки сериал озвучават Лулчева и съпруг. Най-прекрасните гласове в ефира.
Лятото Силвия Лулчева беше водеща на един концерт-страхотен глас има, много силен и въздействащ. Не и липсва самочувствие обаче, факт.
Цитиридис от край време не го харесвам, ама да се изкаже толкова тъпашки и нетактично, ужас просто. Ама сигурно това за него минава за майтап.

# 1 863
На мен водещите ми направиха много по-неприятно впечатление с липсата си на подготовка, отколкото С. Лулчева с нейните отговори.

# 1 864
Митьо Маринов и Бесте Сабри изобщо не ми харесват как водят сутрешния блок в събота и неделя. Не са за тая работа, дет се вика. Репортери, водещи на новини - да.

# 1 865
Изгледах набързо Лулчева. Не ми направи добро впечетление. Сопната, маниерна, поучаваща. Опитва се да кокетничи - вие сте млад, пък аз съм млада. Водещите наистина не се справят, но и тя на контра на всяко нещо. Опитва се да каже нещо много дълбокомислено, но започва да изрежда баналности. Малко тип сърдит чичо. Е като си толкова духовна, спаси го тоя разговор, то заби в пълни глупости тип “нека вашите шефове ви купят карти за театър, те не ви контролират вечер” - “аа, контролират ни” - “ее, как ще ви контролират” (???)

Последна редакция: сб, 28 окт 2023, 16:46 от Beauty queen

# 1 866
  • Враца
Добре де, ако са я питали за представлението- редно е да разкаже. То и зрителите не са го гледали, ами обясни им, покани ги... като се сопкаш на водещите, все едно очакваш и зрителите да са изгледали всичко, да ти се кланят на таланта. Не е времето и мястото да се правиш на много велик в 5-те минути, които са ти дадени в живо предаване.

# 1 867
Това казвам, не може да се гледат всички представления, но ще ми е интересно да чуя няколко думи за нейното. Не че може да се разкаже. Но представи го някак де. Какво съскаш на водещите и влизаш в лични детайли с тях.

Аз тези водещи не ги знам. Момчето криво-ляво се опита да спаси положението, но момичето почна да се държи обидено (“ама моля ви, стойте си”), което за водещ мисля че е тъпа позиция.

# 1 868
  • София
Аз я разбирам Лулчева. Неуважение и липса на професионализъм е да я питат за пиеса, която не са гледали. Тя нужда от реклама няма.
Станала е рано, очаквала е разговор за представлението и и задават малоумни въпроси.

# 1 869
Дайте шанс на младежта, маниерна ми е Лулчева, ами да не я канят предлагам, да видим на кой ще си показва фасоните.

# 1 870
Как да няма нужда от реклама?! Тя самата не, но новата постановка, в която играе - да, за това и я канят.
Не на всяка нова постановка се дава национален ефир за популяризиране
Държа се заядливо, надменно, недопустимо, а иначе я харесам

# 1 871
Наистина ли смятате, че водещите имат време да изгледат всички пиеси, филми, мачове и тн изяви на всички свои гости? И че са длъжни да го направят?

Пиесата на Лулчева е премиерна и от участието си там тя само можеше да спечели като я промотира вместо да се заяжда и да кара продуцентите да им купят карти за фитнес и театър.

# 1 872
  • София
Залите са пълни. Наистина е там за реклама, но подобна липса на професионализъм е потресаваща. Основно правило е да се подготвиш.

# 1 873
И аз мисля, че водещите не могат да отидат на всички премиери Simple Smile. А няма и нужда. Май я държеше нещо адреналинът от премиерата Лулчева и не беше излязла от роля.

# 1 874
Не виждам нужда от водещи, които не могат да произведат по-добър първи въпрос от "Кой облича булчинската рокля, не трябва ли да бъде булката", или нещо подобно беше.

Общи условия

Активация на акаунт